To je izglednijeSarma je napisao/la: 15.08.2020., 16:06Bude Max uzeo Bottasa na startu - zavjetrina i čista stranaCrashOverride je napisao/la: 15.08.2020., 16:04 Lose ide RP u trecem sektoru al su zato jaki u prvom..
Mogli bi uzeti Maxa na startu..
Ferrari standard![]()
![]()
VN Španjolske 2020. | 14.-16. kolovoza
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
"AMuS: FIA sumnja u legalnost ‘barem jednog’ od 4 dobavljača motora!"
Nadam se da ce srebrni (crni) konacno dolijati. Ako im muljaza opet prodje, polako bi ovaj sport trebao da se gasi!
Nadam se da ce srebrni (crni) konacno dolijati. Ako im muljaza opet prodje, polako bi ovaj sport trebao da se gasi!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne vjeruje mu ama bas nitko..AlkY je napisao/la: 15.08.2020., 16:08 Opa ,Bottas kao zajeban. Kaze probat cu u prvi zavoj doc prvi. I onda naglasi , vjerujte mi !![]()
Fino Alla Fine
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
I samo dvije desetinke sporji od Seba i četiri od Leca. To je za Alphu nevjerojatno. Ja bi rekao da se reklamira da zamijeni Seba do kraja sezone....croatic f1 je napisao/la: 15.08.2020., 15:45 Kimi odradio zadnji krug na mediumu i uspio nadmašiti Ocona![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A mozda je i M bolja guma od S, samo sto nitko nije imo muda povuc potez...wapi je napisao/la: 15.08.2020., 16:13I samo dvije desetinke sporji od Seba i četiri od Leca. To je za Alphu nevjerojatno. Ja bi rekao da se reklamira da zamijeni Seba do kraja sezone....croatic f1 je napisao/la: 15.08.2020., 15:45 Kimi odradio zadnji krug na mediumu i uspio nadmašiti Ocona![]()
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Giovinazzi je vjerojatno bliži mjestu u Ferrariju nego Raikkonen.wapi je napisao/la: 15.08.2020., 16:13 I samo dvije desetinke sporji od Seba i četiri od Leca. To je za Alphu nevjerojatno. Ja bi rekao da se reklamira da zamijeni Seba do kraja sezone....
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
To su sve patke od vijestiThe german Autobild reports that the names of Kimi Räikkönen and Nico Hulkenberg have already fallen as possible replacements when Vettel ends his Ferrari adventure prematurely. The change could take place before the Belgian Grand Prix if Vettel disappoints again in Spain.
Binotto je potvrdio da će Vettel ostati do kraja sezone

https://twitter.com/FormulaPassion/status/1294553986037624834
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Nema sta Ferrari mjenjati Vettela, trebaju da mu bacaju ruze ispred nogu kada bude odlazio.
Generalno svaka ekipa koja raskida ugovor sa nekim vozacem, taj isti biva podređen.Vidjeli smo slučaj kada je Kimi odlazio, Massa je tada bio na vrhuncu, Vettel kada je odlazio iz RBR-a, Ricciardo je bio u boljoj formi, pa i Ricciardo kada je odlazio iz RBR-a bio je kilav itd...
Niti jedna momacad ne zeli da riskira tako sto ce otpustiti mozda najboljeg vozaca sezone, treba im neki alibi da kazu, gle bili smo upravu sa odlukom...
Sto se tice Vettela, da sam na njegovom mjestu samo bih razmisljao o milionima koje ce dobiti za ovu sezonu i mahati svima na kraju iste.
Generalno svaka ekipa koja raskida ugovor sa nekim vozacem, taj isti biva podređen.Vidjeli smo slučaj kada je Kimi odlazio, Massa je tada bio na vrhuncu, Vettel kada je odlazio iz RBR-a, Ricciardo je bio u boljoj formi, pa i Ricciardo kada je odlazio iz RBR-a bio je kilav itd...
Niti jedna momacad ne zeli da riskira tako sto ce otpustiti mozda najboljeg vozaca sezone, treba im neki alibi da kazu, gle bili smo upravu sa odlukom...
Sto se tice Vettela, da sam na njegovom mjestu samo bih razmisljao o milionima koje ce dobiti za ovu sezonu i mahati svima na kraju iste.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Čak i da se raspravlja o tako radikalnom potezu, ne vidim po kojem bi se kriterijumu Raikkonen stavio prvi u red, pa čak uopšte u red da dođe na to mjesto. Jako brzo googalnje otkriva:
Test/reserve/third drivers
Antonio Giovinazzi
Antonio Fuoco
Davide Rigon
Pascal Wehrlein
Obrigado Felipe
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Dajte senzore više neke svima, pa mora se negdje naći nešto, šta je je, ovo je previše, čista sekunda na stazi koja i nije power staza...baš me zanima jel ima ona usporedba kruga s max-om gdje se stalno razmak pokazuje.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Vettel je bio brži u drugoj i trećoj utrci na kvalama. I onda je neki glavonja u Ferrariju rekao, pa neće nam valjda vozač koji odlazi biti brži od nade u koju ulažemo... I onda četvrta utrka, sa hrpom problema i oko sekundu zaostatka. Samo bi budala rekao da je forma u pitanju. Pa ne varira forma tek tako, iz utrke u utrku.Slavenowsky je napisao/la: 15.08.2020., 17:26 Nema sta Ferrari mjenjati Vettela, trebaju da mu bacaju ruze ispred nogu kada bude odlazio.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Gledao sam neki intervju, mislim da je ovog vikenda. Priča Bottas kako mu se Roscoe sere ispred vrata. Kako ga je Hamilton naučio. Mind gamesCrashOverride je napisao/la: 15.08.2020., 16:12Ne vjeruje mu ama bas nitko..AlkY je napisao/la: 15.08.2020., 16:08 Opa ,Bottas kao zajeban. Kaze probat cu u prvi zavoj doc prvi. I onda naglasi , vjerujte mi !![]()

-
Lotus
- Karting
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Lotus
Još gore, onda će Max izdominirati sam samcat
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Puno gledaš Balkan InfoF12000 je napisao/la:Vettelov bolid je zapravo pod kontrolom ljudi guštera, koji ovisno o formi, približavanju osvajanju naslova i njegovom momčadskom kolegi, njegov bolid zarotiraju za 180 stupnjeva. Vettel ne može biti loš.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Danas tokom kvalifikacija Seb nije slova rekao na team radio. U sportu gdje su tisućinke bitne, jasno je da u takvoj atmosferi nema onog high enda. I to je to.
"What a little star." May 26, 2012.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Moram podeliti sa vama šta sam danas sanjao, ima da se smejete.
Bio sam na više mjesta i u snu se setim da će početi uskoro VN Španjolske pa odem i uključim tv (naučio sam lucidno sanjati, bukvalno ko u Inceptionu kontrolišem san). Start utrke bude miran, ljute se borbe vode u sredini poretka. Pomalo se razvodnila situacija jer su Mečke i Max odleteli napred kad odjednom iz neko prevrne Sainza. Ja u snu pomislim bogte po prvi put od Hulka i Abu Dhabija 2018 se neko prevrće.
Usput dolazi SC te kamion kupi bolid a Sainc u neverici gleda kršinu, skrene pogled kad se kamion zakuca u neku ogradu pri slaboj brzini i manji deo bolida pogodi Sainca u leđa. On se blago okrene i samo klimne glavom u još većoj neverici.
Prođe SC i situacija se dodatno zakomplikuje, iz nekog razloga Maxa nema (možda je odustao zbog kvara) i sad odjednom bjeli bolid AlpheTauri se nađe iza Hamiltona i Bottasa. Hamilton pravi grešku u šikani i AlphaTaurovac i Bottas to koriste te napadaju unutrašnju stranu ali Bottas se zanosi te udara AlphaTaurovca te prelazi mu preko gume i lansira se na Hamiltonov bolid tj oreol te svo troje odustaju.
Izađe SC opet a na TV se pojavi reklame te dobijem hitnu poruku te ugrabim biciklo te počnem juriti. Šteta što nisam video podijum, da malo manje gledam Njemački RTL možda nebi sanjao reklame

Bio sam na više mjesta i u snu se setim da će početi uskoro VN Španjolske pa odem i uključim tv (naučio sam lucidno sanjati, bukvalno ko u Inceptionu kontrolišem san). Start utrke bude miran, ljute se borbe vode u sredini poretka. Pomalo se razvodnila situacija jer su Mečke i Max odleteli napred kad odjednom iz neko prevrne Sainza. Ja u snu pomislim bogte po prvi put od Hulka i Abu Dhabija 2018 se neko prevrće.
Usput dolazi SC te kamion kupi bolid a Sainc u neverici gleda kršinu, skrene pogled kad se kamion zakuca u neku ogradu pri slaboj brzini i manji deo bolida pogodi Sainca u leđa. On se blago okrene i samo klimne glavom u još većoj neverici.
Prođe SC i situacija se dodatno zakomplikuje, iz nekog razloga Maxa nema (možda je odustao zbog kvara) i sad odjednom bjeli bolid AlpheTauri se nađe iza Hamiltona i Bottasa. Hamilton pravi grešku u šikani i AlphaTaurovac i Bottas to koriste te napadaju unutrašnju stranu ali Bottas se zanosi te udara AlphaTaurovca te prelazi mu preko gume i lansira se na Hamiltonov bolid tj oreol te svo troje odustaju.
Izađe SC opet a na TV se pojavi reklame te dobijem hitnu poruku te ugrabim biciklo te počnem juriti. Šteta što nisam video podijum, da malo manje gledam Njemački RTL možda nebi sanjao reklame

- Slavenowsky
- Formula 1
Kada posmatras neciju mimiku, te generalno njegov karakter, jasno se moze ocitati kakva je ta osoba. Pratim Seba laicki receno od pelena i ono sto se moze zakljuciti da je on jako sramezljiva osoba i koja kroz neki djetinjast humor pokusava da balansira svoj karakter. Inace takve osobe su jako emotivne i ranjive, a osoba koja je "dusevno" ranjiva, ona nema kontrolu nad emocijama. Vidjeli smo bezbroj puta kako Vettel zna imati histericne reakcije, sto od losijih, pa do slavljenickih. Ne znam jel neko primjetio Vettel kada daje intervju i kada je situacija malo "kisela", on i nabaci takav osmijeh, dakle Vettel nije prljav igrac, njemu se na licu sve moze procitati..F12000 je napisao/la: 15.08.2020., 23:05 Vettelov bolid je zapravo pod kontrolom ljudi guštera, koji ovisno o formi, približavanju osvajanju naslova i njegovom momčadskom kolegi, njegov bolid zarotiraju za 180 stupnjeva. Vettel ne može biti loš.
Vettel nije izgubio svoj talenat, samo je izgubio svoj ponos. Ferrari ga se olako rijesava i to malo na ruzan nacin, mislim razlozi su jako glupi, te u nastavku sezone se vidi rat izmedju njega i sefa ekipe. I onda kada znas da nisi vise u glavi istog, onda to utice malo i na psihu, pogotovo kada te sef na svakakve nacine pokusava ukopati u zemlju, cak i onda kada ne misli tako, jer je lik za PR totalno nesposoban.
Totalni fokus Ferrara je Leclerc, Vettel je sada postao druga opcija i logicno je da ce Leclerc sada imati bolji tretman i koji jasno ne utice na psihu, ima svu slobodu, ocigledno i paznju, pa s tim dolazi i veca motivacija za voznju i bolji rezultat kojeg trenutacno ima.
Na Vette-u su poceli da stede novac, a silne milione koje su trosili na razvoj bolida, to niko da ne spominje! Ekipa koja je dizajnirala bolid je i dalje tu, sef koji rukovodi ekipom, a znamo da generali su prvi na tapeti kada se treba kritikovati, on se ponasa kao klaun, pa od svega toga nastane i klaun ekipa.
Nemam nista protiv da su Vettel-u saopstili na neki bolji nacin da nemaju planove s njim, tj da mu ne mogu isporuciti sampionski bolid, te da njegov ugovor je jako skup da bi imali prosjecne rezultate. Ja da se pitam ne bih nikada dovodio vozace koje kostaju preko 40 mil € godisnje, ukoliko ne mogu dizajnirati iznad prosjeka bolid, ali Ferrari ide tom logikom vec godinama. Ferrari i Vettel su mogli na ljudski nacin da rijese situaciju, da dostojanstveno zavrse ovu sezonu, da se svaku utrku po 100 x izvinjavaju navijacima, no jedino sto vidimo jeste da Vettel i dalje radi svoj posao dostojanstveno i dalje govori u superlativu za tim, sad ova nova sasija koju je dobio i za nju govori da je dobra, a sustina je da kurcu ne valja, kao citav projekat.
Jednostavno ne volim to bahato ponasanje, ja bi Ferrariju sve oprostio da su imalo ponizni, ali kada glume gospodu i dalje zive od stare slave, ja taj film necu gledati i ove sezone zasluzuju da budu svi razapeti, a ne samo Vettel..
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...