VN Saudijske Arabije 3.-5. prosinca 2021.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ferrari je to, naci ce oni da je nes puklo usred utrke.. No fear 
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ovo ne izgleda baš ohrabrujuće za sutrašnje kvalifikacije. Mislim da vjerojatnoća sudara bolida u brzo i sporom krugu nije baš mala na ovoj dionici.
Nadat se da će sve proći bez većih incidenata, kao što je danas bio slučaj

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Šta staza ima sa ovim? Pa nije ni tu prvu zaštitnu ogradu probio, a iza ih ima još...
Staza je takva da se greške ne praštaju. A što se tiče sigurnosti, na svim kritičnim mjestima ima ova zaštita.
Barem se neće krugovi brisati...
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Sad je "drama", a kad se neko skuca u auto koji ide 200 km/h sporije bit će kukanja i plakanja. Stvarno ne razumijem tu debilnu odluku da napraviš slijepi zavoj koji se prolazi brzinom 300 km/h.Vettel-Ferrari je napisao/la: 03.12.2021., 21:29
Ovo ne izgleda baš ohrabrujuće za sutrašnje kvalifikacije. Mislim da vjerojatnoća sudara bolida u brzo i sporom krugu nije baš mala na ovoj dionici.
Nadat se da će sve proći bez većih incidenata, kao što je danas bio slučaj![]()
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ništa strašno pa vidio je sve bolide sekundu prije pa nije baba u bijeloj korsi da ne moze reagirat na vrijeme
A sto se tice staze je predobra napokon nova staza koja ne prašta a ne izletne zone 2 kilometra samo treba vidit da li ce moci pratiti i pretjecati ako da bit ce staza pun pokodak

A sto se tice staze je predobra napokon nova staza koja ne prašta a ne izletne zone 2 kilometra samo treba vidit da li ce moci pratiti i pretjecati ako da bit ce staza pun pokodak

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Da moglo bi biti ovo jako zeznuto u kvalama i moglo bi bit kazni.
Problem je sto iako ima puno zavoja, kroz vecinu staze linija je nekako po sredini staze i nije se lako maknuti sporim vozacima kad nema "pravih" zavoja.
Ocekujem dosta lude q1. Q2 bi trebale biti nalo bolje a q3 vjerujem bez neke guzve.
Sad sam u dvojbi. Radim do pola 7. Dok izadjem bit ce skoro 6 i 40 a do doma mi treba 15ak minuta.. dal zuriti doma i uhvatiti zavrsni run u q3 ili ostati u firmi i u miru pogledati kvale
Problem je sto iako ima puno zavoja, kroz vecinu staze linija je nekako po sredini staze i nije se lako maknuti sporim vozacima kad nema "pravih" zavoja.
Ocekujem dosta lude q1. Q2 bi trebale biti nalo bolje a q3 vjerujem bez neke guzve.
Sad sam u dvojbi. Radim do pola 7. Dok izadjem bit ce skoro 6 i 40 a do doma mi treba 15ak minuta.. dal zuriti doma i uhvatiti zavrsni run u q3 ili ostati u firmi i u miru pogledati kvale

- Frantic
- Formula 1
Ja bi išo na sigurno, dakle, odgledao bi to u firmi.zelot je napisao/la: 04.12.2021., 12:22 .....
Sad sam u dvojbi. Radim do pola 7. Dok izadjem bit ce skoro 6 i 40 a do doma mi treba 15ak minuta.. dal zuriti doma i uhvatiti zavrsni run u q3 ili ostati u firmi i u miru pogledati kvale![]()
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
I ja isto..
Nema smisla riskirat..
Ovak ces mozda fulat ispadanje jednog McLarena i Ferrarija u Q1.. Ne vrijedi to propustat...
Nema smisla riskirat..
Ovak ces mozda fulat ispadanje jednog McLarena i Ferrarija u Q1.. Ne vrijedi to propustat...
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Meni se često zbog posla slična situacija zna dogoditi.zelot je napisao/la:Da moglo bi biti ovo jako zeznuto u kvalama i moglo bi bit kazni.
Ja krenem pa ako vidim da ne stignem, parkiram auto negdje i pogledam na mobitelu preko F1tv.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Hamilton u istom krugu dovede Gasly-a i Mazepina u dosta nezgodne situacije. Vjerojatno će biti pod istragom.
Inače, dosta čudna vremena u ova dva dana po setovima guma.
Inače, dosta čudna vremena u ova dva dana po setovima guma.