Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ne razumiju ni oni šta drugi rade. Možda samo misle da razumiju. A ponekad se samo prave blesavi i prihvate ulogu koju su im dodijelili mediji sa "analizama"... Evo prošle godine Ferrari bio zadovoljan testiranjem. Mediji su ih proglasili favoritima, a i sami su bili uvjereni u to. Naravno, i Mercedes je odmah rado preuzeo ulogu sporijeg, i pravili se blesavi. I pustili medije da šire tu priču o GPS podacima i sličnim glupostima. I čak podgrijavali tu priču sa svojim izjavama da su sporiji. Možda Ferrari to radi ove godine? Ja se nadam da rade.Hamiltoncheater je napisao/la: 03.03.2020., 19:42 Moram vam reći da mi je ovo komentiranje testiranja kao pucanj u prazno,svi se nešto prave pametni a jasno je da nikome ništa nije jasno pa zato i izbjegavam to komentirati.
Kao i svih ovih godina,testiranja su mi najlošiji dio sezone.
Naravno da inžinjeri razumiju podatke sa testiranja,ali mi forumaši možemo samo glumiti da išta razumijemo i tu nešto iskomentiramo.
Zato mi je ova tema smiješna. Oke je nasmijati se Grosjeanu kada izleti sa staze,ali nekakvo ozbiljno komentiranje je bespredmetno .
Radije se bavim povijesti F1 i Nascarom dok ne krene prava sezona.
Realno,da razumijem išta od ovog testiranja kao što se mnogi ovdje prave da razumiju,pa sjedio bih na pitwallu neke od F1 ekipa.
![]()