Goffa uglavnom nigdje nije bilo, a i Brady je imao grešaka. Vidjelo se kroz utakmicu da Patsi imaju lagani edge, iako se rezultat nije mijenjao, i onda je došlo odlično dodavanje Bradya i još bolje hvatanje Gronka i moglo se osjetit da je to vjerojatno to. Čestitke Patsima, zaslužena pobjeda, i Edelmanu na MVP nagradi.
You should never underestimate the predictability of stupidity
f1zd je napisao/la: 19.03.2019., 15:30
Mike Trout potpisao ugovor s Angelsima na 12 godina, 430 milijuna dolara..najveći ugovor u povijesti sporta.
Ode sve u qratz
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
f1zd je napisao/la: 19.03.2019., 15:30
Mike Trout potpisao ugovor s Angelsima na 12 godina, 430 milijuna dolara..najveći ugovor u povijesti sporta.
Ode sve u qratz
Doduše, kad malo pogledaš, po jednoj godine Vettel i Hamilton imaju više od ovoga...
Što je najgore ovo se smatra dobrim ugovorom za Angelse. Prije par dana je Bryce Harper potpisao za Philliese za 330 milijuna..
Nije mi baš jasno zašto im daju tako duge ugovore, valjda je mala šansa za ozljedu pa eto. Uglavnom, što je previše, previše je. Pola milijarde dolara...jbt.
U baseballu su uvijek bili ugovori na 8-10-12 godina.
Zbog čega, ne znam.
Možda što to nije toliko dinamičan sport, manje ima povreda (ustvari vrlo malo), a i sami igrači su "dugovječni".
Igraju vrhunski i sa preko 40 godina na leđima.
Što se tiče F1, ipak ne bi trebalo to porediti sa ostalim sportovima, posebna je to kategorija, a MS je davno dobijao 50-60 miljki po sezoni.
Slično je i sa boxom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
U hikeju ništa novo. Osmi seed Columbus pomeo prvu Tampu u prvoj rundi nakon što su postavili rekord po broju pobjeda
To je kao da sad Detroit pomete Milwaukee u NBA, nevjerojatno.
BTW, počela finala konferencija u NHLu.
Boston poveo protiv Caroline 1-0, kao i San Jose protiv St. Louisa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Nadam se samo da mrtvi Boston neće osvojiti. Trenutno drže dvije titule..
A ranije je San Jose okrenuo 3-1 u seriji i zaostatak 3:0 8 minuta prije kraja sedme. Dobili 5 minute PP i zabili 3 gola u tri minute
f1zd je napisao/la: 12.05.2019., 20:44
Nadam se samo da mrtvi Boston neće osvojiti. Trenutno drže dvije titule..
A ranije je San Jose okrenuo 3-1 u seriji i zaostatak 3:0 8 minuta prije kraja sedme. Dobili 5 minute PP i zabili 3 gola u tri minute
Da, San Jose je uradio skoro pa ono što su uradili Kingsi prije nekoliko godina sa onim ludim preokretima, što u serijama, što u samim utakmicama.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
f1zd je napisao/la: 12.06.2019., 16:32
Večeras Blues-Bruins sedma. Gledat će se, ako ne zaspem
Nadam se da Bluesi osvajaju..
Kakva blesava serija.
Miskim da je od 6 tekmi bilo samo 2 pobjede domaćina.
I ja bi volio da Bluesi to uzmu.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Nisam gledao, ali mi je drago da su opet gosti pobijedili
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
f1zd je napisao/la: 29.06.2019., 20:10
Yankeesi i Red Soxi u Londonu igraju 6:6 nakon prvog inninga
Što bi rekli "Ko da igraju bez odbrana"
Inače, Cubs - Phillies 26:23 (1922)
Cubsi osvojili u jednom inningu čak 14 poena
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Koje su zvijeri ti batteri zapravo. Ja imam osjećaj da bacanje uopće nije problem, jer ono kao, zašto bi odjednom on lopticu napucao 200 metara.
Kad bih ja bacao recimo Judgeu, Troutu ili tako nekom, jedno 9 od 10 puta bi pogodio home run.
f1zd je napisao/la: 29.06.2019., 20:33
Koje su zvijeri ti batteri zapravo. Ja imam osjećaj da bacanje uopće nije problem, jer ono kao, zašto bi odjednom on lopticu napucao 200 metara.
Kad bih ja bacao recimo Judgeu, Troutu ili tako nekom, jedno 9 od 10 puta bi pogodio home run.
Ja bi kao bacač napunio baze protivničkoj ekipi i onda kad bi "pogodio u okvir" (napokon), neko bi zveknuo home run koji bi im donio 4 poena.
I tako još koji puta u toku inninga.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”