Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Kriza je. Oglasi donose sve manje, Racefans je počeo s clickbait glupostima, a sad su postali baš očajni za klikovima. Motorsport mreža daje otkaze, tako da će vjerojatno uskoro doći nekakav merge ili restrukturiranje Motorsport.com/Autosport.com portala. Šteta...

@Lovro: Ne zbog komentara nego zbog tekstova. Došla im je voda do ušiju, sad se čupaju van kako god mogu, a to nikad ne iziđe na dobro.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Btw Lux14 i croatic - prebacio sam poruke u ovu temu, da tamo ne offtopičarimo.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
avetma je napisao/la: 21.09.2019., 18:48 Kriza je. Oglasi donose sve manje, Racefans je počeo s clickbait glupostima, a sad su postali baš očajni za klikovima. Motorsport mreža daje otkaze, tako da će vjerojatno uskoro doći nekakav merge ili restrukturiranje Motorsport.com/Autosport.com portala. Šteta...

@Lovro: Ne zbog komentara nego zbog tekstova. Došla im je voda do ušiju, sad se čupaju van kako god mogu, a to nikad ne iziđe na dobro.
Ne pratim RF toliko detaljno, ali meni osobno se ne čini da su baš otišli u nekakav teški šund. Vidim da često imaju razne tehničke i statističke analize, a kolumne su većinom o nekim općenitim temama, nisam primijetio nešto naročito klikbejtersko, ali kažem, ne čitam ih detaljno, tako da mi je možda promaklo nešto.

Što se tiče Motorsporta i Autosporta, zar nisu oni već potpuno spojeni? Članci su im identični (pišu ih isti autori), samo što i dalje postoje odvojene stranice. Navodno cijeli taj Motorsport Network kupuju Rusi, ali izvor je Rencken s RF-a pa možda nećeš priznati to kao pouzdan izvor :mrgreen:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Rencken je super, ali Collantine očito nije zadovoljan saldom portala pa ide u trash. Neću ni spominjati više od 200 tracking cookie koje ti ubace u browser jer mu je neka xy mreža ponudila siću za to.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
racefans je meni jako dobar.
dieter recken najbolji!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
avetma je napisao/la: 21.09.2019., 19:11 Neću ni spominjati više od 200 tracking cookie koje ti ubace u browser jer mu je neka xy mreža ponudila siću za to.
Dobro, u takve detalje ja ne pratim nijednu stranicu pa taj dio ne mogu komentirati :mrgreen: Što se tiče sadržaja, meni osobno se zapravo čine kao jedna od boljih stranica vezanih uz F1.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
avetma je napisao/la: 21.09.2019., 18:48 Kriza je. Oglasi donose sve manje, Racefans je počeo s clickbait glupostima, a sad su postali baš očajni za klikovima. Motorsport mreža daje otkaze, tako da će vjerojatno uskoro doći nekakav merge ili restrukturiranje Motorsport.com/Autosport.com portala. Šteta...

Kad kažeš "kriza", misliš li na ekonomsku krizu, krizu Racefansa ili krizu motosporta općenito?
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Krizu prihoda od reklama :) Sve više adblocka + sve manje cijene po kliku = problem. Onda se mora nadoknaditi većim brojem klikova, a to se postigne "provokativnijim" naslovima ili temama, a kad se pokaže da ni to nije dosta - ode i racefans nekoj drugoj mreži u ruke ili samo offline.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Svak danas prati F1, čak se neki nazivaju i navijačima...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
:facepalm: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ovo je baš mučki, ali brate mili kakav ti je to font? :zubo:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Moguće da stoji otkad sam preuzeo mobitel, jbga sad kad si rekao morao sam promijenit :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
užas. :facepalm:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Dno dna!
Jednom prilikom, kolega sa posla mi je tvrdio da MORAJU postojati portali poput index.hr. Ali ja to ne mogu prožvakati.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
pigmalion je napisao/la: 03.10.2019., 14:58
Dno dna!
Jednom prilikom, kolega sa posla mi je tvrdio da MORAJU postojati portali poput index.hr. Ali ja to ne mogu prožvakati.
Pa moraju. :chill:
Kako bi inače 2/3 balkanske populacije preživjelo dan bez takvih portala? :rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/a ... u/9420611/

Evo još jedan. :facepalm:
Trebamo zahvaliti što F1Puls postoji.
slika

CrashOverride Verified