VN Australije (Albert Park Staza) 15.-17. ožujak 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 07:59 Pokušali smo FL, ali nismo imali tempo. https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1107172916125466624
Je stari.. Ima nesto u boxu sto se zove svjeza guma i to zuta..
To nisu pokusali.. Pa obzirom na tok trke samo je bedak mogo mislit da mogu uzet FL bz svjeze gume..
Prije da nisu htjeli riskirat box.. Da ne bi bilo problema..
Fino Alla Fine

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Sebastian
Atipicna staza,sto se mene tice sezona krece od Bahreina.
Izvukli smo neki max danas,u stvari verovatno je trece mesto bilo maximum ali ok,zaboraviti ovo danas pa od sledece da vidimo gde smo realno.
Napred Seb,Napred Ferrari....

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
CrashOverride je napisao/la: 17.03.2019., 08:01
Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 07:59 Pokušali smo FL, ali nismo imali tempo. https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1107172916125466624
Je stari.. Ima nesto u boxu sto se zove svjeza guma i to zuta..
To nisu pokusali.. Pa obzirom na tok trke samo je bedak mogo mislit da mogu uzet FL bz svjeze gume..
Prije da nisu htjeli riskirat box.. Da ne bi bilo problema..
Ne vrijedi rizika...ni Mercedes sa Bottasom nije želio stati.
Neka ti zapne guma, eto belaja.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

kimmi_iceman
Karting
Karting
S nama već: 6 god 4 mj
Čestitam Bottasu na korektnoj i dominantnoj utrci i pobjedi.

Od Lewisa očekujem veći pritisak na Totta da mu u idućoj utrci Bottas opet ne ukrade show.

Maxu čestitam na fer preticanju i postolju

Kad sam u jednom postu napisao da će Leclerc ipak biti vodonoša Vettelu, nekoliko vas se obrušio na mene. Danas je vidljivo da mladi i ambiciozni vozač nema pravo preteći Vettela.

Ne čini mi se da su razlike u vremenima ove sezone manje, baš naprotiv. Nakon što je Max pretekao Vettela, pobjegao mu je na 35 sekundi?! Meni to nije normalno. Također, razlika između Bottasa i LH je bila cca 28 sekundi?!

Zadnja izmjena: kimmi_iceman, dana/u 17.03.2019., 08:07, ukupno mijenjano 1 put.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Ferrari
Nije ista situacija s Bottasom ali shvacam da nisu htjeli prihvatit rizik..
Nek tako napisu, ovako ispada da su glupi jer su kao probali.. Na osnovu cega.. Da su isli u box i onda nisu uspjeli e onda mogu rec da su probali..
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nisu imali nove S gume, samo 4 već korištene, a tko zna u kakvom s bile stanju. Kako god, trebali su prije iskomunicirati s Leclercom o ne napadanju Vettela, ako su već skontali da nema izmjene pozicije njih dvojice, ovako je došao Vettelu u pola sekunde i onda ga spriječili u tom.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 08:09 Nisu imali nove S gume, samo 4 već korištene, a tko zna u kakvom s bile stanju. Kako god, trebali su prije iskomunicirati s Leclercom o ne napadanju Vettela, ako su već skontali da nema izmjene pozicije njih dvojice, ovako je došao Vettelu u pola sekunde i onda ga spriječili u tom.
Leclerc je pitao boks da li treba ostati iza Vettela i oni su potvrdili...
Uopće nije bitno na kraju krajeva...katastrofa od utrke koju treba zaboraviti što prije.

To je najmanja stvar oko čega se trebamo brinuti.
slika slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
I dalje su isti ljudi u logistici, kada već jasno nešto ne ide, onda hvala lijepo ćao! Zadnje dvije Australije smo pobjeđivali, a ovdje se izblamirali, Bahrain mora da bude P1 ako želimo biti konkurenti za titulu, jednostavno mora!!!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Slavenowsky je napisao/la: 17.03.2019., 08:13 I dalje su isti ljudi u logistici, kada već jasno nešto ne ide, onda hvala lijepo ćao! Zadnje dvije Australije smo pobjeđivali, a ovdje se izblamirali, Bahrain mora da bude P1 ako želimo biti konkurenti za titulu, jednostavno mora!!!
Neće biti P1.

Uopće se ne moraš nadati tome. U 2 tjedna ništa se ne može napraviti.
Motor je problem koji se mora riješiti što prije.
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 08:11
Vettel-Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 08:09 Nisu imali nove S gume, samo 4 već korištene, a tko zna u kakvom s bile stanju. Kako god, trebali su prije iskomunicirati s Leclercom o ne napadanju Vettela, ako su već skontali da nema izmjene pozicije njih dvojice, ovako je došao Vettelu u pola sekunde i onda ga spriječili u tom.
Leclerc je pitao boks da li treba ostati iza Vettela i oni su potvrdili...
Uopće nije bitno na kraju krajeva...katastrofa od utrke koju treba zaboraviti što prije.

To je najmanja stvar oko čega se trebamo brinuti.
A dobro onda, nisam upratio uopće taj Leclercov upit, samo sam vidio da je odjednom 2sec iza Vettela.
Realno, čisto s vozačke strane Vettel je bio danas bolji i pouzdaniji vozač, tako da je tu 4. poziciju više zaslužio, a Leclerc se očito još traži i bori s bolidom i danas nije bio na nivou za pohvaliti.

Evo ta situacija: https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1107178454175436800
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 17.03.2019., 08:24, ukupno mijenjano 1 put.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1

Tko je reko da su imali soft.. Imali su nove zute..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/GiulyDuchessa/status/1107181311561732096 #Leclerc 🎙"machine difficult to drive, I Could pass Seb but the team decided to stay like this, there was not much to gain so I understand" #FUnoAT #F1 #AustralianGP 🇦🇺
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 17.03.2019., 08:23

Tko je reko da su imali soft.. Imali su nove zute..
A da, ne znam zašto ali sam gledao samo S gume. A ne znam, trebali su to probati, ma da bi Bottas vjerojatno odgovorio, ali gotovo je sad.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vau, kakav nastup Bottasa :klanjam: Perfektan start i cijela vožnja do kraja utrke, nevjerojatno. U cilj je ušao s 20 sekundi ispred Hamiltona (realno je bilo i više s obzirom na slavlje pred ciljem) te je pokupio bod za najbrži krug. Ovi podatci sami za sebe govore o dominaciji koju je danas prikazao Bottas, stvarno svaka čast. Čini se da se uspio resetirati preko zime i bilo bi sjajno kad bi i u nastavku sezone bio ovakav.

Lewis je nastavio tradiciju neiskorištavanja polea u Australiji, danas jednostavno nije imao ništa čime bi odgovorio ovom nekom novom, ludom Bottasu.

Verstappen je odvozio fantastičan vikend, mislim da je izvukao Maximum iz svoje Red Bull Honde. Prvo je u kvalama uspio razdvojiti Ferrarije, a onda je u utrci uspio proći Vettela te čak malo zaprijetiti Hamiltonu, s njegove strane odličan posao :thumbs: Pohvale naravno i momčadi, očito je Red Bull napravio standardno dobar posao preko zime, dok je Honda također ostvarila dobar napredak i zasluženo uzela prvi podij od povratka. Usudio bih se reći da je Hondin motor sad bolji od Renaultovog.

Neću reći da je Ferrari imao vikend za zaborav, ali nije baš ni bajno. Izgledali su dosta loše u utrci, ali vidjet ćemo još kako će to izgledati u narednim utrkama. Ni meni baš nije jasna odluka da ne pošalju Leclerca po svježe gume pred kraj utrke, imali su dovoljno prostora do Magnussena i mogli su probati izbiti Mercedesu barem jedan bod. Također, ne sviđa mi se baš ovaj Leclercov pristup u kojem umjesto da pita smije li napasti, pita da li da ostane iza. Teško će tako opstati u mojoj rubrici vozača koje podržavam :mrgreen:

Od F1.5 svakako pohvale Magnussenu, odradio je besprijekoran posao i tamo imao odlično pretjecanje nad Giovinazzijem gdje mi izgledalo kao da ga je onim pomakom u stranu natjerao na pogrešku. Hulk je također odradio dobar posao ubacivši u bodove, on je na startu već odradio pola posla kad je osvojio 4 pozicije. Pohvale definitivno i za Strolla, nakon pomalo razočaravajućih kvalifikacija se na neku foru uspio probiti do P9, stvarno ne znam odakle on tu :)

Pohvale još i Kvjatu, uspio je zadržati Red Bull iza sebe do kraja utrke, a to nije mala stvar. Kvalifikacije nisu bila Gaslyjeva greška, ali mislim da je u utrci morao bolje s obzirom na bolid.

Utrka generalno nije bila preuzbudljiva, ali nije bila ni strašno loša, dao sam 5/10 na anketi na naslovnoj. Bod za najbrži krug dosad nisam stigao prokomentirati, a nisam ni imao neko posebno mišljenje, mislim da neće napraviti dramatičnu razliku (zbog čega se ne slažem s dignutom prašinom po forumima), ali daje dozu zanimljivosti, stoga zasad imam pozitivno mišljenje o ekstra bodu. Nadam se uzbudljivijoj utrci u Bahreinu.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Postoji rečenica prije tog Leclercovog pitanja. Ferrari mu je relativno "nejasno" javio da sačuva gume i gorivo. Na što je Leclerc odgovorio to što piše gore. Evo puni team radio
https://twitter.com/antevetmaf1/status/1107183072720666624

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Znaci opet nemaju potpuno "muda" reci odmah izravno "odabi i ostani iza" nego kerefeke izvode dok ih Leclerc izravno ne pita sta da radi. Potpuno ista stvar sa Kimijem bilo sve dok ih nije "u glavu" pitao sta da radi.
slikaslika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Za one koji još uvijek ne vjeruju u probleme sa PU kod Ferrarija:
slika
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
avetma je napisao/la: 17.03.2019., 08:39 Postoji rečenica prije tog Leclercovog pitanja. Ferrari mu je relativno "nejasno" javio da sačuva gume i gorivo. Na što je Leclerc odgovorio to što piše gore. Evo puni team radio
https://twitter.com/antevetmaf1/status/1107183072720666624
Onda ću mu ovu utrku još oprostiti :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 08:46 Za one koji još uvijek ne vjeruju u probleme sa PU kod Ferrarija:
slika
Honda ubija .. Nekad su bili sitting ducks na top speedu.. Dosta je do odlicnog auta RBa
Fino Alla Fine

aziz
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
CrashOverride je napisao/la: 17.03.2019., 08:54
Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 08:46 Za one koji još uvijek ne vjeruju u probleme sa PU kod Ferrarija:
slika
Honda ubija .. Nekad su bili sitting ducks na top speedu.. Dosta je do odlicnog auta RBa
A sta je problem onda reci imali smo problema sa PU. Slusao sam Seba sad gdje kaze da je se OK sa PU. Ako je tako Onda je najgori PU na gridu, sto je tesko za povjerovati nakon prosle sezone
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡