hattrick je napisao/la:Naponokon su našli pravi uzrok problema...
Ma da li oni nas zajebavaju ili sta?
Ok, naravno da je sigurnost i zivot vozaca na prvom mestu, ali jbt ne terajte me da citiram Vettela na kraju trke u Meksiku prosle godine.
Koji jadnici... uopće nekužim tu famo oko helića, znam da na Braču kruže i po noći (neračunajući našu gorsku službu i njihove uvijete), a ovi ne mogu po danu, pa to su profići pobogu. Btw... tv-helići uredno kruže oko staze i gradom.
...i taj koji je birao mjesto staze je također "bistar"... 30km udaljena od najbliže bolnice.
FP1 i FP2 bačeni u smog.
epp:
Ako niste znali, glavni uzrok kineskog smoga su elektrane na ugljen... baš one koje su nama htjeli uvalit u primorski kraj. Kina ulaže 350 milijardi dolara u preinaku tih elektrana u nuklearke 4- generacije (one koje koriste kugle uranija ovijene karbonom). Pretpostavljam da bi onda mi trebali uzet njihovo smeće.
Ccc ovakve staze u kalendaru, a Malezija nam odlazi i evo jos jedan parodoks.
Koriste hibridnu tehnologiju kako bi "osvijestili" ljude po pitanju zagadjivanja zraka, a u kalendaru im staza koja je uzasno zagadjena, pa ko je ovdje lud?
Na kraju pogledao ono što se imalo pogledati od prvog treninga, drugi sam mislio da ću morati preskočiti zbog faxa, ali eto... biti će zanimljiv sutra FP3, svi će biti vani i pičit non-stop sat vremena.
Inače najzanimljivije mi je bilo prije FP1 kad su ovi cirkusanti sa Skya izmaltretirali Hornera s promjenom formata i dodatnom utrkom. On njima razumno izargumentirao zašto to ne bi trebalo uvesti u F1, a njih trojica konstantno: "yes, but you know - THE CHANGE".... ono stvarno kad ih slušam ko da malu djecu slušam - samo tupe po svom totalno naivno samo da dođe do promjena i onda kad to isforsiraju mažući oči ljudima koji padaju na te gluposti i FIA to uvede i naravno najčešće se ispostavi da je teži promašaj (jer su oni kao nekakvi stručnjaci i znaju kako će se te promjene odraziti na sport) onda cendraju i bacaju drvlje i kamenje po nadležnima - stvarno su degenerici teži. Stvarno kad sam ih čuo kolko tupe po toj gluposti bez ikakvih valjanih argumenata pomisilio sam si da je nemoguće da su to profesionalni F1 novinari - sprdačina totalna....
A ja mislio da je prvi April prošao. Nešto ovako još nisam doživio od svog praćenja F1. Dali je ispravna odluka ili ne, nemogu suditi jer još nisam nista stigao pogledati
Još sam se lud probudio u 4 sata i pomislio da odgledam malo. Sva sreća pa nisam
Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Smog nece ni sutra nikamo otic. Mozda se malo popravi ali ako ovaj njihov helikopter opet nece imat dozvolu za vrijeme kvalifikacija hoce li onda startne brojeve izvlacit iz bubnja ko za sljemensku trku???
Ovo je totalna smijurija tv helici mogu a ovaj ne... kakve gluposti.
HeatBlast44 je napisao/la:bolnica 30km od staze, helic za hitnu pomoc ne moze letit, dok ovi kamermani gore lete bez problema, imal jos sta za smijat se ?
Helikopter može poletjeti SA STAZE, ali ne može sletjeti na helidrom kod bolnice...
Isto tako nije samo smog problem vec i magla skupa sa smogom.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ferrari je napisao/la:A da se nešto dogodi na slobodnom treningu onda bi prvi srali po FIAi i Charlieu.
Odluka je ok...još su i kišni uvjeti na stazi...
Helić može poletjeti sa staze, ali ne može sletjeti na helidrom ood bolnice zbog smoga i magle.
Mi 8 to može bez problem jer je vojni helikopter kojem ti uvjeti nisu ništa strašno. Problem su ovi civilni wannabe helikopteri koje prodaju kao muda pod bubrege.
Da li zaista mislis da danas, pored sve ove tehnologije, magla prestavlja problem. Pa tada niko nigde ne bi leteo, niti putovao. Jedino sto moze da bude opasno su udari jakog vetra koji mogu da poremete sam let. Sve ostalo je smejurija.
Gilles je napisao/la:Da li zaista mislis da danas, pored sve ove tehnologije, magla prestavlja problem. Pa tada niko nigde ne bi leteo, niti putovao. Jedino sto moze da bude opasno su udari jakog vetra koji mogu da poremete sam let. Sve ostalo je smejurija.
Eto mi znamo više od pilota očito...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari