WRC sezona 2021.
WEC, WRC, Indy...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
pozdrav senna, uživaj u odličnom vožnjama i lijepom danu!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
@F12000 Nije selfie, nije Ogier, ali nije ni tako daleko. Plavuša smeta

Evo doživio ja malo WRC-a prvi puta u svom životu, u svojoj županiji. I sama ta činjenica da se vozi cestama kojima sam išao već mnogo puta mi je nestvarna. Odma sam se u dijete pretvorio isto kao i kad sam išao na F1 u Mađarsku. Čak bi se usudio reći da mi je ovo i draže jer ipak se odvija na "našem" terenu.
Što se tiče organizacije, sljedeći WRC u HR definitivno treba organizirati sa više osiguranja i policije, vjerojatno nisu očekivali toliko ljudi.

Evo doživio ja malo WRC-a prvi puta u svom životu, u svojoj županiji. I sama ta činjenica da se vozi cestama kojima sam išao već mnogo puta mi je nestvarna. Odma sam se u dijete pretvorio isto kao i kad sam išao na F1 u Mađarsku. Čak bi se usudio reći da mi je ovo i draže jer ipak se odvija na "našem" terenu.
Što se tiče organizacije, sljedeći WRC u HR definitivno treba organizirati sa više osiguranja i policije, vjerojatno nisu očekivali toliko ljudi.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Definitivno sljedeći put treba malo pojačati osiguranje. Danas je na dionici Pećurkovo Brdo-Mrežnički Novaki bio potpuni kolaps osiguranja. Ljudi su ulazili kako su god htjeli, prešetavali se po cesti kada su god htjeli, u jednom trenu sam se čak uplašio da nam ne otkažu reli zbog publike van kontrole. Ljudi kao da nisu svjesni opasnosti koja postoji, masa njih se mrtvo hladno prešetavala između dva auta. Osiguranje se trudilo uvesti reda, ali kao da su u jednom trenu i oni digli ruke od nas. Kasnije je došlo pojačanje pa je to malo bolje izgledalo.senna66 je napisao/la: 23.04.2021., 21:35 Što se tiče organizacije, sljedeći WRC u HR definitivno treba organizirati sa više osiguranja i policije, vjerojatno nisu očekivali toliko ljudi.
Inače, dojmovi su mi slični tvojima. Smiješak od uha do uha i uživancija na najjače

Na putu prema brzincima se ujutro u Jastrebarskom taman Neuville ubacio ispred nas na putu od SS1 do SS2 pa smo se kilometar-dva vozili iza vodećeg čovjeka relija. Baš nestvarno iskustvo

Sve u svemu, jedno nestvarno iskustvo. Dojmovi se još uvijek sliježu.
- senna66 Verified
- Formula 1
Da baš je nestvarno bilo danas, spremam se za posao, čujem vani nešto bruji, pogledam kroz prozor, a ono Hyundai i Fabije mi prolaze blizu zgrade. Pa sjednem u auto i na putu do posla vidim Toyotu na raskrižju. Pa mi djevojka šalje slike kako su se parkirali u njenom selu.....jednostavno nestvarno.
Bio je i jedan neugodni trenutak kada smo čuli za slijetanje u vinograd, pojavila se crvena zastava pa su morali intervenirati hitna pomoć i vatrogasci. Vozač je bio prevezen u bolnicu, ali pretpostavljam da je s njim sve više manje okej. Pojas nije bio dobro svezan.
Ogiera dijelilo 5 cm od provalije
Bio je i jedan neugodni trenutak kada smo čuli za slijetanje u vinograd, pojavila se crvena zastava pa su morali intervenirati hitna pomoć i vatrogasci. Vozač je bio prevezen u bolnicu, ali pretpostavljam da je s njim sve više manje okej. Pojas nije bio dobro svezan.
Ogiera dijelilo 5 cm od provalije

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
I ja sam uzeo wrc+ na mjesec dana. Bas nevjerojatne scene. Ono sto me isto odusevilo je zvuk tih malih jurilica, pretpostavljam da jos bolje zvuce kad si na mjestu događaja. Nadam se da ovo nece biti one off rally u HR.
- senna66 Verified
- Formula 1
S obzirom na organizaciju pitam se da li će više biti u HR. Vinski vrh - Duga Resa 2 je bio odgođen 15 min zbog gledatelja. Jučer klinci na biciklima se vozili po cesti....nemam riječi. Od klinaca, do mladih pijanih što do jučer nisu ni znali za WRC do nedokazanih staraca....

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Da da, bilo ih je po cestama dosta, i ja sam jednog uhvatio.senna66 je napisao/la:Da baš je nestvarno bilo danas, spremam se za posao, čujem vani nešto bruji, pogledam kroz prozor, a ono Hyundai i Fabije mi prolaze blizu zgrade. Pa sjednem u auto i na putu do posla vidim Toyotu na raskrižju. Pa mi djevojka šalje slike kako su se parkirali u njenom selu.....jednostavno nestvarno.
Leclerc

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Žao mi je što je ovakav događaj minimalno iskorišten. Umjesto da nam svima na uši izlazi taj reli, pola ljudi uopće ne zna ni da se nešto održava u Hrvatskoj, a pola onih koji znaju nemaju pojma o čemu je točno riječ (ovo pola sam vjerojatno i optimistično rekao). Promocija nula bodova, stoga ne čudi da je i organizacija takva, tj. da imamo hrpu padobranaca po cesti. Sjećam se videa otprije par godina kad je vozaču nekog našeg relija usred brzinca iz suprotnog smjera doletio lik s normalnim autom, tako da toliko o tome koliko se to ozbiljno shvaća kod nas 

-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
Ja sam bio evo maloprije dionica Duga Resa,Vinski vrt(ja mislim da se tako zove)glupo mi je samo sto puste jace aute prve pa onda ove slabije,kad prode onaj WRC 2 ko da jedva ide,jer sam bio blizu uspona,ali inače ne pratim to bas,ali za vidit uzivo je super,pogotovo zvuk i bacanje u nizu poslje pravca!zamjerka mi je samo to sto jace klase idu prvo a trebalo bi kontra(po meni bit).
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
senna66 je napisao/la: 24.04.2021., 12:54 S obzirom na organizaciju pitam se da li će više biti u HR. Vinski vrh - Duga Resa 2 je bio odgođen 15 min zbog gledatelja. Jučer klinci na biciklima se vozili po cesti....nemam riječi. Od klinaca, do mladih pijanih što do jučer nisu ni znali za WRC do nedokazanih staraca....
Bilo je otkazano jer su ljudi kod dvorca napravili zavoj od mesa,pa je policija potjerala!(mislim da je to otkazano na prvom stageu)
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
-
GP2 engine
- Karting
- S nama već: 6 god 5 mj
Sutra nas ide cetvero malo gledati rally. Eh sad zna li netko gdje je najbolje mjesto za gledati na stazi Bliznec - Pilana da je relativno pristupacno? I koji je najbolji nacin za doci tamo?
- senna66 Verified
- Formula 1
Nalazio sam se na Krašić - Vrškovac 2, na jednoj prekrasnoj lokaciji. Sve više manje kao i jučer, uživancija.
Jako sam sretan zbog svega, još uvijek pod velikim dojmom, ali kroz razgovor sa mnogima vidim da svi dijele moje mišljenje....da je promocija događaja jedna velika nula. I naši mediji su to slabo popratili, a Hrt je prenosio samo 2 stage-a
Ali ajde, odabrali su barem lijepu lokaciju.
Ukoliko se WRC vrati sljedeće godine očekujem daleko više promocije i osiguranja. Ovu godinu možemo progledati kroz prste, ipak je prvi put, a i korona je malo ujebala.
Hyundai i onaj jedan jedini Peugeot su pobjednici najboljeg zvuka, naježio sam se.

Dobar provod svima koji sutra prate
Jako sam sretan zbog svega, još uvijek pod velikim dojmom, ali kroz razgovor sa mnogima vidim da svi dijele moje mišljenje....da je promocija događaja jedna velika nula. I naši mediji su to slabo popratili, a Hrt je prenosio samo 2 stage-a

Ali ajde, odabrali su barem lijepu lokaciju.
Ukoliko se WRC vrati sljedeće godine očekujem daleko više promocije i osiguranja. Ovu godinu možemo progledati kroz prste, ipak je prvi put, a i korona je malo ujebala.
Hyundai i onaj jedan jedini Peugeot su pobjednici najboljeg zvuka, naježio sam se.

Dobar provod svima koji sutra prate