Euro 2020
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
19.12 - Prema posljednjim informacijama i fotografijama iz Kopenhagena Eriksen je još na nosilima otvorio oči, što je, naravno, sjajna vijest. Čini se da je danski veznjak pri svijesti.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/UEFA/status/1403765507682193409
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Karijera mu je gotova to je sigurno nakon ovoga.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Danski nogometni savez je objavio da je Eriksen budan i stabilan, javljaju Sportske novosti.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Nesto najstrasnije sta sam u tekmi u zivo vidio.
Znam da je bilo situacija , ali ovo je najstrasnije da sam ja uzivo vidio na terenu.
Neka mi Bog oprosti , ali sam pomislio da je jos na terenu "otisao".
Svaka cast medicinskoj sluzbi , i hvala Bogu sta ga je vratio.
Znam da je bilo situacija , ali ovo je najstrasnije da sam ja uzivo vidio na terenu.
Neka mi Bog oprosti , ali sam pomislio da je jos na terenu "otisao".
Svaka cast medicinskoj sluzbi , i hvala Bogu sta ga je vratio.

- zjurina
- Formula 1
Fala Bogu za Ericssona i da je bolje.
"Zbog drame u Kopenhagenu otkazana je i večerašnja presice engleske reprezentacije uoči sutrašnjeg okršaja s Hrvatskom (15.00), a kako saznajemo iz Londona, u pitanje je u jednom trenutku bilo dovedeno čak i odigravanje susreta Gordog Albiona i Vatrenih. Nasreću, od toga se odustalo i čini se da će se sutrašnji prigram na EURU odigrati po rasporedu. "
KAKVE VEZE ima u takmica u Kopenhagenu sa presicom Engleske repke i njihove nedjeljne utakmice protiv nas ???
"Zbog drame u Kopenhagenu otkazana je i večerašnja presice engleske reprezentacije uoči sutrašnjeg okršaja s Hrvatskom (15.00), a kako saznajemo iz Londona, u pitanje je u jednom trenutku bilo dovedeno čak i odigravanje susreta Gordog Albiona i Vatrenih. Nasreću, od toga se odustalo i čini se da će se sutrašnji prigram na EURU odigrati po rasporedu. "
KAKVE VEZE ima u takmica u Kopenhagenu sa presicom Engleske repke i njihove nedjeljne utakmice protiv nas ???

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
To ti je radjenje drame od nekog novinara, da ima sta tipkat...
U potpunosti sam uvjeren da pitanje tekme nije doslo u pitanje ni jednom...
U potpunosti sam uvjeren da pitanje tekme nije doslo u pitanje ni jednom...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Meni je mnogo veci blam sto je to pusteno live... Ne znam zasto se to ne prekida.. Sramotno...
Eventualno na kraju kada se i ako dodje info da je covjek u redu, pustit snimke...
Jednom sam tako na putu prema aerodromu sa kolegom naisa na auto u plamenu, zaustavili se da vidimo jel treba nekome pomoc, ima li koga u autu..
Ni jedan trenutak mi nije palo na pamet snimat to...
Mozda sam ja glup...
Ne podrzavam nastavak tekme danas ali igraci su ti koje se pita i to mi je ok ako oni imaju snage za igrat...
Eventualno na kraju kada se i ako dodje info da je covjek u redu, pustit snimke...
Jednom sam tako na putu prema aerodromu sa kolegom naisa na auto u plamenu, zaustavili se da vidimo jel treba nekome pomoc, ima li koga u autu..
Ni jedan trenutak mi nije palo na pamet snimat to...
Mozda sam ja glup...
Ne podrzavam nastavak tekme danas ali igraci su ti koje se pita i to mi je ok ako oni imaju snage za igrat...
Fino Alla Fine
- zjurina
- Formula 1
Ja isto mislio da se neće nastaviti već da će se igrati slijedeći dan...
No, navodno su sami igrači tražili da se nastavi.
Večeras će igrati Eriksenu u čast.
NASTAVLJA SE UTAKMICA
Danski nogometni savez objavio je na Twitteru da se utakmica ipak nastavlja danas. Očekivani nastavak utakmice je u 20.30 sati.
Christian Eriksen je živ, s danskim nogometašem je sve u redu i liječnici su mu uspjeli spasiti život. Nalazi se u bolnici i stabilno je.
No, navodno su sami igrači tražili da se nastavi.
Večeras će igrati Eriksenu u čast.
NASTAVLJA SE UTAKMICA
Danski nogometni savez objavio je na Twitteru da se utakmica ipak nastavlja danas. Očekivani nastavak utakmice je u 20.30 sati.
Christian Eriksen je živ, s danskim nogometašem je sve u redu i liječnici su mu uspjeli spasiti život. Nalazi se u bolnici i stabilno je.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Znaci, nije faul u kosarci....
Fino Alla Fine
- zjurina
- Formula 1
Ma kakav penal... bio pol metra dalje...senna66 je napisao/la: 12.06.2021., 21:10 Ni P od penala. Suđenje je katastrofa na Euru za sada. Srećom golman Finske brani penal pa je pravda ipak zadovoljena.
No Danci su dobili priliku da se izvuku & nisu je iskoristili - zasluženo će izgubiti