VN Velike Britanije (Silverstone) 12.-14. Srpnja 2019.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Majko mila Grozni
i

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Hahahaha..... pozitivna energija - to se traži......Alen13ASC je napisao/la: 12.07.2019., 01:14 Hvala vam svima na lepim rečima hvale![]()
Neobično sam nabrijan za ovaj vikend, još je i tu finale pete sezone FE i to s dve utrke. Pišaću benzin na kraju vikenda![]()

Kad stigneš sve pogledati? Imaš vremena na pretek?
EDIT: izgleda da je upravo kiša počela padati......

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pobjeda u full wet uvjetima.
Vozač će napraviti razliku po kiši, a taj vozač od svih na gridu je Lord.
Kakvi Hamiltoni, Verstappeni, a pogotovo nekakvi Sebastiani i ostala bagra.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Stavili mu najmekse gume sa malo goriva i dali mu da gradi samopouzdanje. Ostali su ako se ne varam postavili najbolja vremena na medium, a i da nisu, vozili su onda sa više goriva sigurno. Treba dodati i da je krug postavio u zadnjih 10 minuta, znači staza je dodatno evoluirala.F12000 je napisao/la:Nisam gledao, kako je Gasly završio na vrhu?
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Ferrari
- Formula 1
Max, Bottas, Leclerc i Vettel su postavili vremena na Softu također...doduše Bottas je napravio samo jedan pravi krug na Softu, Vettel također, dok su Max, Gasly i Leclerc napravili sigurno 3-4 brza kruga.
Uvjeti su bili onako mješoviti pa je Ferrari sa Vettelom radio krugove sa više goriva (mini simulacija) kao i dva Mercedesa, dok je Leclerc radio kao kvali krugove a dva Red Bulla kvali simulacije također.
Uvjeti su bili onako mješoviti pa je Ferrari sa Vettelom radio krugove sa više goriva (mini simulacija) kao i dva Mercedesa, dok je Leclerc radio kao kvali krugove a dva Red Bulla kvali simulacije također.

- Ferrari
- Formula 1
Mi se nismo ni milimetra pomaknuli...dođe aero staza, hladnije temperature i bolid izgleda nikakvo.
Bili smo solidni na stazama na kojima se to očekivalo...no isto sam se nadao da ćemo biti nešto bolji nego što smo prikazali u FP1 i FP2.
Također još nema nove podnice koja je očito na doradi još uvijek...mislim da bi trebala doći u Mađarskoj, a možda je i testiraju u Njemačkoj.
Simulacije

Bili smo solidni na stazama na kojima se to očekivalo...no isto sam se nadao da ćemo biti nešto bolji nego što smo prikazali u FP1 i FP2.
Također još nema nove podnice koja je očito na doradi još uvijek...mislim da bi trebala doći u Mađarskoj, a možda je i testiraju u Njemačkoj.
Simulacije

- Ferrari
- Formula 1
Ha...znaju da nema zajebancije.Sarma je napisao/la: 12.07.2019., 17:12 Ma za nas je sezona i tako propala.
Jedino se nadam da ćemo bar u Monzi uzet P1 i P2.
Izgleda da se Simone Resta vraća u Ferrari, ali tek za projekt 2021.
2021. moraš biti prvi i to je to...skroz nova pravila, šansa se otvara.
Samo treba zadržati stabilnost u ekipi, bez velikih promjena od sada pa sve do 2022.
Marchionne je napravio pogrešku što je doveo Restu u Alfu usred prošle sezone...Ferrari je trebao biti prioritet, a on je maknuo praktički šefa i glavnog dizajnera šasije u Alfu.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Gledam rezultate treninga i ne vjerujem, Max i Pierre su totalno zamijenili uloge
Mislim da Grosjean neće još dugo opstati u Haasu niti u F1, svake prijestupne zabljesne, a većinom ima nekakve prosječne performanse i često radi amaterske gluposti. Čak je Steiner (ili netko drugi iz Haasa) rekao da su mu dali toliko prilika zbog činjenice da je otpočetka s momčadi, pa da ga neće šutnuti samo tako. Ne vjerujem da će mu to ove godine pomoći, prilično sam siguran da razmatraju bolje opcije.
Vidim da su Albon i Perez bili u top 10 na FP2, neki dan sam sanjao kvale i vidio oba Toro Rossa i Pereza u Q3, ako vjerujete u moje vidovnjačke sposobnosti, stavite neku siću na to

Mislim da Grosjean neće još dugo opstati u Haasu niti u F1, svake prijestupne zabljesne, a većinom ima nekakve prosječne performanse i često radi amaterske gluposti. Čak je Steiner (ili netko drugi iz Haasa) rekao da su mu dali toliko prilika zbog činjenice da je otpočetka s momčadi, pa da ga neće šutnuti samo tako. Ne vjerujem da će mu to ove godine pomoći, prilično sam siguran da razmatraju bolje opcije.
Vidim da su Albon i Perez bili u top 10 na FP2, neki dan sam sanjao kvale i vidio oba Toro Rossa i Pereza u Q3, ako vjerujete u moje vidovnjačke sposobnosti, stavite neku siću na to

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
@Ferrari
Ferrari sandbaga skriva brzinu za utrku! 12 utrka do kraja drži gaće Mercedes dolazi Pastuh!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ferrari sandbaga skriva brzinu za utrku! 12 utrka do kraja drži gaće Mercedes dolazi Pastuh!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sky je počeo kopirati Arenu, Crofty ne čuje team radio i priča preko njega 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Leclerc bi mogao lako kaznu pokupiti.
Inače, ovo njegovo vrijeme je skoro na nivou PP od prošle godine...
Inače, ovo njegovo vrijeme je skoro na nivou PP od prošle godine...