Formula E 2019./20.

🔋 Sve teme vezane uz Formulu E.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
U pravu si croatic f1, nešto sam se bio zbunio,ali to je od nespavanja kroz tjedan dana.. i gledao sam super pole ili kako se to već zove i da Costa je ubio konkurenciju , a moj post je već bio napisan prije 20-tak minuta haha. koja bruka bi bila da nije uzeo pole :facepalm:

Wehrlein94
GP3
GP3
Massa in the wall
Vandoorne se opasno probija, a da Costa je Hamilton formule E

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Jbte, ovi iscijediše baterije skroz :prcnjau:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Wehrlein94
GP3
GP3
da Costa pole position, pobjeda from the start to the finish, fastest lap.. ma ovo je prvenstvno već osvojeno,nema šta .

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bome da Costi svaka čast, savršeno odrađen E-Prix danas :klanjam: Nije gotovo dok nije gotovo, ali prednost je definitivno ogromna, 41 bod ispred Evansa kojeg je onaj kontakt s Guntherom koštao ikakvih bodova.

Utrka solidna, na početku je bilo pomalo dosadnjikavo, ali kasnije se zahuktala atmosfera, pogotovo nakon FCY-a :thumbs:

Sutra sve ispočetka :kokice:

Frantic
Formula 1
Formula 1
:klanjam: :rofl: :rofl: https://twitter.com/i/status/1291050774634602500
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kasniš @Frantiče :prcnjau:
croatic f1 je napisao/la: 05.08.2020., 16:54 https://twitter.com/FIAFormulaE/status/1291010393729572865

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ups :prcnjau:
Nisam to upratio na prethodnoj stranici :bonk:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Stvarno ovo nije normalno koliko mu se šteli. Već sam ranije primjetio, šta mu je sve bilo dozvoljeno u duelima da radi, dok se drugi kažnjavaju. Ali ovo danas... A vjerovatno bi svakako pobijedio, jer je imao veliku prednost skoro cijelo vrijeme. I osvojio je pp pošteno. Ali ne znam zašto ovo rade. Buemi samo sa jednim točkom nije zakačio ulazak u aktivaciju Attack Moda, i nisu mu priznali aktivaciju. Samo bezveze izgubio vrijeme. Kasnije Lotereru isto. I bilo ih je još čini mi se. Da Costa kod obje aktivacije nije prošao kako treba, kod ove druge nije bio ni blizu crte, i njemu uredno aktiviraju Attack Mode... :facepalm:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Očito FE koristi senzore od istog dobavljača kao i F1 :prcnjau: U highlightsima se taman ne vidi početak tog drugog da Costinog attack modea, a ne da mi se tražiti snimku cijele utrke da ponovo pogledam te situacije, ali i komentatori su se čudili da je to registrirano, pogotovo zbog ova dva ranija slučaja koji nisu izgledali promašeno na prvu.

Velika imena FE pozitivna na koronu - predsjednik serije Agag i šef Mahindre Dilbagh Gill
https://www.motorsport.com/formula-e/ne ... 9/4850209/

Nakon utrke kažnjeni Gunther, Mortara, Abt i Sette Camara; jedino je Gunther bio u bodovima (P7), a profitirali su di Grassi, Sims i Rast https://twitter.com/eFORMELde/status/1291096986133901318

Pastor
Formula 1
Formula 1
slika
Prvi (gore lijevo) je Buemi, drugi (gore desno) je Lotterer. Dva donja su oba Attack Moda od da Coste. Gornja dva nisu aktivirala Attack Mode, dok oba da Costina jesu... :dafuq:
Oba puta nije ni dotakao liniju.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Hvala na slikama :thumbs: Ovo je stvarno bizarno, pogotovo zbog činjenice da Buemi i Lotterer nisu dobili AM u ovim situacijama. Možda je neka greška s tim drugim senzorom koji pretpostavlja da je sve u redu s prolaskom prvog ako ga se uopće ne prijeđe pa je da Costu spasilo to što uopće nije dirao prvu crtu :? Nadam se da će pregledati to i da u drugoj utrci neće biti ovakvih situacija.

Pastor
Formula 1
Formula 1
A šta je onda sa svim ostalim vozačima koji su odradili aktivaciju AM kako treba (valjda)?
Na ovom linku gdje sam našao ovu sliku imaju u komentarima sa strane i video klipovi za sve ove gore situacije. Kada je da Costa prvi put ovako profulao ovu prvu liniju, odmah za njim je i Vergne išao po AM, i odradio ga savršeno, onako kako treba, da obje linije pregaziš sa sva 4 točka.

Wehrlein94
GP3
GP3
a nitko ne komentira način na koji je di Grassi izbacio Vergnea iz bodova u zadnjem krugu hehe.. koji pokvarenjak, strašno.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Glede slika, to je jedna obična greška organizatora odnosno FIA jer se linije ne poklapaju s onim gde su postavljeni senzori. Prosto ko pasulj :gandalf:

Isto kao recimo ono što su mnogi komentarisali Gaslyjevo prelaženje Vettela gde je očito Gasly u Stowe išao preširoko i van rubnika. Ali tu su senzori da ispričaju istinu, isto kao i u FE s slika.

Čestitke Da Costi na pobedi, ono je bilo strava posao. Samo da nastavi tom putanjom i eto ga naslov. Lotterer i Kylo Ren odlični, nikad nisam ni pomislio da Kylo može odustati od borbe, on nikad ne preza i lomi sve na šta stane samo da pobedi.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
da Costa će opet bit na poleu. ubio je u prvoj rundi ovoj konkurenciju

Wehrlein94
GP3
GP3
Buemi još mlo brži :klanjam:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Pastor je napisao/la: 06.08.2020., 04:01 A šta je onda sa svim ostalim vozačima koji su odradili aktivaciju AM kako treba (valjda)?
Na ovom linku gdje sam našao ovu sliku imaju u komentarima sa strane i video klipovi za sve ove gore situacije. Kada je da Costa prvi put ovako profulao ovu prvu liniju, odmah za njim je i Vergne išao po AM, i odradio ga savršeno, onako kako treba, da obje linije pregaziš sa sva 4 točka.
Ne znam, po mojoj nekoj teoriji jedino ima smisla da drugi senzor pretpostavlja da je prvi odrađen ako ga se uopće ne prođe, tj. ne registrira taj prvi kao grešku. Da je taj prvi senzor krivo postavljen, onda bi samo da Costa dobivao AM, ostali koji su propisno prošli ne bi. Čudno u svakom slučaju.
Wehrlein94 je napisao/la: 06.08.2020., 08:42 a nitko ne komentira način na koji je di Grassi izbacio Vergnea iz bodova u zadnjem krugu hehe.. koji pokvarenjak, strašno.
"Bumper car" utrkivanje koje prolazi nekažnjeno nije ništa novo u FE. I Gunther je izbacio Evansa iz utrke pa o tome nema govora ni kazni (DSQ je zbog prekoračenja dozvoljene energije).

Pazite ovu caku koju su jučer iskoristile Mahindre i Buemi :klanjam: https://twitter.com/pape_timo/status/1291289456067194880

Wehrlein94
GP3
GP3
Lynn na provisional poleu u "mom" autu :thumbsd:

Wehrlein94
GP3
GP3
da Costa pole.. prejak je.. prejak !!!!!! Buemi 2 . mjesto , Lynn treći u Pascalovom bolidu :(
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡