McLaren
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Glasniju F1
Najveci problem leži u sponzorima čisto jer ih treba sačuvati, pritom mislim na ove glavne momčadske koje se nalazi na pola bolida. Osim toga oni su naučeni da ih se cijele sezone tako "gledaju". Samo narušavanje liverje mijenja se način sagledavanja i pamćenja
Ali da je moguće, je. Odmah se sjetim Brazila 2006 kada su Schumacher i Massa imali posebne livreje na svojim kombinezonima. Primjer da se može (dosta drastično ) promjeniti je upravo Red Bull koji je to radio 2008 na istoj stazi a kasnije sa malim preinakama u Velikoj Britaniji. Čini mi se da je i Bar Honda to radila. Naravno pričam o jedinm utrkama
[ link do slike ]
Sam bolid nažalost nije dospio ni 200 metara u utrci
[ link do slike ]
2012 - VB
[ link do slike ]
Ali da je moguće, je. Odmah se sjetim Brazila 2006 kada su Schumacher i Massa imali posebne livreje na svojim kombinezonima. Primjer da se može (dosta drastično ) promjeniti je upravo Red Bull koji je to radio 2008 na istoj stazi a kasnije sa malim preinakama u Velikoj Britaniji. Čini mi se da je i Bar Honda to radila. Naravno pričam o jedinm utrkama
[ link do slike ]
Sam bolid nažalost nije dospio ni 200 metara u utrci
[ link do slike ]
2012 - VB
[ link do slike ]

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Matek14
- GP3
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Fernando is faster than all of you 

- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Jest super je, samo je u realnosti jenson bolji vozač, ali tako je to, stvori se mit, uostalom i ja bih radije živio huntovim stilom da sam u njihovoj poziciji, msm na žene mahom, ali ne bih to oglašavao naravno.. 

-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
stari moj, da bi se živilo Huntovim životom, moraš se roditi kao Hunt. Nije on to nigdje učio ni trenirao, jednostavno se takav rodio.Kush je napisao/la:Jest super je, samo je u realnosti jenson bolji vozač, ali tako je to, stvori se mit, uostalom i ja bih radije živio huntovim stilom da sam u njihovoj poziciji, msm na žene mahom, ali ne bih to oglašavao naravno..
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
bp i mclaren:
http://www.joeblogsf1.com/
http://www.joeblogsf1.com/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
-
raca
- GP3
Već nekoliko godina gledam kako su mehaničari McLarenau stalnom usponu kad treba sjebati promjenu guma. U Sennino doba ako nije bilo ispod 4 sek. mogli su svašta očekivat od njega. Schumacher je bio sličan njemu samo blaži.Tada je promjena za 4 sek. bila nekakav ekvivalent danas ispod 2 sek. U Williamsu su, mislim, jednom, ove godine mijenjali ispod 2. U Austinu prva promjena Alonsu 2,3sek, druga 5,4. Danas kod Alonsa prva 2,7sek,a druga 5,6. Slično rade i Buttonu. I u Manoru mogu promjeniti za barem 3 sek. Počinjem strahovati svaki put kad neki od bolida uđe u box. Ne mogu shvatiti da već duže vrijeme nema nekog ko bi ih doveo u red. 

-
raca
- GP3
Samo da se malo osvrnem na retoriku u članku o Dennisovom izbacivanju iz McLarena.
Neprodužavanje ugovora, ne znači izbacivanje. Malo je pregruba riječ za to. Izglasavanje nepovjerenja je nešto sasvim legitimno. Bit će mi žao ako se to dogodi, jer, ako netko diše punim plućima za McLaren, onda je to svakako, Ron. To je njegov život i samim time što uz pomoć drugih (ne može sam), u ovom slučaju Kineza, želi preuzeti McLaren pokazuje koliko mu je stalo do njegovog "djeteta" i to u situaciji kad, ne samo da stagnira, već i pomalo pada. To je kompanija kao i svaka druga i ako veliki dioničari ne žele njega za glavnog, izglasavanje nepovjerenja ne znači izbacivanje. Njegovih 25% mu nitko ne može oduzeti ako to sam ne proda čak i da totalno propadnu. Uvjek bi imao 25% i u propaloj firmi. Da bi to za njega bio udarac, to stoji.
Neprodužavanje ugovora, ne znači izbacivanje. Malo je pregruba riječ za to. Izglasavanje nepovjerenja je nešto sasvim legitimno. Bit će mi žao ako se to dogodi, jer, ako netko diše punim plućima za McLaren, onda je to svakako, Ron. To je njegov život i samim time što uz pomoć drugih (ne može sam), u ovom slučaju Kineza, želi preuzeti McLaren pokazuje koliko mu je stalo do njegovog "djeteta" i to u situaciji kad, ne samo da stagnira, već i pomalo pada. To je kompanija kao i svaka druga i ako veliki dioničari ne žele njega za glavnog, izglasavanje nepovjerenja ne znači izbacivanje. Njegovih 25% mu nitko ne može oduzeti ako to sam ne proda čak i da totalno propadnu. Uvjek bi imao 25% i u propaloj firmi. Da bi to za njega bio udarac, to stoji.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ron jednostavno pokušava spasiti McLaren da mu se ne dogodi sudbina Williamsa. Ne vjerujem da ce prodati svoj udio u McLarenu tu ce biti stalno oko njega a opet kad dode prilika biti ce opet glavni.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
-
raca
- GP3
Svoj udio nikad ne će prodati. U to nema sumnje. Svojedobno je prodao jedan manji dio, ali minimum 25% ima posebnu težinu, a Ron je dovoljno "težak" da ne mora to prodati.MrDoomroom je napisao/la:Ron jednostavno pokušava spasiti McLaren da mu se ne dogodi sudbina Williamsa. Ne vjerujem da ce prodati svoj udio u McLarenu tu ce biti stalno oko njega a opet kad dode prilika biti ce opet glavni.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
VN Brazila bit će 800. utrka u koju će startati momčad McLarena!

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Reci to McLarenovim TwitterašimaF1 2016 je napisao/la:moga si butoncica

- reso20
- GP3
- Navija za: Ferrari
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
pojasni, molim te.dodi-napalm je napisao/la:Stvarno si vrhunski redikul.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
raca
- GP3
Odlazak legende. Sad ću svaki bolid u utrci gledati kao da vozi bez stabilizatora na istrošenim slik gumama po jakom pljusku bez jednog kotača i rezervoarom bez kerozina tek sa nešto oktanskih para, na startu utrke.