Definitivno ljepši od prethodnika, kao što vjerojatno i svi ostali bolidi biti. Samo nije mi jasan oblik nosa, već treću sezonu zaredom je isti, kao da se nisu ni potrudili da ga bolje uobliče. Nadam se da će Ferrari puno više ugladiti svoj nos (ćunu) ako bude sličnog oblika ili još bolje slijediti Red Bullovu ili Mercedesovu verziju.
Ma mene više muči to što imaju INDETIČNU livreju zadnje 3 godine. U potpunosti je ISTA.
Koliko je teško malo bolje iskoristiti te Martini boje? Izgleda užasno dosadno sa ovim bojama...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
A dobro cuj dosta se skriva. Ovo su CGI renderi te vidiš da su namjerno izostavili hrpu detalja.
Pogledaj stražnji kraj podnice...nema niti jedne rupe, a garantirano je da ce staviti 9 do 12 rupa na tom dijelu. Isto tako bargeboardsi su "prazni" bez rezova na njima...to je namjerno napravljeno.
Više detalja ima onaj Manor koji nece nikada staze ugledati.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Slazem se i meni deluje kao proslogodisnji samo nabudzen za ovu sezonu,nadam se da ce ostali timovi da se potrude vise od Willijamsa.Ovaj me nije odusevio kako su neki najavljivali
Livreja im jest fakat dosadna, kao i taj nos koji je treću sezonu već isti. Iskreno rečeno ne vidim Williams kao momčad koja bi mogla napredovat u poretku zbog novi pravila, čak sam poprilično uvjeren da će opet teško pobijediti Force Indiju bez obzira na dolazak Lowa.
alonso5 je napisao/la:Nisam nesto impresioniran izgleda mi kao prethodnik samo uradjen za nova pravila,nista specijalno vidjet cemo kako ce izgledati na prvoj utrci.
Nemoj... "nista specijalno..." - već samo ove šire gume su praktićki revolucija. (lol... )
Što izgledno,
što efektivno,
što po pitanju da su ove budale koje pravila izmišljaju uopće došli pameti i "pustili" te gume !!!
Ko je shvatio pravila sigurno nije iznenađen ovim izgledom. Nos je sad malo duži, ali filozofija ostaje ista - napraviti najmanji dozvoljeni po pravilima. Tako da me tu ništa ne čudi. Već godinama muku muče da prođu crash testove i da naprave što manji mogući nos. Naravno da će i ove godine nastaviti sa istom filozofijom. Iako je vjerovatno sada lakše proći taj crash test zbog produženog nosa (u pravilima). Pa je sad tu više prostora za napraviti čvršći nos. Vjerujem da će zbog toga većina postići minimum po dužini. Očekujem samo od Red Bulla da se možda pojave sa nečim novim do sada neviđenim (ne sa nosom). Ipak je Newey tvorac ovih pravila. A ovo ostalo, kao što sam i pretpostavio. Odnosno kako je jasno i po pravilima definisano. Očekivana bitnija razlika samo u krilima i novim točkovima. Ostalo otprilike isto. Nek mi sada neko kaže da je ovo veća razlika nego 2008 vs 2009.
I ne znam kakva je sad priča oko rendera bolida. Pa rendali su pravi bolid nisu ne znam šta. Isto kao što i Red Bull svake godine radi, i bude identičan pravom bolidu. Sad neki detalji koji nisu prikazani ne mjenjaju bitnije kompletan izgled bolida. To što vidite to je Williams FW40.
Solidni su.
Samo mi čudno kako nisu znali (tačnije Massa) da MS ima preko 300 trka.
I zadnje pitanje, niko da spomene Prosta, Sennu, Mansella (ako im već Lauda, Stewart i Clark nisu pali na pamet).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kod Spoon krivine sam se nervirao, msm kako nisu uspeli prepoznati krivinu u kraćem vremenskom periodu. Masa kao iskusni vozač i Strol kao plejstejšn fanatik. Oboje me razočaraše na tom pitanju, isto kao i zadnje.
Guy Martin, TT i road racing ikona ce ovaj vikend u Spa odrađivati posao mehaničara za momčad Williams. Guy će s mehaničarima sastavljati bolid, mijenjati gume (mozda cak i na utrci ukoliko se dokaže) te na kraju vikenda rastavljati bolid. Ukoliko se ne dokaže na treninzima momčad će ga povući iz projekta. Projekt će se emitirati na Channel 4 19. rujna.[ link do slike ]