VN Kine (Shanghai circuit), 07.-09. travnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
slika
https://twitter.com/sebvettelnews/status/850237460697174017 https://twitter.com/RenaultSportF1/status/850237002712719363

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Ludi Kinezi :rofl:
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Ferrari
hattrick je napisao/la:Naponokon su našli pravi uzrok problema... :mrgreen:

slika
Ma da li oni nas zajebavaju ili sta?
Ok, naravno da je sigurnost i zivot vozaca na prvom mestu, ali jbt ne terajte me da citiram Vettela na kraju trke u Meksiku prosle godine.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A cuj odluka je razumna.
Što bi bilo kada bi se nešto dogodilo na stazi?
To je obavezno i moraju inzistirati na tome.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Koji jadnici... uopće nekužim tu famo oko helića, znam da na Braču kruže i po noći (neračunajući našu gorsku službu i njihove uvijete), a ovi ne mogu po danu, pa to su profići pobogu. Btw... tv-helići uredno kruže oko staze i gradom.

...i taj koji je birao mjesto staze je također "bistar"... 30km udaljena od najbliže bolnice. :facepalm:

FP1 i FP2 bačeni u smog.

epp:
Ako niste znali, glavni uzrok kineskog smoga su elektrane na ugljen... baš one koje su nama htjeli uvalit u primorski kraj. Kina ulaže 350 milijardi dolara u preinaku tih elektrana u nuklearke 4- generacije (one koje koriste kugle uranija ovijene karbonom). Pretpostavljam da bi onda mi trebali uzet njihovo smeće. :paziovo:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
A da se nešto dogodi na slobodnom treningu onda bi prvi srali po FIAi i Charlieu.
Odluka je ok...još su i kišni uvjeti na stazi...

Helić može poletjeti sa staze, ali ne može sletjeti na helidrom ood bolnice zbog smoga i magle.
slika slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
F1 skup sa FIA-om se odavno pretvorila u ovo...

slika

KAžu da u starosti rastu samo uši i nos... mozak se suši kao i ono dolje ;)
Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 07.04.2017., 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ccc ovakve staze u kalendaru, a Malezija nam odlazi i evo jos jedan parodoks.

Koriste hibridnu tehnologiju kako bi "osvijestili" ljude po pitanju zagadjivanja zraka, a u kalendaru im staza koja je uzasno zagadjena, pa ko je ovdje lud?

Jbt koji cirkus!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Brundle govori o mogucnosti da se sutra odrade FP3, Kvale i Utrka :mrgreen:
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Slavenowsky U sridu! :thumbs:

Bit će sutra svega, zamislite da Williams složi najbolji setup i Massa pobjedi :kokice:

A neće biti iznenađujuće da se stanje sa vidljivosti odnosno nevidljivosti nastavi.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Na kraju pogledao ono što se imalo pogledati od prvog treninga, drugi sam mislio da ću morati preskočiti zbog faxa, ali eto... biti će zanimljiv sutra FP3, svi će biti vani i pičit non-stop sat vremena.
Inače najzanimljivije mi je bilo prije FP1 kad su ovi cirkusanti sa Skya izmaltretirali Hornera s promjenom formata i dodatnom utrkom. On njima razumno izargumentirao zašto to ne bi trebalo uvesti u F1, a njih trojica konstantno: "yes, but you know - THE CHANGE".... ono stvarno kad ih slušam ko da malu djecu slušam - samo tupe po svom totalno naivno samo da dođe do promjena i onda kad to isforsiraju mažući oči ljudima koji padaju na te gluposti i FIA to uvede i naravno najčešće se ispostavi da je teži promašaj (jer su oni kao nekakvi stručnjaci i znaju kako će se te promjene odraziti na sport) onda cendraju i bacaju drvlje i kamenje po nadležnima - stvarno su degenerici teži. Stvarno kad sam ih čuo kolko tupe po toj gluposti bez ikakvih valjanih argumenata pomisilio sam si da je nemoguće da su to profesionalni F1 novinari - sprdačina totalna.... :bang:
Sisu (fin.)

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
A ja mislio da je prvi April prošao. Nešto ovako još nisam doživio od svog praćenja F1. Dali je ispravna odluka ili ne, nemogu suditi jer još nisam nista stigao pogledati
Još sam se lud probudio u 4 sata i pomislio da odgledam malo. Sva sreća pa nisam :)

Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

scuderia1715
Karting
Karting
Smog nece ni sutra nikamo otic. Mozda se malo popravi ali ako ovaj njihov helikopter opet nece imat dozvolu za vrijeme kvalifikacija hoce li onda startne brojeve izvlacit iz bubnja ko za sljemensku trku??? :bonk:
Ovo je totalna smijurija tv helici mogu a ovaj ne... kakve gluposti.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
bolnica 30km od staze, helic za hitnu pomoc ne moze letit, dok ovi kamermani gore lete bez problema, imal jos sta za smijat se ? :bonk:
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:bolnica 30km od staze, helic za hitnu pomoc ne moze letit, dok ovi kamermani gore lete bez problema, imal jos sta za smijat se ? :bonk:
Helikopter može poletjeti SA STAZE, ali ne može sletjeti na helidrom kod bolnice...

Isto tako nije samo smog problem vec i magla skupa sa smogom.
slika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ferrari je napisao/la:A da se nešto dogodi na slobodnom treningu onda bi prvi srali po FIAi i Charlieu.
Odluka je ok...još su i kišni uvjeti na stazi...

Helić može poletjeti sa staze, ali ne može sletjeti na helidrom ood bolnice zbog smoga i magle.
Mi 8 to može bez problem jer je vojni helikopter kojem ti uvjeti nisu ništa strašno. Problem su ovi civilni wannabe helikopteri koje prodaju kao muda pod bubrege.
slika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Da li zaista mislis da danas, pored sve ove tehnologije, magla prestavlja problem. Pa tada niko nigde ne bi leteo, niti putovao. Jedino sto moze da bude opasno su udari jakog vetra koji mogu da poremete sam let. Sve ostalo je smejurija.
slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ako nije bilo zanimljivo na stazi, jest oko nje

slika
https://twitter.com/F1/status/850261981596495872
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Vader ima i FOM-ovu grafiku ispod... :rofl: :fakjea:
Sisu (fin.)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Gilles je napisao/la:Da li zaista mislis da danas, pored sve ove tehnologije, magla prestavlja problem. Pa tada niko nigde ne bi leteo, niti putovao. Jedino sto moze da bude opasno su udari jakog vetra koji mogu da poremete sam let. Sve ostalo je smejurija.
Eto mi znamo više od pilota očito...
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡