Pierre Gasly
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Svaka čast momak, bigami drago mi je ko da je i moj pobjedio. 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Svaka mu čast i neka mu je dogodine sa srećom u RBR-u. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@monkeyseat
Apsolutno
Apsolutno
Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
fali čapljina.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Da. Valjda će ih biti još, sa navijačima.Frantic je napisao/la: 06.09.2020., 23:03 Šteta što je čovjek morao proslaviti prvu pobjedu bez publike
Baš mi je drago zbog njega, nakon onog Skyevog priloga o Hubertu mi je postao jedan od dražih vozača.
Kaže da ga je Macron zvao, ali se nije uspio javiti

Što sad, pitanje je. Ne znam baš koliko bi bilo dobro za njega da se vrati u Red Bull pored Maxa.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Neka raskine sa Red Bullom. Ima drugih ekipa, a i samim time si otvara više vrata u budućnosti.f1zd je napisao/la: 07.09.2020., 00:15Da. Valjda će ih biti još, sa navijačima.Frantic je napisao/la: 06.09.2020., 23:03 Šteta što je čovjek morao proslaviti prvu pobjedu bez publike
Baš mi je drago zbog njega, nakon onog Skyevog priloga o Hubertu mi je postao jedan od dražih vozača.
Kaže da ga je Macron zvao, ali se nije uspio javiti
Što sad, pitanje je. Ne znam baš koliko bi bilo dobro za njega da se vrati u Red Bull pored Maxa.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kojih to? Trenutno su jedina otvorena mjesta u Alfi i Haasu, a od toga mu je i ostanak u AT-u bolja opcija.Multi 21 je napisao/la: 07.09.2020., 00:28 Neka raskine sa Red Bullom. Ima drugih ekipa, a i samim time si otvara više vrata u budućnosti.
Inače, baš mi je drago zbog Gaslyja, predivno mi je vidjeti kad se takvi vozači izvuku iz krize i uzvrate udarac poput Kvjata na podiju u Njemačkoj, a i samog Gaslyja u Brazilu. Naravno, pobjeda je nešto puno upečatljivije i baš mi je drago da se napokon otvorila prilika da neki autsajder uzme pobjedu. Gasly vozi fantastičnu sezonu i danas je zasluženo uzeo pobjedu maksimalnim iskorištavanjem pružene prilike.
Ako on i Albon nastave s trenutnim formama, mislim da nema sumnje da će ih Red Bull zamijeniti. Bit će svakako zanimljivo vidjeti prvog povratnika u prvu momčad, dosad se nitko nakon degradiranja nije uspio vratiti, a nadam se da će zreliji i iskusniji Gasly pokazati puno bolje performanse i da će prenijeti ovu dobru formu iz AT-a u RB.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pa trenutno da, ali Gasly je mlad, ne bi mu velik korak unatrag u karijeri napravila Alfra Romeo recimo. Možda gubiš na prvu, ali mako si se od Red Bulla, a samim time si onda svima drugima otvoren sljedećih 10 godina. Možda se Renault zainteresira kad Alonso ode, možda dođe do nekih velikih rošada u vrhu (teško, ali bar si u igri za mjesto). Ne vjerujem nikako da je povratak u Red Bull dobar potez za njega.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti