VN Austrije 2.-4. srpnja 2021
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dosta dobar video, ali je tema promašena.
Ovo su kvalifikacije sa VN Štajerske.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Ante, baš sam se neki dan, pišući tekst o Red Bullu, zapitao postoji li ma koji drugi sport u kojem je uobičajeno mijenjati pravila ad hoc, usred sezone, pa i usred vikenda? Meni fakat ne pada na pamet da sam to viđao ma gdje osim u Formuli 1...avetma je napisao/la: 03.07.2021., 22:25 Nije mi jasno zašto uopće itko od nas očekuje da F1 bude uređen sport... Ovo je nasumični kaos kad su u pitanju pravila, a kolo vode šonje koji em su loši u svom poslu, em su... Jel, šonje.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Sport ne, ali ima to svaki reality show.dmj je napisao/la: 04.07.2021., 10:23Ante, baš sam se neki dan, pišući tekst o Red Bullu, zapitao postoji li ma koji drugi sport u kojem je uobičajeno mijenjati pravila ad hoc, usred sezone, pa i usred vikenda? Meni fakat ne pada na pamet da sam to viđao ma gdje osim u Formuli 1...avetma je napisao/la: 03.07.2021., 22:25 Nije mi jasno zašto uopće itko od nas očekuje da F1 bude uređen sport... Ovo je nasumični kaos kad su u pitanju pravila, a kolo vode šonje koji em su loši u svom poslu, em su... Jel, šonje.

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Pa vozi se na istoj stazi.. po ovome je vidljivo da max ranije koci al ima bolji izlaz i honda u 8 brzini puca vise energije iz ers-aVettel-Ferrari je napisao/la: 04.07.2021., 09:47 Dosta dobar video, ali je tema promašena.

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Usmeni dogovori tzv. džentlmenski dogovori u svijetu više ne pale, a kamoli u F1. Za to je prvo potrebno imati džentlmene, a danas je to vrsta u izumiranju (ako već i nije).
Pravila su tu da se poštuju, ali i da se krše, samo što onda moraš bit svjestan posljedica. Zašto se krše? Zato jer ih dosta prolazi ispod radara, a tijelo koje to treba regulirat oćito ima Ray Charlesa i Stevie Wondera (uz veliko poštovanje navedenim glazbenicima) u timu kao i osobe upitne inteligencije. Nešto kao HR pravosuđe. Odličan primjer eskivatora nosi ime Horvatinčić.
Pravila su tu da se poštuju, ali i da se krše, samo što onda moraš bit svjestan posljedica. Zašto se krše? Zato jer ih dosta prolazi ispod radara, a tijelo koje to treba regulirat oćito ima Ray Charlesa i Stevie Wondera (uz veliko poštovanje navedenim glazbenicima) u timu kao i osobe upitne inteligencije. Nešto kao HR pravosuđe. Odličan primjer eskivatora nosi ime Horvatinčić.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://hr.bergfex.com/sommer/spielberg/webcams/c18006/
Ima dosta oblaka, i temperatura je ispod 20 stupnjeva. Možda bude kiše
Ima dosta oblaka, i temperatura je ispod 20 stupnjeva. Možda bude kiše

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/LandoUpdates/status/1411397337612800001 kad otvoriš tweet imaš u 3 dijela dolje skrolaj.Gilles je napisao/la: 04.07.2021., 12:38 Ima li gde da se pogleda uporedni krug Maxa i Norisa?
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Pada slaba kiša
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
WTF is this sa himnom 

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Onome tko je dopustio ovaj masakr sa himnom ne treba samo kazna od jedne utrke već doživotna diskvalifikacija! Užas!! 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.