Ferrari ugodno iznenadio na kraju , Verstappen isto. Pola sekunde na ovakvoj stazi Albon isto solidan.
Sutra vjerujem da uz kišu može zaprijetiti. (Max)
Renault
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Kad ja kažem da meni Hamov kvali krug po kiši u Austriji nije nešto zbog čega bi trebao pasti na guzicu i da sam viđao i boljih odmah pravobranilaštvo reaguje. Viđao sam i njegovih boljih kvali krugova od tog iz Austrije, kako po mokrom, tako i po suhom.
I dalje stojim pri tome.
Ovaj danas spada u tu kategoriju. Mene je više dojmio nego onaj kišni austrijski.
Ferrari na kraju čak i nešto bolji nego što sam mislio da će biti.
Nisam očekivao da prođu u Q2.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Možda bi se mogao renault boriti za pobjedu na Monzi, po prikazanom ovdje. Samo treba vidjeti koliko će izgubiti zbog ukidanja modova. Mislim da će Mercedes najviše izgubiti. Samo treba vidjeti koliko će Renault i Honda biti na gubitku. Uglavnom, Red Bull i Renault bi mogli biti blizu pobjedi, u zavisnosti od gubitka na modovima.
Frantic je napisao/la: 29.08.2020., 16:33
Kad ja kažem da meni Hamov kvali krug po kiši u Austriji nije nešto zbog čega bi trebao pasti na guzicu i da sam viđao i boljih odmah pravobranilaštvo reaguje. Viđao sam i njegovih boljih kvali krugova od tog iz Austrije, kako po mokrom, tako i po suhom.
I dalje stojim pri tome.
Ovaj danas spada u tu kategoriju. Mene je više dojmio nego onaj kišni austrijski.
Današnji Hamiltonov krug je tek 3 desetinke brži od Vettelovog iz 2018. koji je napravio u Q2 taman kada je počela kišica padati.
Tako da, istina. Nije ništa za pasti na guzicu. Korektan krug, bolid očito radi fenomenalno, ali zbog Bottasa ispada impresivnije nego što zapravo je.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
I dalje stojim pri tome.
Današnji Hamiltonov krug je tek 3 desetinke brži od Vettelovog iz 2018. koji je napravio u Q2 taman kada je počela kišica padati.
Tako da, istina. Nije ništa za pasti na guzicu. Korektan krug, bolid očito radi fenomenalno, ali zbog Bottasa ispada impresivnije nego što zapravo je.
Bez obzira na Bottasa, mene je više dojmio ovaj današnji nego onaj po kiši u Austriji. Da li je nekome za pasti na guzicu, to je već subjektivne naravi.
BTW i današnja Ferrarijeva vremena u Q2 su 1,5 i 1,8 sec lošija nego Vettelovo vrijeme od prije 2 godine.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
I dalje stojim pri tome.
Bez obzira na Bottasa, mene je više dojmio ovaj današnji nego onaj po kiši u Austriji. Da li je nekome za pasti na guzicu, to je već subjektivne naravi.
BTW i današnja Ferrarijeva vremena u Q2 su 1,5 i 1,8 sec lošija nego Vettelovo vrijeme od prije 2 godine.
Mene je začudilo koliko na ovoj stazi RP kasni za McLarenom i Renaultom. Da ne velim kolko kasni za rb-om. Pola sekunde zaostatka Pereza za Riccijem je puno za tzv pinky mercedes koji sam vozi i bez muke pobjeđuje.
Samo,kome koristi ova nelegalna dominacija Mercedesa,osim Hamiltonu i Mercedesu, ja ne shvaćam ?
Pa nisu ostali budale pa da 6 godina nitko ne može napraviti bolid koji može tu i tamo pobjediti Mercedese.
Ovo je žalost od utrkivanja, realno
Izgleda da sutra nema kiše. Valjalo bi bar da jednom pljusne ...
Mislim da će sutra biti dobra utrka. Zaostatak Maxa od 0.5 sec na ovako dugoj stazi se meni ne izgleda puno.
U utrci bez party mode to bi trebalo biti puno bliže.
Har Kl je napisao/la: 29.08.2020., 21:42
Izgleda da sutra nema kiše. Valjalo bi bar da jednom pljusne ...
Mislim da će sutra biti dobra utrka. Zaostatak Maxa od 0.5 sec na ovako dugoj stazi se meni ne izgleda puno.
U utrci bez party mode to bi trebalo biti puno bliže.
I Albon je blizu. Pa mozda bude 2v2 za promjenu.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Ja sam mislio da je Bottasov zaostatak za Hamiltonom danas prevelik, ali sam onda poslije pevog brzog kruga vidio da je Vettelov prošle godine za Leclercom bio još veći, tako da nisam smio Bottasu ništa prigovoriti. Ali da je prevelik jest, pogotovo jer on još uvijek spominje neku borbu za naslov...