Konkurentski portali i ostali mediji
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Kriza je. Oglasi donose sve manje, Racefans je počeo s clickbait glupostima, a sad su postali baš očajni za klikovima. Motorsport mreža daje otkaze, tako da će vjerojatno uskoro doći nekakav merge ili restrukturiranje Motorsport.com/Autosport.com portala. Šteta...
@Lovro: Ne zbog komentara nego zbog tekstova. Došla im je voda do ušiju, sad se čupaju van kako god mogu, a to nikad ne iziđe na dobro.
@Lovro: Ne zbog komentara nego zbog tekstova. Došla im je voda do ušiju, sad se čupaju van kako god mogu, a to nikad ne iziđe na dobro.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Btw Lux14 i croatic - prebacio sam poruke u ovu temu, da tamo ne offtopičarimo.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne pratim RF toliko detaljno, ali meni osobno se ne čini da su baš otišli u nekakav teški šund. Vidim da često imaju razne tehničke i statističke analize, a kolumne su većinom o nekim općenitim temama, nisam primijetio nešto naročito klikbejtersko, ali kažem, ne čitam ih detaljno, tako da mi je možda promaklo nešto.avetma je napisao/la: 21.09.2019., 18:48 Kriza je. Oglasi donose sve manje, Racefans je počeo s clickbait glupostima, a sad su postali baš očajni za klikovima. Motorsport mreža daje otkaze, tako da će vjerojatno uskoro doći nekakav merge ili restrukturiranje Motorsport.com/Autosport.com portala. Šteta...
Što se tiče Motorsporta i Autosporta, zar nisu oni već potpuno spojeni? Članci su im identični (pišu ih isti autori), samo što i dalje postoje odvojene stranice. Navodno cijeli taj Motorsport Network kupuju Rusi, ali izvor je Rencken s RF-a pa možda nećeš priznati to kao pouzdan izvor

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Rencken je super, ali Collantine očito nije zadovoljan saldom portala pa ide u trash. Neću ni spominjati više od 200 tracking cookie koje ti ubace u browser jer mu je neka xy mreža ponudila siću za to.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
racefans je meni jako dobar.
dieter recken najbolji!
dieter recken najbolji!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobro, u takve detalje ja ne pratim nijednu stranicu pa taj dio ne mogu komentiratiavetma je napisao/la: 21.09.2019., 19:11 Neću ni spominjati više od 200 tracking cookie koje ti ubace u browser jer mu je neka xy mreža ponudila siću za to.

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Kad kažeš "kriza", misliš li na ekonomsku krizu, krizu Racefansa ili krizu motosporta općenito?avetma je napisao/la: 21.09.2019., 18:48 Kriza je. Oglasi donose sve manje, Racefans je počeo s clickbait glupostima, a sad su postali baš očajni za klikovima. Motorsport mreža daje otkaze, tako da će vjerojatno uskoro doći nekakav merge ili restrukturiranje Motorsport.com/Autosport.com portala. Šteta...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Krizu prihoda od reklama
Sve više adblocka + sve manje cijene po kliku = problem. Onda se mora nadoknaditi većim brojem klikova, a to se postigne "provokativnijim" naslovima ili temama, a kad se pokaže da ni to nije dosta - ode i racefans nekoj drugoj mreži u ruke ili samo offline.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ovo je baš mučki, ali brate mili kakav ti je to font? 

-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Dno dna!
Jednom prilikom, kolega sa posla mi je tvrdio da MORAJU postojati portali poput index.hr. Ali ja to ne mogu prožvakati.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Pa moraju.pigmalion je napisao/la: 03.10.2019., 14:58Dno dna!
Jednom prilikom, kolega sa posla mi je tvrdio da MORAJU postojati portali poput index.hr. Ali ja to ne mogu prožvakati.

Kako bi inače 2/3 balkanske populacije preživjelo dan bez takvih portala?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/a ... u/9420611/
Evo još jedan.
Trebamo zahvaliti što F1Puls postoji.
Evo još jedan.