Pa to tek je sumnjivo. Šef momčadi ne zna zašto ide dim... Da, sigurno. I iduća rečenica pljuvanje protivnika. To govori da zna sve i da mu se ne sviđa pitanje.Har Kl je napisao/la: 08.08.2020., 12:05Očito gledamo drugačijim očima. Meni ne izgleda nervozno.Ferrari je napisao/la: 08.08.2020., 09:07NIKAD nisam vidio Wolffa ovako nervoznim. Nikad.Iceman je napisao/la: 07.08.2020., 21:48
https://www.youtube.com/watch?v=pa2P4YdxH98&t=0s
Ako ovo nije nervozan Toto onda ne znam što je, još su odrezali dio gdje prostači. Fora je da se uzvrpoljio i proziva Haas, vjerojatno vezano gdje je Haas-ov bolid iz 2018te ličio na Ferrarijev iz 2017 i da budemo iskreni u nekim segmentima stvarno je, ali ovo što je Racing Point napravio zajedno sa Mercedesom je otišlo korak dalje. Čitav bolid je jedna velika kopija prošlogodišnjeg Mercedesa gdje oni besramno lažu da su ga napravili na temelju fotografija. Valjda se možemo složiti oko toga da kad je F1 toliko kompleksan sport s tehničkog aspekta gotovo je nemoguće napraviti vjernu ali brzu kopiju koja radi kao švicarski sat. Ja ne pušim tu priču koju oni zajedno prodaju.
Pogledaj ton glasa, gledanje u pod, pa onda povlači Haas i Ferrari (gotova priča + sve je bilo legalno)...
Wolff tako uvijek priča. Nedavno su ga pitali o dimu koji izlazi iz Mercedesa, on je odgovorio ne znam. U slijedećoj rečenici je naglasio da Ferrari u prošloj sezoni je imao 50 konja više.
VN 70. OBLJETNICE F1 2020. | 7.-9. kolovoza
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
"What a little star." May 26, 2012.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Upravo tako. Lupa kontru odma na postavljeno pitanje i pravi se blesav.
Ajde hvala vise bogu da sam dočekao da su se ekipe udružile. Treba određene podsjetiti da ostali nisu kreteni i ne puše priče u koju ni fanovi nisu povjerovali od prvog dana testiranja.
Nekako sam dojma da će se ubrzo saznati još više toga, bit će tu svega.
Ajde hvala vise bogu da sam dočekao da su se ekipe udružile. Treba određene podsjetiti da ostali nisu kreteni i ne puše priče u koju ni fanovi nisu povjerovali od prvog dana testiranja.
Nekako sam dojma da će se ubrzo saznati još više toga, bit će tu svega.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Laki je malo nervozan 

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Gledam onu sliku Vettlovog bolida i setim se nečeg...

-
25_321
- Karting
- S nama već: 5 god 9 mj
- Navija za: Red Bull Honda
Totto je sigurno tezak i sujetan karakter, kad mu svaki, pa i mali poraz tesko pada. Zasto bi inace bio toliko nervozan i bunio se pored svega sto mu se u zivotu dogada? Mislim, ima sekundu brzi bolid od svih, pravila su im jos vise isla na ruku sa zamrzavanjem razvoja zbog korone (kriva odluka za F1) i objektivno ima u rukama obje titule i ove i slijedece godine. Pa i RP je se manje vise provukao za copy/paste jer su mogli biti diskvalificirani dok ne naprave nove ductove. Sto jos Totto hoce?Ferrari je napisao/la: 08.08.2020., 09:07 NIKAD nisam vidio Wolffa ovako nervoznim. Nikad.
Pogledaj ton glasa, gledanje u pod, pa onda povlači Haas i Ferrari (gotova priča + sve je bilo legalno)...
Prema treninzima cini mi se i da je zbog svoje ljutnje naredio da se mecke "odvrnu" do kraja. Bit ce to dosta preko sekunde prednosti u kvalama u odnosu na treceg.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Alonsovo odustajanje u Barceloni 2017, ista scena podignut bolid i curi ulje.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Jel Arena 2 prenosi kvalifikacije? Meni je tu neka snimke neke jebene košarke.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ja gledam kvale na dvojci sasvim normalno, prije toga je išao dokumentarac o Tysonu kojeg sam mislim i prošlog vikenda vidio prije F1MSC je napisao/la: 08.08.2020., 14:55 Jel Arena 2 prenosi kvalifikacije? Meni je tu neka snimke neke jebene košarke.

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ma evo nest se zblesiralo i sad radi F1.croatic f1 je napisao/la: 08.08.2020., 15:01Ja gledam kvale na dvojci sasvim normalno, prije toga je išao dokumentarac o Tysonu kojeg sam mislim i prošlog vikenda vidio prije F1MSC je napisao/la: 08.08.2020., 14:55 Jel Arena 2 prenosi kvalifikacije? Meni je tu neka snimke neke jebene košarke.![]()
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bit će pravo čudo za Seba da prođe u Q3...
- blown diffuser
- Formula 1
Max na hardu u q2.

- blown diffuser
- Formula 1
Sainz loš krug, Lando se provukao u q3

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
Tragicno ovaj Ferrari izgleda u Vettelovim rukama...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Los Sainzov krug 

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Stvarno ne znam što se događa u toj drugoj garaži. Znamo da dva vozača nisu udaljena 5-6-7 desetinki...
Pa bio je bliže prošli vikend u kojemu je jedva imao treninge nego ovaj vikend...
Pa bio je bliže prošli vikend u kojemu je jedva imao treninge nego ovaj vikend...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari