WRC sezona 2022.
WEC, WRC, Indy...
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ma toyota je kompletan paket. Vozači, auto, vodstvo tima. Ford nažalost se polako pokazuje kao najlošiji od ta tri. Možda je do vozača jer Loeb je pokazao da se može s njim biti prvi. A opet to je Loeb. Bojim se da je ovo prvenstvo gotovo.

- CRooY3
- Karting
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari
Može li netko tko detaljnije prati WRC pojasniti pravila oko crvenih zastava? Uzeo sada WRC+ pa gledam Švedsku i u drugom brzincu je bila crvena zastava. Kako se računaju vremena onim koji su bili usred brzinca kada je istaknuta zastava? Oni su morali usporiti, a oni koji su vozili prije i kasnije su vozili normalno. Nisam uspio shvatiti što se tu događa i kako im se određuju vremena
“Leave me alone, I know what to do.”
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari
- Frantic
- Formula 1
Tanak pobijedio, ali umalo da razvali auto na 500m prije cilja.
Breen drugi, što mu je najbolji plasman u karijeri.
Sordo treći.
Kale 5., a Neuvilleu je mala utjeha što je uzeo 5 bodova na Power stageu.
Uglavnom, Kale ima skoro duplo više bodova od Neuvillea i Tanaka.
Breen drugi, što mu je najbolji plasman u karijeri.
Sordo treći.
Kale 5., a Neuvilleu je mala utjeha što je uzeo 5 bodova na Power stageu.
Uglavnom, Kale ima skoro duplo više bodova od Neuvillea i Tanaka.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kale ima skoro bodova kao Tanak i Neuville zajedno. Iako se čini puno, mislim da još nije gotovo. Safari reli i Grčka su zahtjevni za aute i tu bi moglo biti svega. Jedno odustajanje i Hyundai je u igri.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pogledao sam highlightse dosadašnjeg dijela Safari Rallyja, koji spektakularni kadrovi 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Na Areni 2 je prijenos devetog brzinca, Greensmith lagano vozi bez šoferšajbe i još podosta dijelova automobila 

- croatic f1
- F1puls suradnik
I do kraja ubiše Toyote, ali prije svega Kalle 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Očito uvijek mora biti netko tko će ga činiti smiješnim, samo se sad taj čovjek ne zove Sebastien. Ne znam jesam li lud ili me je impresionirao jer je prošao prvi, ali Kalle mi je i uživo naoko izgledao brže od svih ostalih.
- Frantic
- Formula 1
Toyota ubi i dalje, a Kalle nastavlja terorizirati ostatak društva.
30 bodova, puni plijen.
I kakva vožnja na Power stageu, u poređenju sa Evansom, koji je vozio ispred njega.
Zasad, 5 pobjeda od 7 rallya, mogla bi ovo biti sezona u stilu najdominantnijih Loebovih sezona.
Već je na +83 u odnosu na Neuvillea.
Ukupno, Evans drugi, Tanak, pred domaćom publikom, treći.
Inače, na power stageu Mikkelsen je, neočekivano (sa WRC2 Škodom) bio 3. jer je počela padati kiša nakon njegovog nastupa, što je preostalim vozačima otežalo vožnju. Pred kraj stagea kiša prestala (ili je barem skroz oslabila) što je olakšalo posao Kalleu i Evansu, da postave bolje vrijeme.
Imam neki osjećaj, s obzirom na razvoj sezone, da bi glavonje u Hyundaiju mogli odlučiti, da se za 2 godine možda povuku iz prvenstva.
30 bodova, puni plijen.
I kakva vožnja na Power stageu, u poređenju sa Evansom, koji je vozio ispred njega.
Zasad, 5 pobjeda od 7 rallya, mogla bi ovo biti sezona u stilu najdominantnijih Loebovih sezona.
Već je na +83 u odnosu na Neuvillea.
Ukupno, Evans drugi, Tanak, pred domaćom publikom, treći.
Inače, na power stageu Mikkelsen je, neočekivano (sa WRC2 Škodom) bio 3. jer je počela padati kiša nakon njegovog nastupa, što je preostalim vozačima otežalo vožnju. Pred kraj stagea kiša prestala (ili je barem skroz oslabila) što je olakšalo posao Kalleu i Evansu, da postave bolje vrijeme.
Imam neki osjećaj, s obzirom na razvoj sezone, da bi glavonje u Hyundaiju mogli odlučiti, da se za 2 godine možda povuku iz prvenstva.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
davno sam zaključio:senna66 je napisao/la: 08.08.2022., 11:28 Kalle izgleda kao novi Loeb ili Ogier. Ostatak ekipe izgleda kao teški prosjek pored njega.
kalle je max wrc-a: iznimno talentirani sin poznatog vozača, od najmlađih dana u 'programu'.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Kalle jučer napravio prvu veliku ovosezonsku grešku na belgijskom reliju:
- croatic f1
- F1puls suradnik
Neuville je bio vodeći u trenutku kad sam napisao prošli post, imate jedan pokušaj da pogodite je li tako ostalo do kraja dana:
https://www.motorsport.com/wrc/news/wrc ... /10355503/
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Felipe Massa WRC-a.croatic f1 je napisao/la: 20.08.2022., 20:34 Neuville je bio vodeći u trenutku kad sam napisao prošli post, imate jedan pokušaj da pogodite je li tako ostalo do kraja dana: