VN Rusije (Sochi Autodrom) 28. - 30. travnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
HeatBlast44 je napisao/la: 28.04.2017., 12:46
reso20 je napisao/la: 28.04.2017., 10:49 Novi turbo za Seba i Kimija
Vec su na 3... oni su haman odvrnuli do daske u ove prve 3 trke pa neka sve gori, samo nek je pobjeda... koji razlog da su vec na 4. Trci na 3. Turbopunjacu, nepouzdanost, tj. Kvar na prva 2 ili ih nece puno opterecivati pa ih mjenjaju svako malo ?
Ne...to se zove rotacija komponenti.
Ovaj 2. turbo koriste petkom dok ce ovaj novi koristiti u Subotu i Nedjelju.
Ne bih se brinuo...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Eeee to me zanimalo, jesul stradali ili ih mjenjaju da ih ne opterećuju. Nisam par dana nešto posebno pratio vijesti, pa kad sam vidio da su na 3. Turbaku nakon 3. utrke, reko ovi su odvrnuli pa im sve stradalo :mrgreen: :thumbs:
slikaslika

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 4 mj
Samo će biti problem sa upgradeom. Ma da, nekako mislim da sve ekipe računaju da odrade kaznu i uzmu 5. set.

Bilo bi fora da se dogovore i zadnju utrku baš svi uzmu dodatne komponente...pa nek ih kazne

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
HeatBlast44 je napisao/la: 28.04.2017., 13:23 Čuj polu-safe modu, a 2 Turbopunjača stradala u 3 trke, kakav je to safe mode u kojem stradaju dijelovi? Meni to smrdi da su oni odvrnuli do daske, pa nek sve ide u 3 lijepe al nek legne koja pobjeda. Merc je promjenio samo Elektroniku na Bottasovom bolidu, dok je Ferrari gotovo svaki dio promjenio i to sad su na 3. turbu...
Kimi je imao neki problem na prvom treningu u Bahreinu. Nije nijedna komponenta otišla, ali da bi spremili bolid za sljedeći trening na vrijeme, promijenili su neke dijelove. A ove su ostavili za kasnije da provjere u čemu je bio problem. Pa su zato i Sebu promijenili dijelove zbog sigurnosti, da ga ne zadesi isti problem. Ali dijelovi nisu otišli. Odmah su rekli da će ih moći koristiti petkom.

TazioNuvolari
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Mene zamjena dijelova brine s obzirom da su 8 dana u Barceloni odradili bez problema. Kao da su podcjenili zahtjeve za hlađenjem komponenti, ipak je u Barceloni bilo dosta hladnije nego u Bahrainu. Posto su vec naceli 3. Komponentu malo ih to ogranicava u razvoju. A i proslu sezonu su u pocetku imali problema s turbinom. Nadam se da je s ovom novom turbinom problem rijesen i da ih kazne za zamjenu komponenti nece kostati borbe za naslov...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Frantic je napisao/la: 28.04.2017., 13:25
HeatBlast44 je napisao/la: 28.04.2017., 13:23 Čuj polu-safe modu, a 2 Turbopunjača stradala u 3 trke, kakav je to safe mode u kojem stradaju dijelovi? Meni to smrdi da su oni odvrnuli do daske, pa nek sve ide u 3 lijepe al nek legne koja pobjeda. Merc je promjenio samo Elektroniku na Bottasovom bolidu, dok je Ferrari gotovo svaki dio promjenio i to sad su na 3. turbu...
Uživaj :pivo:
Dobro ti možeš uzivat kad crveni imaju problema :mrgreen: :pivo:
slikaslika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Stroll je zalutao u f1

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

HeatBlast44
Baniran
Baniran
MrDoomroom je napisao/la: 28.04.2017., 14:41 Stroll je zalutao u f1

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bas htjedo to napisat...
slikaslika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Diversity
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ferrari po drugi puta u povijesti odgovorio na twitteru prema Mercu :rofl:
Obavezno klik na tweet jer gifovi su savršeni od strane Merca i Renaulta :klanjam: https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/857937355889680384
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
hahaha koji zabavljaci :D
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ferrari je napisao/la: 28.04.2017., 14:59 Ferrari po drugi puta u povijesti odgovorio na twitteru prema Mercu :rofl:
Obavezno klik na tweet jer gifovi su savršeni od strane Merca i Renaulta :klanjam: https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/857937355889680384
Uskoro ćemo imati twitter ratove :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Meni na areni2 nema slike niti tona...samo nestalo

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
KrBoy93 je napisao/la: 28.04.2017., 15:17 Meni na areni2 nema slike niti tona...samo nestalo
I ovi T-Nazi se prave mutavi. Ne odgovaraju nu na Facebooku ni na Twitteru!
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

TazioNuvolari
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Arena 2 kod mene funkcionira ali satmaxtv

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
a svašta, nikad ne krepa i bas sad krepa

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
KrBoy93 je napisao/la: 28.04.2017., 15:29 a svašta, nikad ne krepa i bas sad krepa
Došla slika 3 minute prije kraja. Nabijem ih.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Heheh, a da im ne platiš račun isti dan kada ti i dođe odmah šalju opomenu...
slika slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Nisam uhvatio što je Kimi govorio na radio dok je isprobavao start na izlasku iz pit lanea, pa ako mi može netko reći?

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god
Navija za: Sebastian Vettel
Some bloke is blocking my way. Move!
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡