Mercedes
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakvih problema? Kakvi zaostatci?Har Kl je napisao/la: 20.02.2019., 19:05 Sezona sigurno nije gotova. Nije ni počela.
Mercedes ima problema i i zaostatku je za Ferrarijem.
Ukoliko vaše kašike drugačije govore dajte ih na sto pa da vidimo šta one kažu![]()
Napravili su 495 krugova prema 460 Ferrarija.
Si vidio današnju simulaciju utrke Mercedesa?
Daj molim te... vjeruješ Wolffu od svih ljudi hahah..
Uostalom tek je prvi test...nitko nije ništa pokazao.
Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 20.02.2019., 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
1 dan, od ukupno 8, Ferrari se je poceo komentarisati kao vec jedan od favorita. Svaki navijac Ferrari-ja, ukljucujuci i sebe, zeli cuti takvo sto, iponuju izjave, ali isuvise je rano da bi ovo bilo istinito. Ferrari je napravio jednu finu rokadu u infrastrukturi, rijesili su se nekih kamencica u cipeli, pa vjerovatno otud krecu diskusije kako su na pravome putu. Wolff je pravi "mind-game" igrac. Prosle godine je konstantno forsirao pricu kako je Ferrari bio bolji bolid, to je tipicni primjer kako da se sa ekipe skine teret favorita, te sidro prebacili na Ferrari. Istina jeste da je Ferrari mogao do titule, te da su sami krivci za taj neuspjeh, no ocigledno pritisak je bio ogroman.Har Kl je napisao/la: 20.02.2019., 18:48 Ovoga sam se i bojao.
https://racing-elite.com/2019/02/20/tot ... -5s-ahead/
Ja jedino vjerujem Wolff-u (ad je sve jasno kao dan) kada lupa sakom od stol, to je najbolji pokazatelj kako podnosi da je Ferrari bolji tim, a ove sladunjave rijecu su samo obrnuta psihologija.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Prošle dvije godine???
A koliki je to zaostatak bio Ferrarija prošle dvije godine? I koliki su zaostaci bili na testiranju?
Danas je LH testirao long run sa vremenom 1:23.
Ok sandbag. Ali šta je testirao? Vožnju iza VSC?
@Ferrari, imaš li neku usporedbu koja bi potvrdila tvoje riječi.
Ja se slažem da ništa nije ni počelo, a kamoli da je gotovo, ali tvoje izjave nemaju pokrića.
Čak bi rekao da premalo vjeruješ svom timu i da žestoko piliš naopako
A koliki je to zaostatak bio Ferrarija prošle dvije godine? I koliki su zaostaci bili na testiranju?
Danas je LH testirao long run sa vremenom 1:23.
Ok sandbag. Ali šta je testirao? Vožnju iza VSC?
@Ferrari, imaš li neku usporedbu koja bi potvrdila tvoje riječi.
Ja se slažem da ništa nije ni počelo, a kamoli da je gotovo, ali tvoje izjave nemaju pokrića.
Čak bi rekao da premalo vjeruješ svom timu i da žestoko piliš naopako

- Ferrari
- Formula 1
Ma da...ma znaš što...
Mečka je tu negdje u razini Renaulta...valjda će jadni izvući to.
Ferrari je u drugoj galaksiji, a Williams bi mogao predstavljati opasnosti Mercedesu.
Bit će jebena ova sezona Mečki. Baš ono ultra teško.
Mečka je tu negdje u razini Renaulta...valjda će jadni izvući to.
Ferrari je u drugoj galaksiji, a Williams bi mogao predstavljati opasnosti Mercedesu.
Bit će jebena ova sezona Mečki. Baš ono ultra teško.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Nije ni krenulo već prebacuju teret favorita sa sebe... možda su upravo oni sigurni da im je bolid real deal, pa da se ne obraća pažnja na Mercedes, svi će se oko Ferrarija zabavit, a Mercedes mirno gledat svoja posla.
Uostalom long runovi su inače po jedno 5-6-7 sekundi sporiji od kvali vremena, čuva se gorivo, motor valja tjerat 7 utrka, a ni gume se ne daju forsirati, još uzmi u obzir da su na Medium-C2 vozili te long runove o kojim pričaš, a koji su se vrtili 21.xxx do 23.xxx. ako je kvali krug 16.xxx sa ovim bolidima, to su ozbiljna vremena u trkaćoj simulaciji.
Uostalom long runovi su inače po jedno 5-6-7 sekundi sporiji od kvali vremena, čuva se gorivo, motor valja tjerat 7 utrka, a ni gume se ne daju forsirati, još uzmi u obzir da su na Medium-C2 vozili te long runove o kojim pričaš, a koji su se vrtili 21.xxx do 23.xxx. ako je kvali krug 16.xxx sa ovim bolidima, to su ozbiljna vremena u trkaćoj simulaciji.
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 20.02.2019., 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Mecka ima ovakva testiranja vec 5 sezona pa ce u Australiji bit 5 desetinki ispred svih!!!
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Australija nije mjerodavna, Mercedes ima prejak paket za tu stazu 
@Har Kl samo ću reći ovo što smo dns na chatu spomenuli... premalo se vjeruje Mercedesu, previše se vjeruje Totu

@Har Kl samo ću reći ovo što smo dns na chatu spomenuli... premalo se vjeruje Mercedesu, previše se vjeruje Totu

Zadnja izmjena: LH44, dana/u 20.02.2019., 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

- Ferrari
- Formula 1
Har Kl je napisao/la: 20.02.2019., 19:28 Nije to ni blizu tome. Trenutno su iza Ferrarija. Čak neki govore da su i iza RB.
Ali ima još da se vozi.
Daleko je Abu Dhabi.

Iza Renaulta.

-
Anonimus4138
- GP3
Testiranja ne treba gledat,mozda zadnja dva dana momcadi znaju ubacit kvali mod tu i tamo,to nije mjerodavno,al smatram da Ferrari ima jako opasan motor,mislim da je najbolji trenutno pa ljudi ne kupe energiju po krug dva,a opet to moze bit varka,iskljucis ona svijetla i rijesen problem
-
Har Kl
- Formula 1
@LH niti malo vjerujem Mercedesu, niti previše Toto-u. Govorim o stanju nakon tri dana testiranja. Sad Mercedes ne stoji dobro. Da li je to 2 desetinke ili pola sekunde najmanje je bitno. Ipak su testiranja u pitanju.
Šta će biti nakon drugog testa pričati ćemo za sedam dana.
Svi kriju sve. Tako da ne znam otkud vam informacija da Mercedes nije donio ništa, s Ferrari donio sve?
I otkud informacija da Ferrari roka kvali krugove dok Mercedes uvijek vozi start utrke?
@Ferrari ti smatraš da je Mercedes iza Renaulta?
Ili trolaš?
Šta će biti nakon drugog testa pričati ćemo za sedam dana.
Svi kriju sve. Tako da ne znam otkud vam informacija da Mercedes nije donio ništa, s Ferrari donio sve?
I otkud informacija da Ferrari roka kvali krugove dok Mercedes uvijek vozi start utrke?
@Ferrari ti smatraš da je Mercedes iza Renaulta?
Ili trolaš?
-
Anonimus4138
- GP3
@Har Ki pa sta se ti toliko sekiras oko toga,Mercedes se voza s tom stazom jer zna koliko goriva trenutno imaju koliko su gume stare i na koliko je Ks motor podesen i pri kojim radom,uostalom Mercedesa nezanima trenutno vrijeme vec da mogu obavit cijelu utrku sa dobrim ritmom sa sto manje goriva,i tako ce ti oni dominirat,zasto stavit 100 kila kad mozes 90 pa bit odmah na startu brzi .3 !!!
-
Har Kl
- Formula 1
Toto je plaćen da trola. Kao i Tost. Ne znam koji su tvoji motivi?
Gledaš s visoka na moje izjave i ponašaš se kao da imaš tačne informacije ko se gdje nalazi u ovom trenutku. Zato sam te i zamolio da nam prezentuješ izvor tvojih informacija.
@Kic, ne sekiram se uopšte. Posmatram ovo kao još jedno testiranje.
Odakle ti imaš podatke o tome šta Mercedes testira ja ne znam. Mogu da samo da pretpostavim da sličan program testiranja imaju kao prošle godine. Tad su vremena bila oko jedne sekunde.
Gledaš s visoka na moje izjave i ponašaš se kao da imaš tačne informacije ko se gdje nalazi u ovom trenutku. Zato sam te i zamolio da nam prezentuješ izvor tvojih informacija.
@Kic, ne sekiram se uopšte. Posmatram ovo kao još jedno testiranje.
Odakle ti imaš podatke o tome šta Mercedes testira ja ne znam. Mogu da samo da pretpostavim da sličan program testiranja imaju kao prošle godine. Tad su vremena bila oko jedne sekunde.
-
Anonimus4138
- GP3
Har Ki ma kuzim ja to,ljudi se tu love sto Merc i Ferrari imaju razlicite programe pa se svadaju a to su dvije najbolje ekipe,cuj Lewis nije zadovoljan novim Mercom govor tijela mu to govori,pa zar nije Hamilton govorio da ga testiranja ne zanimaju... mi samo mozemo prepostavljat,i to je to!!!
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 3 mj
Evo AMUS-a opet... Novi Mercedes je spor...
Novi Aero paket dolazi na drugom testiranju... Toto i James nisu zadovoljni...
zaostaju i na pravcu i u zavojima
https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... f-ferrari/

https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... f-ferrari/
- Ferrari
- Formula 1
@HarKI
Pa povijest nalaže da se u prvom tjednu testiranja NE MOŽE ništa znati.
Mercedes i Ferrari su na potpunosti drugačijim programima...nemaju veze s vezom. Mercedes samo radi long run simulacije sa valjda 80-90 kg goriva, dok primjerice Ferrari testira gume kroz više bržih krugova i nešto lakšim bolidom.
Mečka nije ni išla ispod 19.5 u ova 3 dana.
Wolff pili naopako kao i uvijek. Želi odmah staviti pritisak na Ferrari kao "najbrže" i da imaju "barem 0.500 po krugu"...lijepo mu je Binotto danas odgovorio:
Vremena Mercedesa u simulaciji utrke danas govore da su iznimno brzi...na razini iz 2018...i peglali su samo C2 gume. Uostalom izgledaju odlično na stazi.
Ne vidim na kojem temelju mogu davati ovakve izjave u koje valjda nitko razuman ne može vjerovati.
Još kad vidim AMuS sa njihovim "đipiesom" koje im pumpa RBR da malo potpale vatru...mogu se samo smijati.
Svake godine iste fore.
Pa povijest nalaže da se u prvom tjednu testiranja NE MOŽE ništa znati.
Mercedes i Ferrari su na potpunosti drugačijim programima...nemaju veze s vezom. Mercedes samo radi long run simulacije sa valjda 80-90 kg goriva, dok primjerice Ferrari testira gume kroz više bržih krugova i nešto lakšim bolidom.
Mečka nije ni išla ispod 19.5 u ova 3 dana.
Wolff pili naopako kao i uvijek. Želi odmah staviti pritisak na Ferrari kao "najbrže" i da imaju "barem 0.500 po krugu"...lijepo mu je Binotto danas odgovorio:
Ne pada na ove jeftine foreMattia Binotto warns his Ferrari team and fans (regarding Mercedes being behind): "Mercedes is good at solving problems. If they're behind, they'll catch up quickly."

Vremena Mercedesa u simulaciji utrke danas govore da su iznimno brzi...na razini iz 2018...i peglali su samo C2 gume. Uostalom izgledaju odlično na stazi.
Ne vidim na kojem temelju mogu davati ovakve izjave u koje valjda nitko razuman ne može vjerovati.
Još kad vidim AMuS sa njihovim "đipiesom" koje im pumpa RBR da malo potpale vatru...mogu se samo smijati.
Svake godine iste fore.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Ajme panike ovdje, gdje je nestalo ono ništa do Australije, a tek 3. dan testiranja.
[ link do slike ]
[ link do slike ]