VN Rusije 2020. (25.-27. rujna)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
E moj Bottaše :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Lord Bottas :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

miki the pirate
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Bravo Max... bar malo nade

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bottas jest loš, ali šta reći za Albona :facepalm:

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Cale od Lewisa je napisao/la: 26.09.2020., 15:07
smr201 je napisao/la: 26.09.2020., 15:00
Cale od Lewisa je napisao/la: 26.09.2020., 14:54 Svaka cast fia uspjeli ste ugurat hamiltona :klanjam:
Samnji dozu, tek je 15, a već buncaš 😂😂
Stavio sam stopericu na mobitelu kad je otvoren pitlane i dobre 2 sekunde je kasnije na fijinom kalkulatoru isteklo vrijeme cista namjestaljka
Aha,ok ako si ti sa mobom bolje izmjerio nego oni onda super :thumbs:

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Ajd ti Bottas vozi bicikl. Mega Lewis, Max u veseli me Renault.
"What a little star." May 26, 2012.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Hvala Sebu na dobrim kvalama :kokice:
Mnogo dobrih partija danas
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Frantic je napisao/la: 26.09.2020., 14:57 Kakvi su likovi suci.... :facepalm:
Nema još crvenih svjetala, Lewis čisto prolazi, a lik uveliko maše kockastom zastavom.....
Prikazivalo je kasnije Bottasa kako prolazi poslije isteka vremena. Iako ne znam što je uopšte izlazio. Možda si to vidio?

Samo mi je zamjerka, što u onoj gužvi je Hamilton usporio i ostavio Pereza i Sainza bez zadnjeg pokušaja. Iako na kraju nisu bili ugroženi. Čak je i Max ostao sa vremenom na mediumu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pastor je napisao/la: 26.09.2020., 15:32
Nema još crvenih svjetala, Lewis čisto prolazi, a lik uveliko maše kockastom zastavom.....
Prikazivalo je kasnije Bottasa kako prolazi poslije isteka vremena. Iako ne znam što je uopšte izlazio. Možda si to vidio?
Hmmm, može biti :neznam: :misli:
Kod ženinih smo roditelja došli na ručak, pa nisam obraćao pažnju na broj na bolidu..... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
SF1000 je jednostavno opasan bolid za voziti. Ovo nije prvi puta ove sezone da ovako bolid popusti iz vedra nema. Bilo to na treninzima, kvalama ili utrci, jednostavno stražnji kraj popusti bez najave.

Prvo je proklizao u zavoju 2, pa onda skroz popustio u zavoju 3. Jebote parkirajte ovaj bolid do kraja sezone, sada kada ste došli do tisućite utrke. Stvarno nema smisla ovakva blamaža. Što sezona odmiče mi smo sve gori i gori. Na kraju smo najbolji bili u prve dvije utrke i Mađarskoj. Ovo sve ostalo je odron.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.

Samo mi je zamjerka, što u onoj gužvi je Hamilton usporio i ostavio Pereza i Sainza bez zadnjeg pokušaja. Iako na kraju nisu bili ugroženi. Čak je i Max ostao sa vremenom na mediumu.
Tu su Perez i Sainz kiksali, hladno su ga trebali izblokirati posto je cijeli krug bio iza njih, nešto kao Ocon što mu je napravio.
Da su to napravili bili bi mjesto više u Q3.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 26.09.2020., 15:49 SF1000 je jednostavno opasan bolid za voziti. Ovo nije prvi puta ove sezone da ovako bolid popusti iz vedra nema. Bilo to na treninzima, kvalama ili utrci, jednostavno stražnji kraj popusti bez najave.

Prvo je proklizao u zavoju 2, pa onda skroz popustio u zavoju 3. Jebote parkirajte ovaj bolid do kraja sezone, sada kada ste došli do tisućite utrke. Stvarno nema smisla ovakva blamaža. Što sezona odmiče mi smo sve gori i gori. Na kraju smo najbolji bili u prve dvije utrke i Mađarskoj. Ovo sve ostalo je odron.
To sam i ja rekao. Ista stvar kako se i Charles razbio u Parabolici. Smeće od bolida kojeg Charles i Seb tjeraju do ruba, a rub nikad nemaš pojma gdje je.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
MSC je napisao/la: 26.09.2020., 15:58 ...Smeće od bolida kojeg Charles i Seb tjeraju do ruba, a rub nikad nemaš pojma gdje je.
Taj bolid je na rubu čim ga se spusti sa dizalice u boksu.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
monkeyseat je napisao/la: 26.09.2020., 16:05
MSC je napisao/la: 26.09.2020., 15:58 ...Smeće od bolida kojeg Charles i Seb tjeraju do ruba, a rub nikad nemaš pojma gdje je.
Taj bolid je na rubu čim ga se spusti sa dizalice u boksu.
Pa Sebov nisu jednom do trke uspjeli ni sastaviti dobro kad su ga sa dizalice spustili.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Samo mi je zamjerka, što u onoj gužvi je Hamilton usporio i ostavio Pereza i Sainza bez zadnjeg pokušaja
Sami su se ostavili bez zadnjeg pokusaja
Fino Alla Fine

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj

Gasly je to zakuhao jer je ostavio ogroman razmak između sebe i 2 RB na izlasku iz boxa, a ne Ham. On je bio u mjenjaču Renaulta ispred sebe sve do zadnjeg zavoja.

JP Renault
Karting
Karting
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Renault, ALO, VER
Kontakt:
Bottas jest loš, ali šta reći za Albona :facepalm:
Red Bull bi trebao dovesti Pereza ili Hulka.
Tako bi saznali koliko Perez ili Hulk vrijede kao vozači, a vjerujem da ne bi mogli biti lošiji od Albona.
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
For teams with Renault, Honda or Ferrari power units, this isn’t a problem. They can pull up, stop their engines and restart them when needed using the electrical power from the MGU-K – as Charles Leclerc did when his car stopped during the Spanish Grand Prix.

The Mercedes power unit, however, doesn’t have this capability. “We couldn’t really send him out early because you need to switch off the car and then restart it on the MGU-K, which is something we can’t do,” Wolff confirmed.

Jedini Mercedesov motor u vlakiću u pit laneu je bio Stroll, koji se pregrijao.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
smr201 je napisao/la: 26.09.2020., 18:37

Gasly je to zakuhao jer je ostavio ogroman razmak između sebe i 2 RB na izlasku iz boxa, a ne Ham. On je bio u mjenjaču Renaulta ispred sebe sve do zadnjeg zavoja.
Daj bolan, gledao sam onu mapu staze. Čekao je nekoliko sekundi prije zadnje krivine, da ovi ispred odmaknu...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Čestitke Hamiltonu, Maxu i Perezu.

Mercedesov pit wall danas je bio katastrofa. Ne razumijem zašto Hamilton nije izašao prije Bottasa u drugom pokušaju u Q2? Dobro je sve završilo, vjerujem da smo svi buljili u ekran i pratili da li će ući u mjereni krug :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡