Ma daj, budimo ozbiljni. Ta lova je vjerojatno kudikamo manja od one kou bi dobili za dobre pozicije ili pobjede. Hocu reci da to je to generalno besmisleno ma o kojem god se timu radilo. Koja budala moras biti pa da pristanes na takve uvjeteGilles je napisao/la: 31.08.2020., 16:44Pa jednostavno, zbog love koju Ferrari dobija, bio prvi ili zadnji.Fangio je napisao/la: 31.08.2020., 16:11 Meni samo nije jasno kakvog smisla ima natjecati se i natjecanje u kojem ne mozes unaprijediti auto. Krenuo si su sezonu s losim i sad tako trebas voziti dvije sezone.
Scuderia Ferrari
- Fangio
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
Ferrari prima 1/4 ili 1/5 nisam siguram kompletne love....pa ti vidi da li se isplati.Fangio je napisao/la: 31.08.2020., 16:55Ma daj, budimo ozbiljni. Ta lova je vjerojatno kudikamo manja od one kou bi dobili za dobre pozicije ili pobjede. Hocu reci da to je to generalno besmisleno ma o kojem god se timu radilo. Koja budala moras biti pa da pristanes na takve uvjeteGilles je napisao/la: 31.08.2020., 16:44Pa jednostavno, zbog love koju Ferrari dobija, bio prvi ili zadnji.Fangio je napisao/la: 31.08.2020., 16:11 Meni samo nije jasno kakvog smisla ima natjecati se i natjecanje u kojem ne mozes unaprijediti auto. Krenuo si su sezonu s losim i sad tako trebas voziti dvije sezone.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Jel postoji opcija da se rebrandiraju u FIAT do kraja ove sezone ili dok napokon ne slože auto koji ide dobro i da je pouzdan?
"What a little star." May 26, 2012.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
100 milijuna na temelju povijesnog statusa + 80-90 milijuna u zadnjih ohohoh godina ovisno o poziciji u konstruktorima (obično su bili 2. ili 3.) + .....
In September 2017, Philip Morris renewed its partnership with Ferrari, a sponsorship deal which Sports Pro Magazine had previously estimated cost the tobacco company in the region of US$160 million a year. Estimates from 2018 put the annual figure around $50 million per year. In 2020, motorsport website GP Fans estimated that the company has spent US$625 million sponsoring F1 over the previous decade. + ostali manji sponzori.
Naravno da se isplati.
Ferrari is the most valuable F1 team in the world, worth US$1.3 billion in 2017. McLaren is the second most successful F1 team in the world after Ferrari, in terms of race wins,43 and in 2017 was worth $640 million.
In September 2017, Philip Morris renewed its partnership with Ferrari, a sponsorship deal which Sports Pro Magazine had previously estimated cost the tobacco company in the region of US$160 million a year. Estimates from 2018 put the annual figure around $50 million per year. In 2020, motorsport website GP Fans estimated that the company has spent US$625 million sponsoring F1 over the previous decade. + ostali manji sponzori.
Naravno da se isplati.
Ferrari is the most valuable F1 team in the world, worth US$1.3 billion in 2017. McLaren is the second most successful F1 team in the world after Ferrari, in terms of race wins,43 and in 2017 was worth $640 million.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Har Kl
Usamljen si u tome
Usamljen si u tome

Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
I ja bih volio da pređe u Ferrari, a može i u Renault ili Hondu. Fali konkurencija

- Fangio
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
Ma OK, lova. Ali sto ti to vrijedi ako nemas ljude koji su sposobni napraviti dobar automobil ili znaju a krivo procijene ili nesto trece. Sigurno su planirali razvijati motor u ovoj sezoni a onda je ispala Korona. I oni pristanu na zamrzavanje iako su vec na prvim testiranjima znali da nisu dobri. Jebiga kada radis sam protiv sebe.Iceman je napisao/la: 31.08.2020., 19:06 100 milijuna na temelju povijesnog statusa + 80-90 milijuna u zadnjih ohohoh godina ovisno o poziciji u konstruktorima (obično su bili 2. ili 3.) + .....
Naravno da se isplati.
-
Ante86
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Jedno pitanje za sve koji su malo bolje upuceni u temu!
Da li pobogu ovi u Maranelu Sta rade? Tj jesu li kakve nadogradnje donosili od pocetka sezone? Bez obzira na tokene mislim da nije zabranjeno bar nove stvari testirati/isprobavati na treninzima?! Nesto sto bi mogli koristiti iduce godine? Mislim sve mi to neide u glavu, pokusaj nesto,potrudi se pa ako i padnes na nos bar si pokusao ali ovi sa klanuom imam osjecaj samo bla bla a nista konkretno!
Da li pobogu ovi u Maranelu Sta rade? Tj jesu li kakve nadogradnje donosili od pocetka sezone? Bez obzira na tokene mislim da nije zabranjeno bar nove stvari testirati/isprobavati na treninzima?! Nesto sto bi mogli koristiti iduce godine? Mislim sve mi to neide u glavu, pokusaj nesto,potrudi se pa ako i padnes na nos bar si pokusao ali ovi sa klanuom imam osjecaj samo bla bla a nista konkretno!
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Naravno da je corona party došao u najgorem mogucem trenutku za Ferrari, ali očigledno je bilo pitanje opstojnosti F1 tj. prvenstveno mislim nekih momčadi. Vodila se računica da se troškovi maksimalno smanje i gledao se širi interes. Ferrari nikad javno nije bio protiv smrzavanja razvoja ove i sljedeće sezone, možda su mislili da nisu toliko u k.... i možda bi danas drugačije odreagirali.Fangio je napisao/la: 01.09.2020., 16:16Ma OK, lova. Ali sto ti to vrijedi ako nemas ljude koji su sposobni napraviti dobar automobil ili znaju a krivo procijene ili nesto trece. Sigurno su planirali razvijati motor u ovoj sezoni a onda je ispala Korona. I oni pristanu na zamrzavanje iako su vec na prvim testiranjima znali da nisu dobri. Jebiga kada radis sam protiv sebe.Iceman je napisao/la: 31.08.2020., 19:06 100 milijuna na temelju povijesnog statusa + 80-90 milijuna u zadnjih ohohoh godina ovisno o poziciji u konstruktorima (obično su bili 2. ili 3.) + .....
Naravno da se isplati.
U svakom slučaju F1 je u težoj banani kada imamo situaciju gdje je jednoj momčadi i vozaču unaprijed upisano 2x WDC i WCC. Meni osobno je interes na najnižim granama od kad pratim F1. Djelomično je zaslužan Ferrari ali dobrim dijelom je zaslužna predvidivost. Interes bi bio visok da se barem jedna momčad nalazi u kombinaciji za naslov.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Nije u Ferrariju problem ni lova ni pametne glave. Problem je odnos prema radu, navike, moderno vrijeme koje ne šljivi tradiciju ni pola posto i u kojem ne možeš biti uspješan na takav način vođenja stvari.
"What a little star." May 26, 2012.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/ZamunerB/status/1300765609857253376
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Mr.Spaceguy
Pretaka te @Har Kl za 276 minuta
Pretaka te @Har Kl za 276 minuta

Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Eh gdje su mi oči bile....

- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Mr.Spaceguy
Inace "preteka", ne 'pretaka'
Sa ovakvim ostalim komponentama ekipe, potrosit ce Cowella brzo..
Ako su spremni za promjene, Ferrariju treba mnogo promjena..
Inace "preteka", ne 'pretaka'

Sa ovakvim ostalim komponentama ekipe, potrosit ce Cowella brzo..
Ako su spremni za promjene, Ferrariju treba mnogo promjena..
Fino Alla Fine
- Slavenowsky
- Formula 1
Ferrariju treba mnogo slobode.
Previše su upećena ekipa, koja sve gleda kroz biznis. Ferrari se ponasa kao u onim glupavim Hollywoodskim filmovima gdje uvijek neki "šmokljan" na koledžu zaluta u bratstvo, eh to brastvo je Ferrari. Uvijek izgledaju cool dotjerani, dice se nekom svojom veličinom, a u sustini su prazni i nezanimljivi.
Svaki problem je ljudski faktor, po rezultatima se to lijepo vidi. Jedna Barcelona koja je bila pojam ofanzivnosti u fudbalu doživjela je totalni krah, Bayern ih je doslovno sahranio. Jednostavno atmosfera u Barceloni je zatrovana, pa s tim i forma ekipe.
Ferrari je u istom sosu kao Barcelona. Glavni I odogvorni moraju da prvi idu, jer ne mogu isti raditi ili stvarati "novu" infrastrukturu, kada su predhodnu doslovno uništili.
Ferrariju trebaju ideje, malo svježine, te isto tako treba malo izaci iz komfor zone i biti inovativan, pa makar i kroz cijenu neuspjeha, jer onako I ovako po cemu su sada ista bolji?
Belgija je bila veliki dokaz nesposobnost ove ekipe i sumnjam sa istom da ce ista biti bolje, bojim se da idu da obore rekord star 21 godinu bez titule....
Previše su upećena ekipa, koja sve gleda kroz biznis. Ferrari se ponasa kao u onim glupavim Hollywoodskim filmovima gdje uvijek neki "šmokljan" na koledžu zaluta u bratstvo, eh to brastvo je Ferrari. Uvijek izgledaju cool dotjerani, dice se nekom svojom veličinom, a u sustini su prazni i nezanimljivi.
Svaki problem je ljudski faktor, po rezultatima se to lijepo vidi. Jedna Barcelona koja je bila pojam ofanzivnosti u fudbalu doživjela je totalni krah, Bayern ih je doslovno sahranio. Jednostavno atmosfera u Barceloni je zatrovana, pa s tim i forma ekipe.
Ferrari je u istom sosu kao Barcelona. Glavni I odogvorni moraju da prvi idu, jer ne mogu isti raditi ili stvarati "novu" infrastrukturu, kada su predhodnu doslovno uništili.
Ferrariju trebaju ideje, malo svježine, te isto tako treba malo izaci iz komfor zone i biti inovativan, pa makar i kroz cijenu neuspjeha, jer onako I ovako po cemu su sada ista bolji?
Belgija je bila veliki dokaz nesposobnost ove ekipe i sumnjam sa istom da ce ista biti bolje, bojim se da idu da obore rekord star 21 godinu bez titule....
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
No sikiriki, odbio ih jeHar Kl je napisao/la: 01.09.2020., 14:32 Nadam se da ovo nije istina![]()
https://twitter.com/ZamunerB/status/1300765609857253376

https://www.planetf1.com/news/andy-cowe ... d-ferrari/