VN Saudijske Arabije 3.-5. prosinca 2021.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ma da Hamilton je bio taj koji je htio da obojica odustanu.CrashOverride je napisao/la: 05.12.2021., 22:29Bilo je i vise nego dovoljno mjesta da ga ne udariDani je napisao/la: 05.12.2021., 22:18Pogledaj onboard sa Hamiltonovog bolida pa mi odgovori.CrashOverride je napisao/la: 05.12.2021., 22:11 U trenutku sudara Max je bio skroz desno, sasvim dovoljno za prolaz.. Prije toga je bio na sredini ali se odlucio za stranu i onda je doslo do sudara..Zasto ga je udario to zna samo Hamilton.. Mi vjerojatno necemo saznat..
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Har
Ti to aludiras da je bio brake test onda?
@avetma
Bas sam isa gledat prije 10ak minuta na F1TV, sa svih kuteva..
Sta uopce rec za incident..
@avetma
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 05.12.2021., 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Evo da se sve lijepo vidi iz visine:
- KiMujash
- Karting
- S nama veÄ: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Hamilton logika:Dani je napisao/la: 05.12.2021., 21:55Ante ako si sluÅ”ao u prijenosu komunikaciju mercedesa i fia-a onda znaÅ” gdje je bio problem. Prvo je fia to rijeÅ”ila sa rb-om, a nakon toga su komunicirali sa mercedesom. U tom trenutku prije nego je mercedes uopÄe znao dogovor max pokuÅ”ao propustiti Lewisa. Prema tome sporost ili ležernost u komunikaciji su doveli do toga da max propuÅ”ta lewisa prije nego Å”to ovaj uopÄe zna za to.avetma je napisao/la: 05.12.2021., 21:42 Nema Å”anse da Äe Lewis dobiti kaznu. Da je oÅ”tetio previÅ”e Maxov bolid tim udarcem i da je ovaj morao odustati - onda bi možda dobio neÅ”to, ali ovako - no harm no foul filozofija Äe tu biti primijenjena. Ovaj ispred je htio pustiti prije DRS linije, ovaj iza se zbunio i dotaknuli su se - nema ozlijeÄenih i obojica doÅ”la do cilja = nema kazne.
Ganjas vozaca ispred sebe citavu utrku, on u jednom trenutku uspori i umjesto da ga predjes i ti usporis vozis se iza njega 2 3 sekunde i onda se zabijes u njega. A da je vozio u punoj brzini trazio bi prostor za prestizanje, a posto nije bila puna brzina nije ga htio prestic
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sjeti se krhkog Ferrarija 2017e i 2018e...
Jos bi pod VSCom skupljali krhotine..
Fino Alla Fine
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
Max Verstappen has consistently been quicker through sector 1 this weekend.

-
Har Kl
- Formula 1
Ne aludiram niÅ”ta. Telemetrija je pokazala da je Max usporio, ubrzao pa usporio. Da li je bio brake test nije ni bitno, jer ionako neÄe biti kazne.CrashOverride je napisao/la:@Har
@avetma
Bitno je da ono Å”to Max radi je jako opasno i Å”to je najgore, opet Äe proÄi nekažnjeno.
Ako dajeÅ” poziciju, onda se skloniÅ” sa trkaÄe strane i usporiÅ”. Ne znam kako možete opravdavati njegova sranja.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 05.12.2021., 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne znam zasto mislis da pravdamo njehova sranja...
Mozda je trebo izac iz bolida da Lewis prodje..
Frajer je skoro stao na stazi da ga Lewis prodje ali se Lewis odlucio zabit u njega..
A ponasanje Maxa na stazi je zanimljivo samo nejgovim vjernim navijacima, nama bas i nije jer ga je nemoguce proc bez incidenta..
Frajer je skoro stao na stazi da ga Lewis prodje ali se Lewis odlucio zabit u njega..
A ponasanje Maxa na stazi je zanimljivo samo nejgovim vjernim navijacima, nama bas i nije jer ga je nemoguce proc bez incidenta..
Fino Alla Fine
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
Ne nego Max vozi toliko dobro da ga je tesko prestici i sa brzim bolidom koliko ima osjecaja za ubaciti se u prostor i kociti puno kasnije od drugih.

-
Har Kl
- Formula 1
Pa zato jer impliciraÅ” da je Hamilton udario Maxa, a ignoriÅ”eÅ” Äinjenicu da je usporio i doÅ”ao Äak do druge brzine a ostao na trkaÄoj putanji.CrashOverride je napisao/la:Ne znam zasto mislis da pravdamo njehova sranja...
I onda joÅ” opet kažeÅ” da se Lewis odluÄio zabit u njega.
Ne treba on izaÄi i pustiti nekoga. Može se to i na stazi uraditi i na ljepÅ”i naÄin ,

Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 05.12.2021., 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nema potrebe nista implicirat, to se dogodilo.. Ali dobro, nema smisla dalje ako se tu vec razilazimo..
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Uglavnom, eto, nitko se razuman ne može ne slozit da su kazne nakonstantne, ne primjenjuju se na sve jednako, a najbolje prolazi Lewis.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Har Kl
- Formula 1
Crash, impliciraÅ” da ga je Hamilton namjerno udario.CrashOverride je napisao/la:Nema potrebe nista implicirat, to se dogodilo.. Ali dobro, nema smisla dalje ako se tu vec razilazimo..