Znam da su rekli da neće biti kazni na startu, da će biti malo popustljiviji oko kontakata na startu i u prvom krugu, ali ovo je baš za kazne.
Ako ništa ć, onda zbog debilizma.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
5 sek je odlično prošao s obzirom šta je napravio, nek se lupa nogom u guzicu. Vdi se sa Norrisove kamere da se prekočio jako.
Što kaže Brundle možda ga je spasilo 1. zavoj 1. kruga
Frantic je napisao/la: 23.10.2022., 21:11
Znam da su rekli da neće biti kazni na startu, da će biti malo popustljiviji oko kontakata na startu i u prvom krugu, ali ovo je baš za kazne.
Dani je napisao/la: 23.10.2022., 21:16
Ali mene fascinira koliko je taj ferrari osjetljiv. Russellu nijeni krilo oštećeno, a ovaj je morao odustati. Baš šteta.
To je prica vec dosta godina...
Raspada se sve na tom autu u kontaktu a drugi auti iz sudara nastavljaju skoro kao da nista nije bilo...
Frantic je napisao/la: 23.10.2022., 21:11
Ja bi mu lupio 10 sekundi.
Ma za neke guzve, eskiviranja ili nesto ok...
Ovo je nicim izazvano...
Zinulo mu dupe na Hama sa vanjske strane i posluzio se Sainzom da savlada zavoj...
Kazna je kriminalna kao i potez Russella ..
Vettel-Ferrari je napisao/la: 23.10.2022., 21:14
Ma nema adekvatne kazne za ono, samim tim što je Sainz ispao, a Russell nastavio voziti skoro kao da ništa nije ni bilo.
Treba otic u box, izac iz auta, ispricat se Sainzu i nastavit utrku...
Vettel-Ferrari je napisao/la: 23.10.2022., 21:14
Ma nema adekvatne kazne za ono, samim tim što je Sainz ispao, a Russell nastavio voziti skoro kao da ništa nije ni bilo.
Treba otic u box, izac iz auta, ispricat se Sainzu i nastavit utrku...