zjurina je napisao/la:
Jesu & btw TO je odlika Velikih - veliki su i kad gube - za razliku od nekih koji neznaju veliki biti niti kada pobjeđuju
Teško mi je priznat da je ovaj drugi vozač velik u porazima, no ajde .Ovi su odavno poraženi te ako ništa bar imaju dobar smisao za humor te su kolko vidim dosta opušteni
Usput, Britney dobro pere Hamiltona par zadnjih utrka. Znate onu, nitko ne dobiva Hamiltona 5 puta zaredom
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Ja se iskreno nadam da ce Felipe raditi u utrci, jer ako nece, bice velikih problema. Kao da mu forma opada kako sezona prilazi kraju, ni Rusija ni Meksiko nisu bili Bog zna sta...
A za Buttona i Alonsa nemam komenta, kakva braca, bas sam se fino ismijao.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Felipe, dana/u 14.11.2015., 18:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Čestitke McLarenovim dečkima na prvom ovosezonskom podiju
https://twitter.com/McLarenF1/status/665573217587851264
https://twitter.com/alo_oficial/status/665576231333531648
Svaka im čast na ovoj zajebanciji tijekom kvala, kad nas ne mogu zabavljati na stazi, zabavljaju na pokraj nje
Ova slika koju je Ferrari1345 postao mi je genijalna
razlog sporijih vremena, čak i preko sekunde u odnosu na prošlu sezonu su novi rubnjaci oko staze. Alan Mcnish je objasnio pred trku na BBC, poredivši pol krug Rosberga iz prošle godine i krug sa FP3 da se u drugoj krivini gubi 15kmh zbog rubnjaka, te da se gubi i do 5 kmh na krivinama merguhlo i na 10 krivini zbog viših rubnjaka, koji su dignuti 5cm ove godine, kako bi se ograničila staza, te usporilo bilo kakvo kraćenje. ništa od rekorda staze ni ove sezone.
čestitke Nico, sutra pobjeđuje 1000%
ismijo sam se kad su JB i Alo izašli na podijum
Zadnja izmjena: HeatBlast44, dana/u 14.11.2015., 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ehh sad je prilika da vidimo jel Rosberg zadnju utrku dobio "gratis" ili svojom zaslugom. Hamilton nije nikad triumfovao u Brazilu, sutra ce imat zelju! A usput Vettel ce ko ajkula da vreba. Ocekujem dobru utrku.
Ovo je odlična stvar što si stavija Ferrari 1345 baš san malo analizira i jedna stvar je baš zanimljiva. U svakom zavoju prošlogodišnji bolid je brži za nekih 6 do 10 km/h, to san gleda kroz najsporiju brzinu u zavoju, dok je na ravnici ovogodišnji bolid brži 8 km/h. Razlika je u setupu jačem motoru ove godine šasijama, a vjerojatno i u temperaturi staze i ovim novim rubnicima, ali čudno je da prošlogodišnji bolid bolje prolazi zavoje od ovog novog. Mislin da je najveći problem u šasiji jer prošlogodišnja izvedba je omogućavala veći prolaz zraka ispod nosa pa je to dosta povoljnije utjecalo na aerodinamiku od ovogodišnje izvedbe. To bi onda objasnilo i ralativno slab napredak na svim stazama u odnosu na prošlu godinu jer napredak od prosječnih 5 6 7 desetinki po krugu na različitim stazama i nije nešto velika za cilu zimu rada i 32 tokena. Ako neko ima neko objašnjenje za ovo volija bi čuti i druga mišljenja..