MotoGP 2025.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pao M. Marquez, dao besplatnu priliku Bagnaii za prvu pobjedu ove sezone.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 30.03.2025., 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 7 mj
- Navija za: Fisichellu
Kaže Bešo,STRUČNI KOMENTATOR..očito je jedini način da ga pobjediš da pustiš da vodi pa da padne..
Daj,Bešo.. prebacujem program.. zar je ljubav spala na to ?? Zar je komentiranje spalo na to ??
Pustili ga da vodi da padne.. Kako je Bešo loš.. bolesno
Daj,Bešo.. prebacujem program.. zar je ljubav spala na to ?? Zar je komentiranje spalo na to ??
Pustili ga da vodi da padne.. Kako je Bešo loš.. bolesno
- BatteryVolttas
- Karting
Past će i Pecco do kraja utrke..ovo je fizički zahtjevna stazaVettel-Ferrari je napisao/la: 30.03.2025., 21:35 Pao M. Marquez, dao besplatnu priliku Bagnaii za prvu pobjedu ove sezone.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Bumo vidjeli, ako je pametan nece.
- BatteryVolttas
- Karting
Ipak neće.. čestitke na pobjedi,laku noć
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Bravo Bagnaia, iskoristio maksimalno pad Marqueza starijeg
Nadam se da će ga ovo trznuti i motivirati, te da će uspjeti biti faktor na vrhu i bez padova M. Marqueza. Pohvalno je što je Marqueza mlađeg konačno ove godine uspio pobjediti direktno na stazi.

Nadam se da će ga ovo trznuti i motivirati, te da će uspjeti biti faktor na vrhu i bez padova M. Marqueza. Pohvalno je što je Marqueza mlađeg konačno ove godine uspio pobjediti direktno na stazi.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Alexu se pretplata na P2 zasad isplati
Na vrhu nije bilo previše akcije, ali je na nižim pozicijama bilo zabavno, pohvale režiseru što se sjetio prikazati ih. Milleru također pohvale, prosuo je neke dobre rezultate padovima, ali brzina je definitivno tu, Yamaha mu očito paše. VR46 bi mogao zadržati ovu livreju, puno bolje izgleda od one redovne.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Pričalo se da će testirati V4, malo sam prokopao ima li kakvih novosti o tome, najsvježije što sam našao je vijest iz veljače gdje kažu da će prvi test biti sredinom godine, najranije sad u travnju.
O Marcovom igranju s pravilima na startu:
Why Marc Marquez ran to the pits in tense COTA MotoGP moment revealed
MotoGP race director validates the chaos caused by Marc Marquez in Austin

O Marcovom igranju s pravilima na startu:
Why Marc Marquez ran to the pits in tense COTA MotoGP moment revealed
MotoGP race director validates the chaos caused by Marc Marquez in Austin
Nisam znao da su u prijenosu prekinuli uvodnu špicu da se prebace na Marca koji šprinta prema boksu"I really know the rules. And how to do, and how to be on the limit all the time.
"And yeah, I asked to [Marco] Rigamonti my chief mechanic, seven minutes before the start, if the second bike was ready. He told me ‘yes’. And then I said to him 'maybe I will leave the grid'. Why? Because I predicted when I will leave - I saw that the rain tyres were [already] not the correct strategy - and I predicted that when I will leave, more than 10 riders will follow me and then they'll stop the race. And that's what happened."
"I was convinced about my strategy. If they didn’t follow me, I’d start last and I’d try to come back during the race because I had the pace."

- BatteryVolttas
- Karting
hebe mi se za Yamahu,ono,ali šteta da Fabio Q već nekoliko sezona gubi na lošem motoru....
I kako je moguće da Martin,šampion i vicešampion godinu unazad nemam mjesto na tvorničkom Ducatiju... a brate... zato mi je motiv navijat protiv MM93...
Pa to je kao da Red Bull nije dao 2022 ugovor Maxu jer je Lewis htio vozit RB,a i Alonso se nudi pa onda spare 2 ta šampiona naušturb Maxa..tako je nekako prošao Martinator.. užas
I kako je moguće da Martin,šampion i vicešampion godinu unazad nemam mjesto na tvorničkom Ducatiju... a brate... zato mi je motiv navijat protiv MM93...
Pa to je kao da Red Bull nije dao 2022 ugovor Maxu jer je Lewis htio vozit RB,a i Alonso se nudi pa onda spare 2 ta šampiona naušturb Maxa..tako je nekako prošao Martinator.. užas
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Možda bi se trebao zabrinuti i za Yamahu i za Hondu i za KTM, jer ovakva dominacija jednog proizvođača nije viđena još od vremena HRC-a sa Doohanom, Crivilleom, ...... ili prva moto gp honda. I to je bio dominantni stroj. Ovako moto gp riskira gubitak sva tri proizvođača koji nće trpiti financijske gubitke na promašena prvenstva. Slijedit će Suzukija i Kawasakija. Postoji superbike gdje su pravila pravednija i jednostavnija.

- croatic f1
- F1puls suradnik
It’s official – Jorge Martin (Aprilia Racing) has been declared fit to ride at this weekend’s Qatar Airways Grand Prix of Qatar.
Initial medical checks in Europe confirmed the #1 was able to travel to Doha in the hope of racing for the first time this season after we saw and heard from the 2024 World Champion at the Americas GP. And now, having passed the compulsory medical test at the Lusail International Circuit on Thursday, Martin is cleared to head out on track for FP1 on Friday afternoon.
That means we'll have the reigning World Champion on track for the first time since February's Sepang Test - great news for Martin, Aprilia and MotoGP.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Šta Peccu uradi Martin.
A ček nije Martin, nego Marc.
A ček nije Martin, nego Marc.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kakav krug Mamlaza. Pohvale za prvu trojicu, pogotovo za Fabia. Vinales isto odličan.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
E kad bi ova yamaha imala snage kao barem ktm. Fabio pokazao klasu. Kod Marca me iritira to njegovo praćenje motora ispred sebe. Kao da ne može složiti krug kada netko nije referenca. Barem je takav moj dojam.