Pa njemu je tek 20 punih!
Mislio sam da puni 21. ili čak 22. godinu
Nek mu je sa srećom!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odavno nismo imali autenticniju licnost i simpaticnijeg tipa na gridu Pritome ima štofa da bude paklen vozač jednog dana.....sviđa mi se njegova otvorenost i no bullshit pristup. Jako je zreo za svoje godine i prica otvoreno. Ekipa ga hvali zbog propustanja Sainza i vele mu da mu to sefovi biljeze medju pluseve, on mrtav hladan kaze pa nisam to htio nego sam bio spor. Kakvo osvjezenje u sumi vozaca iz cijih usta izlazi samo detaljno popeglana PR prica
Kad se sjetim koliko sam bio uzasnut i prestravljen ugledavsi to bubuljicavo lice za koje su mi rekli da je novi vozac McLarena, a sad sam njegov fan
Slazem se, prvo sam ga bio jako podcijenio i očekivao loše rezultate. Ne samo da je lik zabavan i boli ga kurac, već je i brz.
Jedva čekam budućnost. Max, Charles, Norris, Ocon, Russel, možda Gasly i Albon.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Znam da je netko stavio na temu od utrke , ali zasluzuje da i ovdje bude zabiljezeno.
Cijeli team radio Landa nakon utrke.
Nije potrebno niti komentirati
Lando Norris promised to shave off his hair if his followers raised over $10,000 during Twitch's Stream Aid for the COVID-19 Solidarity Respond Fund, and they did!
AlkY je napisao/la: 03.04.2020., 08:52
Imam osjecaj da likovi zele sta duze ove karantene. Po cijeli dan udaraju po igricama i zahebavaju se na twitchu , njima je raj sada
Ma to ova nova generacija gluperdi. Pravi vozači sigurno ne uživaju u ovome vremenu bez utrkivanja