Hamilton nije imao DRS pa nije bilo zadnjeg pokusaja.nelinjo je napisao/la: 30.07.2022., 17:07 Ma kakva nonflex podnica! Hamilton je bio 7 desetinnki iza... jednostavno, Russ je izdominirao...
Ferrari ok! Vjerovatno setup. Sainz ima više snage sa novim motorima, Leclerc, najgora pozicija u Qualama ove sezone...![]()
VN Mađarske 29.-31. srpnja 2022.
-
lukarak
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Hamilton
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Rekao bih 0.5 sekundi. Mislim da bi ham imao solidne sanse. Russell je imao sva 3 sektora zelena tako da mislim da je tu bilo sansi za hamiltona. Ne sad nekih velikih jer je russel ocito sa zelenim sektorima bio u par tisucinki za ljubicasto postavljenima...
Ako se ne varam 2 drs zone su, tako da vjerojatno oko pola sekunde donosi... Al tesko je tocno reci. Ovisi i od bolida do bolida.
Vidali smo maxa na nekim utrkama kako je letio kada bi ukljucio drs...
Ako se ne varam 2 drs zone su, tako da vjerojatno oko pola sekunde donosi... Al tesko je tocno reci. Ovisi i od bolida do bolida.
Vidali smo maxa na nekim utrkama kako je letio kada bi ukljucio drs...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Ovisi ciji...Alonsov oko 0.2..Hamiltonov oko sekunde...
Fino Alla Fine
-
toky13 Verified
- Karting
- S nama već: 3 god 1 mj
- Navija za: Schumi4ever
CrashOverride je napisao/la: 30.07.2022., 21:35Ovisi ciji...Alonsov oko 0.2..Hamiltonov oko sekunde...

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Odlican poredak za utrku sutra...
Nadam se da ce crveni agresivno na startu i u pocetku napast i rjesit Russella...
Ocekujem Alonsa u dobrom nastupu...
A za Russella nema nista drugo nego
Carlos je prosuo pole...
Nadam se da ce crveni agresivno na startu i u pocetku napast i rjesit Russella...
Ocekujem Alonsa u dobrom nastupu...
A za Russella nema nista drugo nego

Carlos je prosuo pole...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 30.07.2022., 21:35Ovisi ciji...Alonsov oko 0.2..Hamiltonov oko sekunde...

Bježi ba, nisi normalan, jbte

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Vlado nas malo trola pa kaže da drs može i do .9 sekunde donijeti. Pa nije Baku
. Možda .2 do .3 najviše, ali već se traže izgovori što dugin ratnik ima toliki zaostatak za malim plačkonjom.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Upravo pogleah kvalifikacije...
Bravo za Russella, odličan krug!
Izgledalo mi je od Q1 da bi Mercedes ovdje mogao biti najbrži, ali sam puno veća očekivanja imao od Hamiltona, na kraju uz grešku u prvom brzom krugu i probleme u drugom je dobro i prošao.
Sainz izgleda bolje i brže od Leclerca u zadnje vrijeme, što Ferrariju otežava dodatno situaciju, uzevši u obzir (ne)snalaženje sa ovakvim situacijama u vlastitoj momčadi i stanju u prvenstvu, mala su mi očekivanja da će uspijeti dobro rukovati ovom situacijom, pogotovo jer sad imaju ozbiljnu prijetnju u vidu Mercedesa. No, bumo vidjeli kako će proći danas, uz dobre startove trebalo bi da imaju stratešku prednost u utrci.
Za Red Bull su ovo vjerojatno najgore kvalifikacije već dugo vremena. Imat će velik posao pred sobom danas.
Bravo za Russella, odličan krug!

Izgledalo mi je od Q1 da bi Mercedes ovdje mogao biti najbrži, ali sam puno veća očekivanja imao od Hamiltona, na kraju uz grešku u prvom brzom krugu i probleme u drugom je dobro i prošao.
Sainz izgleda bolje i brže od Leclerca u zadnje vrijeme, što Ferrariju otežava dodatno situaciju, uzevši u obzir (ne)snalaženje sa ovakvim situacijama u vlastitoj momčadi i stanju u prvenstvu, mala su mi očekivanja da će uspijeti dobro rukovati ovom situacijom, pogotovo jer sad imaju ozbiljnu prijetnju u vidu Mercedesa. No, bumo vidjeli kako će proći danas, uz dobre startove trebalo bi da imaju stratešku prednost u utrci.
Za Red Bull su ovo vjerojatno najgore kvalifikacije već dugo vremena. Imat će velik posao pred sobom danas.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
moji minjenjaju pu komponente:
https://the-race.com/formula-1/new-f1-e ... dh0b3-qeLM
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Neće biti kazne za Red Bullov dvojac, Gasly je prekoračio dozvoljene motore, pa će startati zadnji umjesto predzadnjiFacooo je napisao/la: 31.07.2022., 12:26 Verstapen uzima novi motor i nove komponente sto znace naredne bice kazna
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Nadam se da je u ovoj novoj Pu,novi Hondin ERS,da malo to testiraju prije zabrane!zekohonda je napisao/la: 31.07.2022., 12:30 moji minjenjaju pu komponente:
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Trenutno jako puše na stazi i hladno je.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
dali ima kiše ili najave za kišu?