Dodaj tu i 800 trku Ferrarija, Turska 2010, Alonso ispada u Q2, na kraju osvajaju par bodova...Ferrari je napisao/la:Fun fact: Ferrari je obično loš na utrkama koje sadržavaju nekakvu obljetnicu.
1997 VN Argentine - Schumi sudar, a Irvine nije dobio utrku (600-ta utrka)
2003 VN Brazila - Rubens na Poleu, ali oba Ferrarija odustaju u utrci (700-ta utrka)
2008 VN Singapura - Mislim da za ovo ne treba puno pričati...katastrofa u boksu i na kraju crashgate (800-ta utrka)
2014 VN Bahraina - Ferrari nigdje (9 i 10), LDM odlazi iz boksa prema Maranellu na niti pola utrke, Domenicalli dobio nogu par dana kasnije (900 utrka)
2015 VN Belgije - Ferrarijev 900. GP...startamo 9 i 14, Vettelu puca guma 2 kruga prije kraja na 3. mjestu u borbi s Grosjeanom, a Kimi završava tek 7.
2017 VN Italije - Ferrari slavi 70 godina postojanja F1 ekipe...loše kvalifikacije i završili 3. iza Mercedesa 30+ sekundi
2019 VN Australije - posebna liverja za 90 godina osnutka Ferrari...pa znamo kako je to završilo
Nije dobar uzorak!
Velika Nagrada Kine - 12.-14. Aprila 2019.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jutro ekipa! 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
To sam baš za Ferrari novu elektroniku pročitao i htio zalijepiti. Inače, samo su dvije CE dozvoljene tijekom sezoneSarma je napisao/la: 12.04.2019., 05:15 Renault uzeo novi MGU-K, Ferrari i Haas novi dio elektronike.
![]()

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Uff cini se da bi mercedea, ukoliko ferr ne bude dosljedan pa zajebe nesto, mogao doziviti tezak poraz ovdje.
2 desetinke na tvrdjoj komponenti a meksu nisu ni taknuli...
Ostaje samo nada da su se preracunali i da tok utrke stvori srednju komponentu kao idealnu ali svejedno...
Cini se da nas imate ovaj vikend i to bez greske. Ako nista drugo nadam se barem da ce oba mercedesa doci do kraja. Barem p3 i p4 ako ne bude islo bolje a cini mi se da nece.
U najmanju ruku, ako ferr bude prejak, nadam se leclercu na p1
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
2 desetinke na tvrdjoj komponenti a meksu nisu ni taknuli...
Ostaje samo nada da su se preracunali i da tok utrke stvori srednju komponentu kao idealnu ali svejedno...
Cini se da nas imate ovaj vikend i to bez greske. Ako nista drugo nadam se barem da ce oba mercedesa doci do kraja. Barem p3 i p4 ako ne bude islo bolje a cini mi se da nece.
U najmanju ruku, ako ferr bude prejak, nadam se leclercu na p1

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@zelot nisi se ti izgleda naspavo
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Jutro 2.0 (za mene)

- Frantic
- Formula 1
Kao što @Alky reče, ja obično oko 6:50 iz Weselog Centra.Vettel-Ferrari je napisao/la: 12.04.2019., 07:38Jutro 2.0 (za mene)![]()
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Evo Hamilton sad brži na M gumama od Leclerca, a i Max je blizu. Ma da je Hamitlonovo vrijeme iz drugog pokušaja... Ali dobro, još je ovo dosta sporije od relevantnih vremena za kvalifikacije.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Leclerc izgleda ni neće voziti brzi krug na S gumama... Vratio se u boks u izlaznom krugu odmah 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Leclerc definitivno ima problem neki
A Vettel se žalio na nepostojeću ekipu

A Vettel se žalio na nepostojeću ekipu