Nema. Koliko sam shvatio nije da nitko ne žele otkupiti, već DAZN ima ekskluzivna prava i samo se tamo može pratiti večerašnja priredba. Tako je bilo i za prvi meč Usika i Joshue.
Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kakav smijeh od odluke. Nema Hrgović šta tražiti sa top borcima, čovjek ne zna baciti aperkat.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
I meni ovo izgleda kao poklonjena pobjeda. Subjektivno me ugodno iznenadila odluka sudaca, ali realno mi je Zhang izgledao sveukupno uvjerljivije.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Joshua ljut zbog odluke sudaca u korist Usyka, bacio pojase u ringu. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Šta Joshua izvodi 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Ovo s pojasevima uopće nisam vidio, ali gledam lika kako drži pet minuta neki govor, mislim si jel mu javio itko da nije on pobijedio
Odličan nastup obojice, ali Usik je prevelika zvijer, kako se kreće, koliko je spreman i jednako pokretljiv u zadnjoj rundi kao i u prvoj, luđak. Hrga će se u današnjem izdanju lijepo provesti protiv njega

Odličan nastup obojice, ali Usik je prevelika zvijer, kako se kreće, koliko je spreman i jednako pokretljiv u zadnjoj rundi kao i u prvoj, luđak. Hrga će se u današnjem izdanju lijepo provesti protiv njega

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Hrga je pokazao koliko je tehnički limitiran. Bolje neka se ne sramoti protiv Usyka.
A ništa sad čekamo UFC
A ništa sad čekamo UFC

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
uzasna borba i pobjeda i hrge. jako lose je to bilo.
usyk je car. vec dugo nije bilo boksaca da mi je tako drag kao usyk. prekrasan mu je box.
drago mi je da je usman pao. ne svidja mi se od prvog dana.
doduse, ocito je bio uvjerljivo bolji cijeli mec al eto, jedan udarac i aj bok.
usyk je car. vec dugo nije bilo boksaca da mi je tako drag kao usyk. prekrasan mu je box.
drago mi je da je usman pao. ne svidja mi se od prvog dana.
doduse, ocito je bio uvjerljivo bolji cijeli mec al eto, jedan udarac i aj bok.
- blown diffuser
- Formula 1
Hrgović borba za zaborav, puno nepotrebnih i glupih udaraca primio, Zhang nije iskoristio sve što mu je Hrgović ponudio protiv iskusnijih boksača bio bi nokautiran u petoj rundi. Msilim da su i suci malo progledali Hrgoviću najpoštenije bi bilo da je rezultat neriješeno pa onda revanš. Filip je bogatiji za 390 000 dolara a Zhang za 260 000 dolara, dobra zarada za 12 rundi lošeg boksa.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Rockhold Costa borba godine
Edwards izvukao nemoguće, ali teško da će obraniti naslov.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Ja sam zaspao nakon Alda i Švilija, oko 7 me probudilo urlanje komentatora i kadar nokautiranog Usmana, nisam bio siguran je li to buđenje bilo dio sna ili stvarnost
Nisam još pogledao cijelu borbu, ali koliko sam vidio po komentarima, taj nokaut je bio jedino dobro što je Edwards napravio - svejedno, to je dio sporta i nema razloga da se Edwardsova pobjeda te uzimanje pojasa omalovažaju (a vidio sam i takvih glupih komentara). Nerijetko ovako ispadne borba u kojoj svi unaprijed otpišu underdoga, tako da svaka čast Edwardsu

Nisam još pogledao cijelu borbu, ali koliko sam vidio po komentarima, taj nokaut je bio jedino dobro što je Edwards napravio - svejedno, to je dio sporta i nema razloga da se Edwardsova pobjeda te uzimanje pojasa omalovažaju (a vidio sam i takvih glupih komentara). Nerijetko ovako ispadne borba u kojoj svi unaprijed otpišu underdoga, tako da svaka čast Edwardsu

- croatic f1
- F1puls suradnik
Očito je onda Edwards jednostavno odlučio uništiti sve Usmanove savršene statistike
Iako je za takedown već bilo diskusija protiv Colbyja kad ga je na sekundu bacio na pod, ali sad definitivno nema sumnje 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Razočaravajući co main i main event. Očekivao sam puno više od do Bronxa.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Vidi se čiji je Islam učenik, nadao sam se konkurentnijem meču, ali ipak je Mahačev bio dominantan borac. Izgleda da mu sad slijedi dvoboj s Volkanovskim, ne čini mi se da bi trebao imati problema u tom meču, ali sve je moguće.
T.J. opet ozljeda vrlo rano, ako se dobro sjećam, i protiv Sandhagena se desilo slično, tad je koljeno bilo u pitanju, samo što je to uspio izdržati i pobijediti na bodove. Danas s jednom rukom definitivno nije imao šanse protiv Sterlinga.
T.J. opet ozljeda vrlo rano, ako se dobro sjećam, i protiv Sandhagena se desilo slično, tad je koljeno bilo u pitanju, samo što je to uspio izdržati i pobijediti na bodove. Danas s jednom rukom definitivno nije imao šanse protiv Sterlinga.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
islam izdominirao oliveiru ko zadnjeg papka. krema brazilske jiu jitse, rekorder po gusenju protivnika, 11 pobjeda covjek nanizao i onda ga makachev udavi u drugoj rundi ko papka. prodaje mu judo bacanja, valja ga po kavezu kako hoce i kontrolira lakocom...
bas ga je ponizio, a i bjj jer ovo sto dagestanci rade je 5 levela iznad svega vidjenog.
lako moguce da ce ovaj makachev dominirati jos jace nego i sam khabib.
solidan event. i da, volkanovski mislim da nema skoro oa nikakve sanse. samo ne znam tko ce ciji pojas napasti. islam njegov ili obrnuto. kako god, volku koji je super lik i super borac, ne pise se dobro.
bas ga je ponizio, a i bjj jer ovo sto dagestanci rade je 5 levela iznad svega vidjenog.
lako moguce da ce ovaj makachev dominirati jos jace nego i sam khabib.
solidan event. i da, volkanovski mislim da nema skoro oa nikakve sanse. samo ne znam tko ce ciji pojas napasti. islam njegov ili obrnuto. kako god, volku koji je super lik i super borac, ne pise se dobro.
- blown diffuser
- Formula 1
https://twitter.com/EddieHearn/status/1591575750708441088

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Pa velike su šanse da će se meč održati. Fury će boksati sa Chisorom u 12. mjesecu tako da će vrlo vjerojatno i Usik odraditi jedan meč prije mogućeg meča za ujedinjenje titula na koji ciljaju.
Uglavnom, velika stvar za hrvatski boks. Ovo bi bio daleko najveći meč za naš boks još od borbe Mavrovića i Lennoxa.
Uglavnom, velika stvar za hrvatski boks. Ovo bi bio daleko najveći meč za naš boks još od borbe Mavrovića i Lennoxa.
Lasciatemi guidare...
- blown diffuser
- Formula 1
Ako do borbe dođe mislim da su šanse Hrgoviću 0%. Treba samo biti što veći trashtalker prije borbe i što više novca izmusti.