Michael Schumacher

🕒 Razgovori o prošlim vremenima, mjesto za iskusne članove.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
avalon je napisao/la:za sve fanove MS jednostavno MORAM c/p članak sa portala vijesti 24 h Ovih dana je aktuelna priča o vanserijskim lešinarima koji traže milion eura za navodnu fotografiju bolesnog šampiona, Michael Schumachera. Ljudska glupost i pohlepa su očito dvije sestre – vještice. Činjenica je i da su beskonačne. Ovo je priča o najvećem vozaču Formule 1 koji je ikada hodao Zemljom. Neka se ne naljute fanovi Ayrtona Senne. Za mene, a i za većinu fanova najbržeg cirkusa na svijetu, Michael Schumacher je GOAT. Greatest of all time.

.."Michael Schumacher je GOAT"... bi u stvarnom prijevodu značilo 'Domaća koza'. Predpostavljam da si mislio na G.O.A.T. :mrgreen:

Što se tiče tih slika, po meni ništa čudno. MS je medijska i globalna zvijezda, sa pregršt fanova. Ljudi kao što je MS , koji su pristali imati velike ugovore i 'živote' na uštap svoje privatnosti.. i počeli pripadati javnom životu i ličnostima, moraju biti pomireni (kao i njihove obitelji) da postoji ona manje komforna priča iza toga. Stoga mi je glupo zahtijevati u cijeloj toj situaciji toliku privatnost i od toga raditi nekakve žrtve. Mogli su lijepo od samog početka detaljno obavještavati javnost promjenama i pomacima, a ne sakrivati velom tajne kao da se radi o nekakvim greškama koje na silu pokušavaju pospremiti pod tepih, što bi uostalom bilo i pošteno prema njegovim fanovima. Nikakvo zlo se ne bi time desilo. Umjesto toga su napravili svojim pristupom nakaradno natjecanje za nekim informacijma.. rekao bi uzročno-posljedičnim slijedom. Po meni glupo odigrano sa strane MS supruguge i Sabine (MS menažerice). I sad je od svega toga nastala fama oko slikanja.. ma strašno.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
hattrick je napisao/la:
avalon je napisao/la:za sve fanove MS jednostavno MORAM c/p članak sa portala vijesti 24 h Ovih dana je aktuelna priča o vanserijskim lešinarima koji traže milion eura za navodnu fotografiju bolesnog šampiona, Michael Schumachera. Ljudska glupost i pohlepa su očito dvije sestre – vještice. Činjenica je i da su beskonačne. Ovo je priča o najvećem vozaču Formule 1 koji je ikada hodao Zemljom. Neka se ne naljute fanovi Ayrtona Senne. Za mene, a i za većinu fanova najbržeg cirkusa na svijetu, Michael Schumacher je GOAT. Greatest of all time.

.."Michael Schumacher je GOAT"... bi u stvarnom prijevodu značilo 'Domaća koza'. Predpostavljam da si mislio na G.O.A.T. :mrgreen:

Što se tiče tih slika, po meni ništa čudno. MS je medijska i globalna zvijezda, sa pregršt fanova. Ljudi kao što je MS , koji su pristali imati velike ugovore i 'živote' na uštap svoje privatnosti.. i počeli pripadati javnom životu i ličnostima, moraju biti pomireni (kao i njihove obitelji) da postoji ona manje komforna priča iza toga. Stoga mi je glupo zahtijevati u cijeloj toj situaciji toliku privatnost i od toga raditi nekakve žrtve. Mogli su lijepo od samog početka detaljno obavještavati javnost promjenama i pomacima, a ne sakrivati velom tajne kao da se radi o nekakvim greškama koje na silu pokušavaju pospremiti pod tepih, što bi uostalom bilo i pošteno prema njegovim fanovima. Nikakvo zlo se ne bi time desilo. Umjesto toga su napravili svojim pristupom nakaradno natjecanje za nekim informacijma.. rekao bi uzročno-posljedičnim slijedom. Po meni glupo odigrano sa strane MS supruguge i Sabine (MS menažerice). I sad je od svega toga nastala fama oko slikanja.. ma strašno.

Dobro je avalon napisao. Da je napisao goat, onda bi bila koza. Velikim slovima dao je do znanja da se radi o kratici :mrgreen:
Nadam se da se ne ljutiš :pivo:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ma to je bilo u šali, naravno da poštujem rečeno od @avalona, kao od svakog Šumijegog fana. Jedina opaska mi je bila oko tih natezanja između medija i MS obitelji, za koju tvrdim da nije bilo ni portebe, da se na početku odigralo drugačije.

Poslano sa mobitela.

avalon
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
hattrick je napisao/la:

pretpostavljam da bi bilo ko ako želi komentirat nešto napisano prvo to treba pročitat pa onda komentirat na samom početku piše "za sve fanove MS jednostavno MORAM c/p članak " "doskočica" ti i nije baš neka moj duhoviti hattrick jer kompariraj GOAT sa npr WRC ili WSBK ... nigdi nema točaka između slova pa ipak svi znaju da se misli na World Rally Championship (WRC) ili na world superbike( WSBK ) . srića šta i ove kratice ne možeš "prevest" na svoj grandiozno duhovit način . pusti "popravljanje štete" pričom o šali . a šta se tiče stava obitelji MS prema vijestima , fotkama unesrećenog MS ... baš bi bilo super da su se postavili "otvorenije" pa da mnogi novinari , fotoreporteri , paparaci vršljaju oko kuće da bi radoznalcima prezentirali fotke sirotog michaela ( koje bi oni prodavali za dobre novčiće ) .. glavno da bi zadovoljili vašu radoznalost . uostalom baš bi malko šušura bilo super jer to bi umnogome pomoglo eventualnom oporavku MS . taj šušur bi vjerovatno ima terapeutsko djelovanje zar ne ? koji su ljudi licemjeri ... kad neko zasipa društvene mreže svojim fotkama , beznačajnim objavama onda taj ide na kur , a kad neko ne objavljuje ništa ( a o MS je rijetko bilo privatnih vijesti , fotki i za vrime največih uspjeha ... čuva je svoju privatnost ) onda vam i to ide na kur ......

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Sama cinjenica da nema informacija o MS govori koliko je situacija ozbiljna. Da je MS u stanju treptanjem komunicirati vjerujem da bi se obratio svojim fanovima.

Avalon, nije stvar u otvaranju vrata pa da ulazi ko god stigne. Bilo bi fer prema mnogima da se pusti neka sluzbena informacija o stanju. Ima on armiju ljudi koje nikada nije upoznao a vole ga, brinu za njega. Nakon sto je slomio nogu, zar nije pokazao palac gore na nosilima. Sebicno cu zvucati kada kazem da je ovaj pristup sebican, ali dobro. Ono sto je meni najgore je da je to najbolji pokazatelj koliko je MS u teskom stanju.

I btw, kada bi bili otvoreniji o njegovom stanju, ne bi bilo ni ovih koji to pokusavaju unovciti itd.
No!

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Avalon, čemu crnjaci, daj malo bjeline.. pogledaj kroz prozor, možda dobiješ inspiraciju. :D

[ link do slike ]

avalon
Karting
Karting
hattrick je napisao/la:Avalon, čemu crnjaci, daj malo bjeline.. pogledaj kroz prozor, možda dobiješ inspiraciju. :D

[ link do slike ]
kad pogledam kroz prozor vidim kako refuli bure savijaju stabla oko kuće . u "mom" dilu dalmacije nema nikakve bjeline , a ni ne bi volija da padne snig :gandalf:

fjaka
Formula 4
Formula 4
Navija za: jordan

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Je li to možda Miha malo testirao Renaultovu makinu, kad je tata Flavio kupio Ligier, tamo nekad 1994?
Čisto da se vidi kakva je ta Renaultova makina i kako će sjesti u Benetton naredne godine.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

fjaka
Formula 4
Formula 4
je i tada je schu navodno reka kako je ligier renault odličan bolid ali moje skromno guglanje nemože pronać nikakve rezultate tog testiranja, ono, čisto usporedbe radi.

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Schumacher je testirao Ligier 14.12.1994..

Njegovo najbolje vrijeme bilo je 1:20.820, a ukupno je zabilježio 38 krugova.
Panis je vozio drugi Ligier i njegovo najbolje vrijeme je bilo 1:21.800, da bi idući dan poboljšao svoje vrijeme na 1:20.97. Posljednjeg dana testiranja spustio je vrijeme na 1:20.60.

Ukupno najbrži tog dana kad je testirao Schumacher, bio je Hill u s vremenom 1:19.57.

Radi dodatne usporedbe, ovo su vremena iz kvalifijacija za VN Portugala koje su bile odrađene dva i pol mjeseca prije ovog testa.
PP - Hill - 1:20.766
Najbrži Ligier - Panis - 1:22.672

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hvala Klarče :thumbs: :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
@Frantic :pivo:

fjaka
Formula 4
Formula 4
fala klarče zbilja si hodajuća enciklopedija :thumbs:

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Bilo mi je dosadno pa sam napravio jedan mali projekt.
Ovo su svi F1 bolidi koje je Michael vozio, poredani kronološki.

Desni klik za povećanje slike.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
svaka čast, klarče!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nisam znao da se i on zayebavao sa dvosjedom. :chill:
I to sa Minardijevim. :prcnjau:
Clark :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Mala zanimljivost iz Michaelove povijesti vezana uz današnji dan.

Dakle, na današnji dan 1988. Michael je debitirao u Formuli König. To mu je ujedno bila i prva utrka u nekom of formula bolida.
Utrka je održana na Hockenheimu, a nastupao je za momčad Hoecker Sportwagenservice u bolidu Tatuus kojeg je pogonio 1-litreni Fiatov motor.
Utrku je završio na drugom mjestu, da bi nakon diskvalifikacije prvoplasiranog pobjeda pripala Michaelu.

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Klarče fala :thumbs:
Svaka ti dala :cice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
http://www.jutarnji.hr/spektakli/strane ... a/6571722/

Vi koji citate strane portale, jeste li išta vidjeli o ovome?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡