VN Belgije (Spa-Francorchamps) 30.8.-1.9. 2019.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
E da je Bottas malo sposobniji gledali bismo napetu borbu za naslov.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Eto sad znaš šta ti je radit' na utrciMulti 21 je napisao/la: 31.08.2019., 12:36 E zamisli slučajnost, prvi put odlučio otić na njegov onboard, baš prije Pouhona i eto![]()
Nije da se veselim tuđoj nesreći, ali nije ni da mi smeta![]()

Ipak je bio flow-wiz na krilu, to su garant' testirali Monza setap.Vettel-Ferrari je napisao/la: 31.08.2019., 12:33 Baš sam se i ja tom čudio koliko je malo.
Hamilton u zidu, puko pod pritiskom Bottasovog novog ugovora![]()
Ovo drugo

btw. ako je samo ovjes i krilo sjebao, ne bi trebao biti problem, ali ako je one džidže prije hladnjaka polomio ili još gore ako je šasiji išta, onda teško da će kvale voziti

-
Man Edge
- Karting
- S nama već: 6 god
Vettel-Ferrari je napisao/la: 31.08.2019., 12:33Baš sam se i ja tom čudio koliko je malo.LH44 je napisao/la: 31.08.2019., 12:30 Jbte koliko malo krila ima Red Bull, u Monzi će ga komotno skinuti![]()
Hamilton u zidu, puko pod pritiskom Bottasovog novog ugovora![]()

- LH44
- Formula 1
Ma počeli su nam se zajebavat' previše, vidiš na društvenim mrežama da samo kače one gluposti, trebaju se malo uozbiljit'AlkY je napisao/la: 31.08.2019., 13:33 Hmmm malko me zabrinjava McLaren. Nadam se da nisu "pali" u ljetnoj pauzi. U najgoru ruku ako im i nebudu kvale isle najbolje nadam se da i dalje imaju jako dobar race pace.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Mcl ima sasvim solidan bolid, na čelu sredine poretka. Vjerojatno imaju vise downforcea od ostatka pa se muce ovaj vikend, S2 sasvim dobra su veemna vozili. Ocekujem prolaz u q3 barem jedan mcl.AlkY je napisao/la: 31.08.2019., 13:33 Hmmm malko me zabrinjava McLaren. Nadam se da nisu "pali" u ljetnoj pauzi. U najgoru ruku ako im i nebudu kvale isle najbolje nadam se da i dalje imaju jako dobar race pace.
Na ove dvije utrke ocekujem racing point na celu.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ja mislio da se to samo soferi zahebavaju po drustvenjacim , a da unutar tvornice sve se dimi od rada. Al mozda se svi kolektivno "odmaraju"LH44 je napisao/la: 31.08.2019., 13:53Ma počeli su nam se zajebavat' previše, vidiš na društvenim mrežama da samo kače one gluposti, trebaju se malo uozbiljit'AlkY je napisao/la: 31.08.2019., 13:33 Hmmm malko me zabrinjava McLaren. Nadam se da nisu "pali" u ljetnoj pauzi. U najgoru ruku ako im i nebudu kvale isle najbolje nadam se da i dalje imaju jako dobar race pace.![]()

- LH44
- Formula 1
Probaj Acestream, meni je jučer radio.
https://acestreamid.com/channel/sky-sports-f1
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
https://acestreamid.com/channel/sky-sports-f1
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk