Testiranja 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Hvala ekipa

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Hamiltoncheater
Karting
Karting
S nama već: 5 god 3 mj
Navija za: Lance Stroll
Moram vam reći da mi je ovo komentiranje testiranja kao pucanj u prazno,svi se nešto prave pametni a jasno je da nikome ništa nije jasno pa zato i izbjegavam to komentirati.
Kao i svih ovih godina,testiranja su mi najlošiji dio sezone.
Naravno da inžinjeri razumiju podatke sa testiranja,ali mi forumaši možemo samo glumiti da išta razumijemo i tu nešto iskomentiramo.
Zato mi je ova tema smiješna. Oke je nasmijati se Grosjeanu kada izleti sa staze,ali nekakvo ozbiljno komentiranje je bespredmetno .
Radije se bavim povijesti F1 i Nascarom dok ne krene prava sezona.
Realno,da razumijem išta od ovog testiranja kao što se mnogi ovdje prave da razumiju,pa sjedio bih na pitwallu neke od F1 ekipa.

:thumbs:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
Tko kaže da nešto sigurno zna laže, ali s obzirom da smo u ozbiljnoj F1 apstinenciji užitak nam pruža i ovaj vid špekulacije. Brže prođe stanka :kokice:
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Hamiltoncheater je napisao/la: 03.03.2020., 19:42 Moram vam reći da mi je ovo komentiranje testiranja kao pucanj u prazno,svi se nešto prave pametni a jasno je da nikome ništa nije jasno pa zato i izbjegavam to komentirati.
Kao i svih ovih godina,testiranja su mi najlošiji dio sezone.
Naravno da inžinjeri razumiju podatke sa testiranja,ali mi forumaši možemo samo glumiti da išta razumijemo i tu nešto iskomentiramo.
Zato mi je ova tema smiješna. Oke je nasmijati se Grosjeanu kada izleti sa staze,ali nekakvo ozbiljno komentiranje je bespredmetno .
Radije se bavim povijesti F1 i Nascarom dok ne krene prava sezona.
Realno,da razumijem išta od ovog testiranja kao što se mnogi ovdje prave da razumiju,pa sjedio bih na pitwallu neke od F1 ekipa.

:thumbs:
Ne razumiju ni oni šta drugi rade. Možda samo misle da razumiju. A ponekad se samo prave blesavi i prihvate ulogu koju su im dodijelili mediji sa "analizama"... Evo prošle godine Ferrari bio zadovoljan testiranjem. Mediji su ih proglasili favoritima, a i sami su bili uvjereni u to. Naravno, i Mercedes je odmah rado preuzeo ulogu sporijeg, i pravili se blesavi. I pustili medije da šire tu priču o GPS podacima i sličnim glupostima. I čak podgrijavali tu priču sa svojim izjavama da su sporiji. Možda Ferrari to radi ove godine? Ja se nadam da rade.

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 3 mj
Kakvi su jazavci ti u Ferrariju i da lažu sad, velika je šansa da će opet ispasti budale, u smislu da ni oni sami ne znaju što rade.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
napominjem da sutra krećemo i molim dobru dušu da otvori novu temu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
zekohonda je napisao/la: 11.03.2021., 14:34 napominjem da sutra krećemo i molim dobru dušu da otvori novu temu.
Taman htio napisati.

It's happening!! :klopa:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡