Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Kako rastu posjeti, tako dolaze i oni. Teško se protiv svega toga izboriti ravnopravno, i vjerojatno ćemo nekad nekoga banirati, a da možda to nije stvarno zaslužio. Samo ne treba biti uvredljiv i zbog toga napuštati komentare, forum, portal.
Takve su se stvari događale na Gp1 i onda se svi čude zašto su sami debili na komentarima. Ne mogu admini sve napraviti ko po špagu, i mi smo ljudi kao i vi, borimo se najbolje što znamo i to je to. Kad naiđe problem (provokator, pokvarenjak), onda ga moramo izbacit vani svojim intelektom (kvalitetnim i argumentiranim raspravama), jer takav će razumijet da tu ne pripada. Ako nastavlja dalje, onda ide prisilna metoda.
Takve su se stvari događale na Gp1 i onda se svi čude zašto su sami debili na komentarima. Ne mogu admini sve napraviti ko po špagu, i mi smo ljudi kao i vi, borimo se najbolje što znamo i to je to. Kad naiđe problem (provokator, pokvarenjak), onda ga moramo izbacit vani svojim intelektom (kvalitetnim i argumentiranim raspravama), jer takav će razumijet da tu ne pripada. Ako nastavlja dalje, onda ide prisilna metoda.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
znači bannovi su odvojeni. ok, sad i to znam.avetma je napisao/la:Dobro ajd, baniran i na forumu.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
pohvale za efikasnost.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- c0bra01
- Karting
- S nama već: 9 god 1 mj
- Navija za: Ferrari!
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
I meni se javio taj gospodin istom porukom...
- c0bra01
- Karting
- S nama već: 9 god 1 mj
- Navija za: Ferrari!
Moj je mail sakriven ostalim korisnicima osim administratorima. Jedino moguće što sam na TapaTalk prijavljen preko email-a.
Ako je slučajnost isprika prihvaćena. [WHITE SMILING FACE]
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
- Monty
- Karting
- Navija za: Ferrari
c0bra01 je napisao/la:Moj je mail sakriven ostalim korisnicima osim administratorima. Jedino moguće što sam na TapaTalk prijavljen preko email-a.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Previše je tu slučajnosti i meni je poslao istu glupost.

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Poslao je svima, jednostavno se ne obazirem na to isti korisnik kao i prošli put mislim da je naslov bio Pajdo
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Korisnik baniran, sad sam dodao korak potvrde registracije preko maila, da malo otežamo posao ovakvim idiotima.
Fora mi je da naši drugovi s GP1 pokušavaju trolati ovako podmuklo, iako Puls ima dobro postavljen sistem deset puta kvalitetniji od konkurencije. Da pošaljemo jednog spamera tamo njima - razrušilo bi portal u paramparčad.
Fora mi je da naši drugovi s GP1 pokušavaju trolati ovako podmuklo, iako Puls ima dobro postavljen sistem deset puta kvalitetniji od konkurencije. Da pošaljemo jednog spamera tamo njima - razrušilo bi portal u paramparčad.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Naravno da smo svi.. vjerovatno kako Vetma kaže, amaterski spamerski atak na F1puls server, no bezuspješan. Totalna debilana.. što drugo reći. Očito ljudi nemaju pametnijeg posla u svom životu, pa ih takve stvari čine sretnima. 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
večeras dobih par poruka od korisnika Sauber5:
npr:
''Tataratatatataratata ahahahahahaha HAHAHAHAHAHAHA''
bannajte ga, molim vas!
npr:
''Tataratatatataratata ahahahahahaha HAHAHAHAHAHAHA''
bannajte ga, molim vas!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Kronični oblik upale glupalnog korteksa.. pučki rečeno, klinički neizlječiv debilizam.
[ link do slike ]
[ link do slike ]

[ link do slike ]
[ link do slike ]

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Izbrisan Sauber5 i njegovi postovi.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
hattrick je napisao/la:Kronični oblik upale glupalnog korteksa.. pučki rečeno, klinički neizlječiv debilizam.![]()
[ link do slike ]
[ link do slike ]

Ja sam bio pošteđen
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Ej vi pošteđeni.. nešto ste mi sumnjivi... da nije jedan od vas bio @tataratata ?