F1 Vijesti
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/andrewbensonf1/status/1581965921786417153

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Kina zaista teško može proći,........ ne znam kolika to bude šteta za F1 i za F1 navijače, ali eto....... ne vjerujem da VN Kina bude održana.
Falit' će nam, kao što nam sada fali VN Južne Koreje.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

-
F1bodul
- Karting
- S nama već: 2 god 8 mj
- Navija za: McLaren i Haas
Ja bi zabranio Kinu isto kao i Rusiju.pigmalion je napisao/la: 18.10.2022., 12:11 Kina zaista teško može proći,........ ne znam kolika to bude šteta za F1 i za F1 navijače, ali eto....... ne vjerujem da VN Kina bude održana.
Debilna država, s debilnom agendom, nadam se da neće biti Kine ni 23 ni nikad

- pigmalion
- Formula 1
Da.F1bodul je napisao/la: 18.10.2022., 13:57Ja bi zabranio Kinu isto kao i Rusiju.pigmalion je napisao/la: 18.10.2022., 12:11 Kina zaista teško može proći,........ ne znam kolika to bude šteta za F1 i za F1 navijače, ali eto....... ne vjerujem da VN Kina bude održana.
Debilna država, s debilnom agendom, nadam se da neće biti Kine ni 23 ni nikad![]()
Propustio sam komentirati,....... 3 utrke u SAD-u!!!!!!!
Čemu to? Što će dobiti s tim? Amerikanizaciju?
.....biti po svome,.....

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ako smo mogli u Italiji imati tri utrke, ne vidim zašto bi bio problem da u USA imamo tri utrke?pigmalion je napisao/la: 19.10.2022., 07:48Da.F1bodul je napisao/la: 18.10.2022., 13:57Ja bi zabranio Kinu isto kao i Rusiju.pigmalion je napisao/la: 18.10.2022., 12:11 Kina zaista teško može proći,........ ne znam kolika to bude šteta za F1 i za F1 navijače, ali eto....... ne vjerujem da VN Kina bude održana.
Debilna država, s debilnom agendom, nadam se da neće biti Kine ni 23 ni nikad![]()
Propustio sam komentirati,....... 3 utrke u SAD-u!!!!!!!
Čemu to? Što će dobiti s tim? Amerikanizaciju?
- pigmalion
- Formula 1
@Har Kl
Podsjeti me, kada su to u Italiji bile tri utrke u sezoni. I ako da, u koliko sezona?
Podsjeti me, kada su to u Italiji bile tri utrke u sezoni. I ako da, u koliko sezona?
.....biti po svome,.....

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
2020. jedanput. I to 3/17 utrka. Razlozi nisu bitni.pigmalion je napisao/la: 19.10.2022., 12:51 @Har Kl
S druge strane imali smo x puta da su se u Italiji održavale dvije utrke u sezoni, a sezona se sastojala od 16-18 utrka.
Ako Italija je mogla imati 2/16 2003. i nismo F1 zvali talijanizacijom, zašto bi sad 3/24 zvala amerkinazicijom?
Te dvije države su neusporedive po svim kriterijima, od broja stanovnika, BDP pa do veličine teritorije.
Nisam ni ja neki fan Amerike, ali previše se neke stvari bespotrebno forsiraju.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
neće ovo bit prvi put da su 3 utrke u americi.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Oval bi biojenson je napisao/la: 19.10.2022., 18:48 Više je problem u samim stazama (Miami i Vegas), nego u njihovoj lokaciji. A što je najgore SAD ima odličnih staza. Jel stvarno veći spektakl noćna utrka u Vegasu nego recimo da se vozi jedan oval u sezoni?

- pigmalion
- Formula 1
A pogle ovo, koliko "pijeska":Har Kl je napisao/la: 19.10.2022., 14:392020. jedanput. I to 3/17 utrka. Razlozi nisu bitni.pigmalion je napisao/la: 19.10.2022., 12:51 @Har Kl
S druge strane imali smo x puta da su se u Italiji održavale dvije utrke u sezoni, a sezona se sastojala od 16-18 utrka.
Ako Italija je mogla imati 2/16 2003. i nismo F1 zvali talijanizacijom, zašto bi sad 3/24 zvala amerkinazicijom?
Te dvije države su neusporedive po svim kriterijima, od broja stanovnika, BDP pa do veličine teritorije.
Bahrain
Saudi Arabia
Qatar
Abu Dhabi
Da sam malo zločest dodao bih na ovaj popis i:
Azerbaijan
Singapore.
Kada smo imali četiri utrke u arapskim, ili 6 utrka u zemljama pretežno islamske vjeroispovijesti?
Ne smeta mi, samo sam primjetio.
.....biti po svome,.....

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
meni ne smeta to sa amerikom.
ako gledamo po kontinentima, sjeverna amerika ima manje utrka od europe i azije tako da ono.. i nije amerika bas kao italija, mnogo je veca. na toliku zemlju 3 utrke nije previse.
cudno je bilo prije cota-e da nije bilo niti jedne u USA neko vrijeme jel...
samo nek staze budu necemu, manje bitno gdje se vozi.
ako gledamo po kontinentima, sjeverna amerika ima manje utrka od europe i azije tako da ono.. i nije amerika bas kao italija, mnogo je veca. na toliku zemlju 3 utrke nije previse.
cudno je bilo prije cota-e da nije bilo niti jedne u USA neko vrijeme jel...
samo nek staze budu necemu, manje bitno gdje se vozi.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Napokon da neko izravno kaže šta vam ustvari tu najviše smeta.pigmalion je napisao/la: 19.10.2022., 20:06A pogle ovo, koliko "pijeska":Har Kl je napisao/la: 19.10.2022., 14:392020. jedanput. I to 3/17 utrka. Razlozi nisu bitni.pigmalion je napisao/la: 19.10.2022., 12:51 @Har Kl
Bahrain
Saudi Arabia
Qatar
Abu Dhabi
Azerbaijan
Singapore.
Kada smo imali četiri utrke u arapskim, ili 6 utrka u zemljama pretežno islamske vjeroispovijesti?
Ne smeta mi, samo sam primjetio.

A nije problem što su sve ostale u zemljama pretežno katoličke vjeroispovijesti...
Meni ne predstavlja nikakav problem što dobijamo puno novih staza. Ali ne bih volio da ostanemo bez nekih tradicionalnih. A neke i od tih mi nebi bio problem da budu, recimo svake druge godine. Neke na kojim imamo loše utrkivanje, kao na primjer Monako.
A ne predstavlja mi ništa ni izgled staze, kakve krivine ili pravce ima. Šta mi to znači? Ništa. Bitnije mi je kako cijeli događaj izgleda. A te mnogima mrske, Islamske, meni odlično izgledaju.
Što se tiče Američkih, umjesto Miamija bolje bi bilo da imamo Lagunu Secu. Evo Andretti je neki dan vozio ne tako star F1 bolid po njoj. Ali jedva čekam da vidim Las Vegas. Mislim da će to biti odličan događaj.
Ne znam šta se desilo sa najavljivanim Vijetnamom? Mislim da je tu trebala biti utrka u prvoj Korona godini. A evo još ništa. Koliko sam vidio nema je ni sljedeće godine.
- pigmalion
- Formula 1
Kako sam rekao ne smeta mi....... tj. moja izjava nema veze sa vrstom i odabirom vjerosipovijesti. Neka svatko vjeruje u što hoće.Pastor je napisao/la: 20.10.2022., 02:58Napokon da neko izravno kaže šta vam ustvari tu najviše smeta.pigmalion je napisao/la: 19.10.2022., 20:06A pogle ovo, koliko "pijeska":Har Kl je napisao/la: 19.10.2022., 14:39
2020. jedanput. I to 3/17 utrka. Razlozi nisu bitni.
Bahrain
Saudi Arabia
Qatar
Abu Dhabi
Azerbaijan
Singapore.
Ne smeta mi, samo sam primjetio.![]()
A nije problem što su sve ostale u zemljama pretežno katoličke vjeroispovijesti...
Meni ne predstavlja nikakav problem što dobijamo puno novih staza. Ali ne bih volio da ostanemo bez nekih tradicionalnih. A neke i od tih mi nebi bio problem da budu, recimo svake druge godine. Neke na kojim imamo loše utrkivanje, kao na primjer Monako.
A ne predstavlja mi ništa ni izgled staze, kakve krivine ili pravce ima. Šta mi to znači? Ništa. Bitnije mi je kako cijeli događaj izgleda. A te mnogima mrske, Islamske, meni odlično izgledaju.
Što se tiče Američkih, umjesto Miamija bolje bi bilo da imamo Lagunu Secu. Evo Andretti je neki dan vozio ne tako star F1 bolid po njoj. Ali jedva čekam da vidim Las Vegas. Mislim da će to biti odličan događaj.
Ne znam šta se desilo sa najavljivanim Vijetnamom? Mislim da je tu trebala biti utrka u prvoj Korona godini. A evo još ništa. Koliko sam vidio nema je ni sljedeće godine.
Ali nije OK, da Arapi samo tako dobijaju staze, tj. prava na održavanja utrka jer imaju beskonačno mnogo novca.
Zašto se opet ne bi održala VN Malezije? I tamo je islamska vjera u većini. Ja bih baš volio vidjeti ponovno VN Malezije. Staza je predobra.
Meni.
I ne samo, meni.
Ono granatiranje, bombardiranje rafinerije u Jeddah i PRISILA da se utrka u isto vrijeme održi je obično nasilje uživo. Nasilje. Bahate, bogate budale. Ne poštivaju tuđe živote. Poštivaju samo svoju silu.
Tako da...... ne sviđa mi se to. I neće mi se sviđati. Što više, smeta mi, takva vrsta licemjerja. Bilo koja vrsta licemjerja.
.....biti po svome,.....

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
rencken dodatno pojašnjava:
https://racingnews365.com/red-bulls-f1- ... main-areas
ne sviđa mi se ovo s rezervnim dijelovima.
i sjebala ih porezna.
neka prihvate dogovor, priznaju krivicu, popuše kaznu kakva god da bila , pospu se pepelom i idemo dalje.
i sjebala ih porezna.
neka prihvate dogovor, priznaju krivicu, popuše kaznu kakva god da bila , pospu se pepelom i idemo dalje.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
Ovo je gore nego kod nas. Izvjestaj moras predat do 31.03., a oni onda u 7.mj promjene pravila?? Tko tu koga je*e...zekohonda je napisao/la: 21.10.2022., 08:56 rencken dodatno pojašnjava:
i sjebala ih porezna.