VN Belgije 28. - 30. srpnja 2023.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Crickey i Sir bi mogli uskoro kao Sir i Britney.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Nije vrijedno rizika.LH44 je napisao/la: 29.07.2023., 13:29 Jebi se Max za 11 hiljadinki samo zbog brzine na pravcu, 7 desetinki sporiji u S2 gdje trebaju muda, ali vrati u S1 i S3 na pravcim, OSCARE SVAKA TI DALA
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

Bravo za Oskara.
No!
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Zato je dobio kapu, a ne neki pehar ili medaljuvlado je napisao/la:Nije vrijedno rizika.LH44 je napisao/la: 29.07.2023., 13:29 Jebi se Max za 11 hiljadinki samo zbog brzine na pravcu, 7 desetinki sporiji u S2 gdje trebaju muda, ali vrati u S1 i S3 na pravcim, OSCARE SVAKA TI DALA
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk![]()
Bravo za Oskara.

- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Ne brinem za Ferrari...naći će oni već kako to usrat
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- vlado Verified
- Formula 1
Russell je trebao spustiti cijenu novog ugovora Lewisu. Covijek radi suprotno.Dani je napisao/la: 29.07.2023., 13:31 Russell usrao svoj zadnji krug i hamiltonov blokiranjem kotača već u prvom zavoju. Kakav panj. Baš gledam onboard i tr.
No!
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
russell iznenadujuce los ovu sezonu dok je proslu izgledao astronomski precizan.
mozda stvarno ima istine da je lewis testurao sve i svasta na bolidu i bio zrtveno janje.
ne znam jel je, znam da nisam bas vjerovao u to i da sam bolju formu russella pripisivao teskoj 2021 i emocionalnom praznjenju hamiltona a i cinilo mi se da russell fakat moze bit tako brz jer je i u williamsu bio dobar ali izgleda da to nije bas tako.
slaba mu sezona. danas na igkene usi prosao u q2 pa q3 i sad vidim zajebao se i sebe i lewisa greskom.
bas to, lik dize cijenu hamiltonu samo tako.
steta da nisu imali po jos jedan pokusaj u q3...
mozda stvarno ima istine da je lewis testurao sve i svasta na bolidu i bio zrtveno janje.
ne znam jel je, znam da nisam bas vjerovao u to i da sam bolju formu russella pripisivao teskoj 2021 i emocionalnom praznjenju hamiltona a i cinilo mi se da russell fakat moze bit tako brz jer je i u williamsu bio dobar ali izgleda da to nije bas tako.
slaba mu sezona. danas na igkene usi prosao u q2 pa q3 i sad vidim zajebao se i sebe i lewisa greskom.
bas to, lik dize cijenu hamiltonu samo tako.
steta da nisu imali po jos jedan pokusaj u q3...
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Kvalifikacije pomaknute pola sata.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kako Russel diže cijenu Hamiltonu kad je davnih dana u Bahreinu 2020 razbio mit o Hamiltonu i oduzeo mu pregovaračku moć oko cijene ugovora, nek vas @avetma podsjeti na taj vikend

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Ma voljeli ili ne Lewisa, jedino mu je Max stvarni rival medu vozačima.
"What a little star." May 26, 2012.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Eto taman pljuska 

-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
Start delayed
- blown diffuser
- Formula 1
Full wet ili gledamo piruete.

- blown diffuser
- Formula 1
Dobro su redizajnirali stazu i odvode, izbija voda na sve strane iz svih šahtova. Jesu specijalci radili vidi se.