WRC sezona 2023.
WEC, WRC, Indy...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ogier vozio previše oprezno pa procvikao gumu
Neuville ako sada ne dobije.....
Tanak mi se činio kao najbrži, Puma vjerojatno nije na razini Toyote i Hyundaia, ali baš je odvozio na nož.
Mogla bi i kiša kasnije.....

Neuville ako sada ne dobije.....
Tanak mi se činio kao najbrži, Puma vjerojatno nije na razini Toyote i Hyundaia, ali baš je odvozio na nož.
Mogla bi i kiša kasnije.....

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
A negdje sam u toj regiji gdje si ti označio. Čini mi se prija ulaska u šumski dio. Ujutro sam radio pa hvatam popodnevni brzinac

Imam narančastu RB kapu koja para oči

-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Ja sutra planiram više-manje čitav dan biti u Novigradu, tamo gdje je lani bila fan zona, a i ove godine se nadam određenoj količini uljuđenih sadržaja poput štandova s hranom i pićem te WC-a. Ne znam planiraju li opet postaviti i neki veliki ekran, ako da, onda mašala...
Izgleda da su narančaste kape znak prepoznavanja, samo moja nije RB nego Freccie Tricolori.

Izgleda da su narančaste kape znak prepoznavanja, samo moja nije RB nego Freccie Tricolori.
- senna66 Verified
- Formula 1
A vidio sam te onda vjerojatno. Primijetio sam takvu kapu. Ja imam maslinastu običnu kapu i crna wrc croatia rally duksa. Ako me primjetiš vičiDaveGilmour je napisao/la: 21.04.2023., 15:43A negdje sam u toj regiji gdje si ti označio. Čini mi se prija ulaska u šumski dio. Ujutro sam radio pa hvatam popodnevni brzinac
Imam narančastu RB kapu koja para oči![]()
Ja sam otišao sada gore na skok u šumu. Brutalna pozicija, pomalo i zastrašujuća.
Ugl kiša pada a Toyota nema wet.

-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
Jq sam sutra gore cijeli dan volio bi vas upoznat i da se malo podruzimo,,volio bi upoznat nekog tko zna dosta o automotosportu kao vi!dmj je napisao/la: 21.04.2023., 16:00 Ja sutra planiram više-manje čitav dan biti u Novigradu, tamo gdje je lani bila fan zona, a i ove godine se nadam određenoj količini uljuđenih sadržaja poput štandova s hranom i pićem te WC-a. Ne znam planiraju li opet postaviti i neki veliki ekran, ako da, onda mašala...![]()
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Vrlo rado. Sutra sam i ja čitav dan ondje.Kico je napisao/la: 21.04.2023., 20:04Jq sam sutra gore cijeli dan volio bi vas upoznat i da se malo podruzimo,,volio bi upoznat nekog tko zna dosta o automotosportu kao vi!dmj je napisao/la: 21.04.2023., 16:00 Ja sutra planiram više-manje čitav dan biti u Novigradu, tamo gdje je lani bila fan zona, a i ove godine se nadam određenoj količini uljuđenih sadržaja poput štandova s hranom i pićem te WC-a. Ne znam planiraju li opet postaviti i neki veliki ekran, ako da, onda mašala...![]()
- DaveGilmour
- Formula 2
WRC me svake godine iznova oduševi. Stvarno jedinstveno iskustvo.
Sutra nažalost moram propustiti, ali nadam se da sam u nedjelju u Kumrovcu.
Sutra nažalost moram propustiti, ali nadam se da sam u nedjelju u Kumrovcu.
- DaveGilmour
- Formula 2
Vidio sam par WRC duksi, ali nikoga u kombinaciji s maslinastom kapom.senna66 je napisao/la: 21.04.2023., 16:33 A vidio sam te onda vjerojatno. Primijetio sam takvu kapu. Ja imam maslinastu običnu kapu i crna wrc croatia rally duksa. Ako me primjetiš viči
Ja sam otišao sada gore na skok u šumu. Brutalna pozicija, pomalo i zastrašujuća.
Ugl kiša pada a Toyota nema wet.![]()
Uglavnom, hvala za preporuku. Super je bilo

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Odlična reklama za nas

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Bože sačuvaj
Ovakve idiJote je sevap (turcizam - milosrđe, dobročinstvo, dobro djelo) bilo ostaviti na cesti pa neka ih poslije sakupljaju sa asfalta i okolnog zelenila.
Žali Bože štete na autu i eventualno povreda vozača.
Ali ne bih rekao da ovoga ima samo na Balkanu.
Ogier i dalje prvi

Ovakve idiJote je sevap (turcizam - milosrđe, dobročinstvo, dobro djelo) bilo ostaviti na cesti pa neka ih poslije sakupljaju sa asfalta i okolnog zelenila.
Žali Bože štete na autu i eventualno povreda vozača.
Ali ne bih rekao da ovoga ima samo na Balkanu.
Ogier i dalje prvi

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
Bitno da su gledatelji ispred auta na jednom drugom rallyu normalna pojava, ali taj se rally ne spominje jer je svetinja.
Naravno, ne opravdavajući ovo kod nas, ali eto.
Ogier glavni kandidat za naslov iako nece na svakom nastupiti
Naravno, ne opravdavajući ovo kod nas, ali eto.
Ogier glavni kandidat za naslov iako nece na svakom nastupiti