VN Belgije 26.-28. srpnja 2024.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Leclerc 

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Leclerc osramotio Pereza doslovno, a i Lewis pokazao bahatom stvar, dvije.
"What a little star." May 26, 2012.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Love Parade
Promješat će se karte sutra kad bude suho, moguće da niti jedan od prve trojice ne vidi podij.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja se nadam da su McLareni na setapu za suho i da ne bude kiše sutra da našamaramo konkurencijublown diffuser je napisao/la:Promješat će se karte sutra kad bude suho, moguće da niti jedan od prve trojice ne vidi podij.
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Grah0
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: #93, #33
Joj Heat pokazali su daleko najbolji tempo u petak.LH44 je napisao/la:Ja se nadam da su McLareni na setapu za suho i da ne bude kiše sutra da našamaramo konkurencijublown diffuser je napisao/la:Promješat će se karte sutra kad bude suho, moguće da niti jedan od prve trojice ne vidi podij.
Jedino ako opet ne zayebu sa zida.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Diversity
I koliko safeta očekujemo danas? Ja ću bit široke ruke pa reći 2 :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Grah0
- Formula 1
Ja očekujem nakon prvog kruga, tj. nakon prve krivine.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Leclerca i Sainza ce jebat njihovi, Perez je smotan, Russel je nestrpljiv mogo bi zijanit neki kontakt, znaci imamo samo Hamiltona kao problem i eventualno Maxa ako bude dobro starto ili ga SC usere.Grah0 je napisao/la:Joj Heat pokazali su daleko najbolji tempo u petak.LH44 je napisao/la:Ja se nadam da su McLareni na setapu za suho i da ne bude kiše sutra da našamaramo konkurencijublown diffuser je napisao/la:Promješat će se karte sutra kad bude suho, moguće da niti jedan od prve trojice ne vidi podij.

- monkeyseat
- Formula 2
Baš me zanima da li će danas, kad je Maxu potrebna pomoć, Perez nešto napravit ili će bit dosljedan sebi i ne napravit ništa. Ne bi valjalo ni da izazove SC jer koliko god bi to možda taktički pomoglo Maxu (ovisno o tajmingu) toliko bi im bilo loše za konstruktorske bodove mada i ovako je Perec slab konstruktor :-)
Očekujem i nešto od Ferrarija (za promjenu). S obzirom na pole jedno od postolja mora se uzet.
U biti očekujem dobru utrku sa par kapljica kiše čisto da malo začini poredak.
Očekujem i nešto od Ferrarija (za promjenu). S obzirom na pole jedno od postolja mora se uzet.
U biti očekujem dobru utrku sa par kapljica kiše čisto da malo začini poredak.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Grah0
- Formula 1
Ako Max prođe prvu krivinu bez problema.LH44 je napisao/la:Leclerca i Sainza ce jebat njihovi, Perez je smotan, Russel je nestrpljiv mogo bi zijanit neki kontakt, znaci imamo samo Hamiltona kao problem i eventualno Maxa ako bude dobro starto ili ga SC usere.Grah0 je napisao/la:Joj Heat pokazali su daleko najbolji tempo u petak.LH44 je napisao/la: Ja se nadam da su McLareni na setapu za suho i da ne bude kiše sutra da našamaramo konkurenciju
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Odličan Hamilton 

- monkeyseat
- Formula 2
Perec nije ni za gazit kupus.