VN SAD-a (Austin) 23. - 25. listopada 2015.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Zeus
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, Alonso
Felipe je napisao/la:Ma ovo ti je već otkazano, samo nas i ostale na stazi muče. Sumnjam da će se u pola sata razvedriti i sve biti ok, trenutno je tamo veći mrak nego kod nas.

Mislim da se jednostavno briše drugi trening, i nastavlje sa kao da je sve proteklo po rasporedu, nema nadoknade.
Medicinski helikopter ne može letjeti i otkazano. Felipe odi do kladare :prcnjau: :pivo:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
A mogao bi kakvu paru zgrnuti, dobro bi mi došlo :mrgreen:
Obrigado Felipe

Zeus
Formula 4
Formula 4
Ahahahahhahaaaa :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ted i ekipa, nosi ih vjetar i kiša, ubija :D

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Sve na pobjedu SC-a ;)
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la:Oluja svih oluja u Austinu :rofl:
Perfect storm + Hard rain + Flood + Noah :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
@ Frantic

Da dugoročno im je svejedno, na gubitku nemogu biti..

Ali kratkoročno kocka velika, kao što i sam kažeš, sve je moguće, tako da će za Ferrari (što se tiče ove sezone i neke još borbe daljnje) ovo biti ili jako dobar, više od očekivanog u situaciji ili prilično loš vikend - vidjet ćemo, kockaju se tu, valjda stvarno nisu računali da će biti takvo stanje bodovno, i ni sami nevjeruju u tu mogućnost, a to nije dobro, netreba odustajati nikad, pa se možda i desi čudo! ;)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Podsjednik za Rosberga prije starta.
S3 je vjerovatno sektor 3, a grid je grid. :D

[ link do slike ]
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nico ide po dobrom, starom receptu "pametan piše, budala pamti" :mrgreen:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ferrari1345 je napisao/la:wtf? šta je ovo moguće :prcnjau:

Značči za sad odgođeno, ali šta ako bude otkazano? Sutra veliki trening ili kako to ide?

Edit :

Uf,, ovo je potop
Trebali su doć sa alternativom :zubo:

[ link do slike ]
https://twitter.com/townsendbell/status/657636588222984193 slika
slika
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
:mrgreen:
utrka može početi!
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Felipe je napisao/la:A mogao bi kakvu paru zgrnuti, dobro bi mi došlo :mrgreen:
hahaha neki dan ja sa časa odem u kladionicu, a kladionica nam ispod škole :D
i igram ti ja lucky six, stavljam brojeve 3, 11, 19, 26, 33, 44 i sjebu me Perez i Vergne, a mogo dobit bruku para, jer ova 4 su bila među prvih 15 brojeva :rofl: et' daBogda odusto ovaj Perez ko i prošle godine :D :bang: :bonk:
slikaslika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Kush, "cudo" bi u ovoj situaciji znacilo tesku nesrecu vodeceg u prvenstvu, a to niko ne zeli.

I ja sam se nadao tom cudu na pocetku sezone, medjutim ovo je i vise nego dovoljno. Proljece nije daleko.
Treca titula zasluzeno Hamiltonu. A od sljedece godine ima da jos ozbiljnije oznoji guzove ako zeli cetvrtu. Isto vazi i za neciju petu.
No!

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Ferrari je pored motora donjeo i dosta novih aerodinamičkih dijelova.

Mislim da je ova kiša ko naručena za ovu promjenu motora. Ako je motor dobar, a vjerovatno jest. Sigurno su napravili veći pomak od Renaultovih 0.15s :D Onda mogu ozbiljno napasti na zadnje tri utrke. A na ovoj je svašta moguće. Vettelu neće biti problem probijati se po kiši, jer u takvim uslovima ima potpuno drugačiju putanju od ostalih. Pa mu nebi trebalo smetati prskanje bolida ispred. A kao što neko reče, možeš i sa prvog mjesta ostati bez bodova u ovakvim uslovima. Na primjer Vettel je 2012-te u Brazilu startao u vrhu, pa se okrenuo. Oštetio bolid. Pa se onda uspješno probijao sa oštećenim bolidom...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
@hatt
Ovaj kojeg "vozi" Roger Moore je najbolji. :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Misliš na Lotus?
Meni je nekako najbolji onaj Martinijev, možda zbog zatvorenog kokpita i sigurnosti.. inače po izgledu onaj žuti AMG. <3

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9wPFxn_jgD8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zdann72MnyE[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k5WnrFENHRk[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TNKAfAvKmMc[/youtube]

Welcome to the weekend

Paddock Uncut 1/2
Paddock Uncut 2/2
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
FIA ready to change Austin F1 qualifying schedule
If there is no qualifying at all – even on Sunday morning when more rain is forecast – then the grid will probably be based on final practice times, as the rules state that if drivers don't set qualifying times then FP3 is taken into account.

If there is no more track running at all prior to the race then the Stewards have other options.

They could use championship positions, FP1 times or even race numbers to set a grid.
Boldano bi bilo vrlo zanimljivo... :mrgreen:
[ link do slike ]

Inače, evo kakvo je stanje u Austinu: https://twitter.com/NobleF1/status/657857230943879168

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
https://twitter.com/tgruener/status/657707274165686273 Nego kakvo je stanje tamo? Kakve su prognoze? Oće se održavat koja sesija danas (FP3 ili Q)?
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ajmo fp1, pa da i fernando starta po prvi put medu top deset. Po meni je sastavljanje grida prema rezultatima iz fp1 najrealnjji. Jer su to vremena koja su postavljena na stazi. Glupo bi bilo sastavljati grid prema bodovnim rezultatima koja su postignuta na drugim stazama koja nemaju veze s ovom utrkom. Ovako su svi imali prilike postaviti vrijeme, tko se najbolje snasao tijekom treninga bi trebao biti na poleu.

Zeus
Formula 4
Formula 4
IMO sastavljanje grida u ovakvim slučajevima: brojevi vozača-nikako, najveća debilana
pozicija u prvenstvu-ništa bolje od nikako
rezultat sl.treninga-ima se, dakle može, aktualna referenca postoji, ne treba kemijati dalje

S obzirom da se nikad nije dogodilo da prije utrke nije odvožena niti jedna sesija, vremena postoje. Čak da nema ni FP1 vremena, onda bi bilo poštenije napraviti prosjek svih ovogodišnjih kvalifikacijskih pozicija svakog vozača i prema tome sastaviti grid, nego brojevi vozača ili bodovi u prvenstvu. Po prosjeku kvala bi Lewis imao pole, Nico 2., Seb 3.itd-ali to je pošteno. Tako su se kvalificirali ove sezone. Pošto imaju jednu sesiju, ne bi smjeli ići u druge opcije, imaju jednu referencu aktualnog trkaćeg vikenda, kakvi brojevi vozača, to se nije smjelo niti spomenuti koliko je kvarno...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
[ link do slike ]

Ne znam koliko se može vidjeti na slici, kiša je i dalje, pljusak, tmurno nebo i nikakva vidljivost...

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Pogleda san malo prognozu za austin i cini mi se da nema potribe za uznemiravanjen oko startnog poretka jer kako stvari stoje nece biti ni utrke. Mob mi je poceja izbacivati upozorenja zbog poplava a sve do utorka su grmljavinska nevremena bez pauze...nadan se da je kriva prognoza ali nebi se kladija da ce se utrka odrzati
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡