Ja sam u ekstazi. VERSTAPPEEEEN

Ajme ne mogu se sjetit kad sam zadnji put bio ovako sretan. Drugu polovicu utrke skoro izgubio glas.
#GOMAX #TOTHEMAX
#MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI
Da, bilo je i u prijenosu..
Ako će netko s Maxom izaći na kraj onda je to Leclerc.Gilles je napisao/la: 18.07.2019., 11:44 Koliko se samo Lec lepo branio....sve na samoj ivici ali po meni cisto. Max je najzad osetio na svojoj kozi svoje oruzije ali i dalje mislim da Lec sa njim treba jos agresivnije jer drugacije ne moze.
PotpisLH44 je napisao/la: 18.07.2019., 13:16 Ono u Copse je bilo prejako, ali onaj potez na Hangaru pred Stowe kad ga je stjerao skroz u stranu, van linije, a onda obišao sa vanjske strane... UMJETNOST!
Iskreno ne znam da li sam od Maxa ili bilo kojeg drugog vozača vidio ovakvo branjenje pozicije, agresivno, ali taman na samom rubu poštenog utrkivanja. Max inače kad vidi da je sporiji, ide preko svih granica, dok je se Charles ovdje snalazio jedno 20 krugova brutalno, a pošteno istovremeno!
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
I mene je isto, ali budimo realni, Leclerc i Max su tu borbu zasjenili u nedjelju.croatic f1 je napisao/la: 18.07.2019., 19:54 Mislim da sam to već napisao, ali mene je ova borba Maxa i Charlesa podsjetila na legendarnu borbu Alonsa i Vettela na istoj stazi 2014. Tada dva iskusna, a prošlog vikenda dva mlada majstora u genijalnoj agresivnoj borbi na samoj granici dozvoljenog (ali ne i izvan te granice) - utrkivanje u svom najboljem izdanju![]()