Haas F1 Team
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Super izgleda nova livreja na ovoj montaži 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Od svih timova, smatram da bi Haas prvi trebao poraditi na svojoj livreji. Bilo je fora na početku s onim jet fighter lookom, ali sad je meni osobno ta siva već malo zamorna, trebaju malo življe boje staviti na taj bolid...
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Bolid bi mi bio prva liga da nema ovog smeća gore. Od ovih njihovih boja koje provlače od prve sezone ove mi izgledaju najbolje i pogotovo ovaj natpis Haas. Općenito mi cijeli bolid lijepo izgleda pogotovo sidepodsi, podrezani fin, krila sa strane, Ferrarijevi bočni usisnici (koji mi se čine kockastiji i uži nego kod Ferkana) i Mercov gornji, Jack and Jones sponzor i zec sa strane, ali eto naravno morali su nasr*ti ovo smeće gore. Zašto bismo mi imali lijepe stvari......?
Da i evo usred pisanja komentara sam se vratio na fotke da ih još malo pogledam i stvarno se ne želim puno ponavljati ali jbga taj HALO stvarno loše izgleda pogotovo sprijeda....
Da i evo usred pisanja komentara sam se vratio na fotke da ih još malo pogledam i stvarno se ne želim puno ponavljati ali jbga taj HALO stvarno loše izgleda pogotovo sprijeda....

Sisu (fin.)
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ma sustav je koma, nagrđuje izgled bolida samo tako. Stepenice iz 2012., penisi iz 2014., sve mi je to ništa naspram ovoga.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Ne izgleda lose ali izgleda jeftino
nesto kao virgin i ono caterham. Kao da se vidi da ekipa nema budzet bas neki. Sve to zbog livreje i valjda sponzora... U svojoj obicnosti je solidan ali obican ipak...
Nadam se da ce brzina bit ipak bolja...
ps: oce biti tema sezona 2018 ili tako jesto gdje cemo do australije moci opcenito o nadolazecoj sezoni trabunjat. Ocekivanja zelje prognoze misljenja i slicno...
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Nadam se da ce brzina bit ipak bolja...
ps: oce biti tema sezona 2018 ili tako jesto gdje cemo do australije moci opcenito o nadolazecoj sezoni trabunjat. Ocekivanja zelje prognoze misljenja i slicno...
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Filming day!
https://twitter.com/HaasF1Team/status/967013035901640704

Sisu (fin.)
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Po meni od svih viđenih bolida do sada najlošija livreja. Nije katastrofa, ali kao što je netko gore spomenuo izgleda jeftino. I Sauber mi je tu negdje jedino što ga stražnji kraj spašava.
Nadam se da će se Ferrarijevi kupci uključiti u kakvu takvu borbu sa sredinom grida.
Nadam se da će se Ferrarijevi kupci uključiti u kakvu takvu borbu sa sredinom grida.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zanimljivo da pištolje (za gume) za Haas radi firma koja isporučuje standardizirane pištolje u Nascaru gdje ove godine postoje problemi sa istima.
Nekima su doslovno puknuli na pola, pregrijavanje, slabija isporuka snage itd.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Made in Murica, ne čudi me...Ferrari je napisao/la: 26.03.2018., 21:15 Zanimljivo da pištolje (za gume) za Haas radi firma koja isporučuje standardizirane pištolje u Nascaru gdje ove godine postoje problemi sa istima.
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Nadogradnje na testovima:
Novi deflektori ispod nosa i na krajevima prednjeg krila:

Novi spojevi prednjih kamera sa šasijom:

Nisam našao nikakve updateove za retrovizore....
Novi deflektori ispod nosa i na krajevima prednjeg krila:

Novi spojevi prednjih kamera sa šasijom:

Nisam našao nikakve updateove za retrovizore....

Sisu (fin.)
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Zanimljiv tekst o haasu, gumama i novom zaposleniku:
https://www.formula1.com/en/latest/head ... hange.html
https://www.formula1.com/en/latest/head ... hange.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.