Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
E jbg....bilo bi sjajno da je uspio. Imam osjećaj kao da je Stipe malo olako shvatio DC-a. :(
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Loš nastup Miočića, stvarno je loše izgledao, DC je zasluženo uzeo ovu pobjedu. Šteta, bilo bi sjajno da je Stipe zaokružio sjajnu "večer" za Hrvate, ali nije to bilo to.

Onu sramotu od meča Ngannoua i Lewisa ne treba ni komentirati.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jako loša izvedba Miočića jutros, koliko god me je dosad oduševljavao, svaku borbu sve više, a pratim ga od prve borbe u UFC-u, sad me je jednako toliko rezočarao. Podcjenio je Cormiera maksimalno i ovaj put skupo platio potpuno otvoren gard u izlascima iz klinčeva, koji je pokupio i od Oveerema i umalo isto kao i jutros završio. Da ga je Cormier uspio pobjediti svojim najačim oružjem, hrvanjem, ne bih mi bilo toliko krivo, ali ovako razmjenama udaraca u borbi na nogama itekako je, jer ga je totalno ponizio i uništio ugled koji je uživao zadnjih godina. Cormieru svaka čast na pobjedi, potpuno zasluženo i fenomenalan uspjeh za borca u 39. godini :klanjam: :thumbs:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Treba odmah dobiti rematch. UFC je postao lakrdija pogotovo sa onim Lesnarovim showom.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 08.07.2018., 15:13 Treba odmah dobiti rematch. UFC je postao lakrdija pogotovo sa onim Lesnarovim showom.
Baš, zgadio mi se život kad sam vidio tu spodobu :S

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari Williams
Mislim da je svima jasno da miocic nece dobiti odmah revans, a i za eventualni pojas ce morati pricekati. Jebe se sefovima ufc-a za stipu
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
ShangaiDevil je napisao/la: 08.07.2018., 15:36 Mislim da je svima jasno da miocic nece dobiti odmah revans, a i za eventualni pojas ce morati pricekati. Jebe se sefovima ufc-a za stipu
Slažem se, teško će se Stipe vratiti u sami vrh nakon ovog poraza, ali ne zato jer to nije u stanju, već zbog ove zadnje rečenice - UFC jednostavno ne želi Stipu za prvaka.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
McGregor - Khabib potvrđeno za UFC 229. Fajt koji se odgađa zadnjih godinu-dvije iako bih se okladio da će Khabib pasti vagu :rofl: .
Bit će i u nedilju ujutro zanimljivo, jel prati ko?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Budem gledao, nadam se pobjedi Khabiba.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ja ću pogledati snimku na Novoj, dva odlična meča za prvaka nas čekaju :thumbs:

Što se tiče Khabib vs McGregor, to bi trebao biti spektakl, jedva čekam. U oktogon se nakon 2 godine vraća i Nate Diaz, on se na UFC-u 230 bori protiv Dustina Poiriera mjesec dana nakon Khabiba i Conora.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 04.08.2018., 00:47 Što se tiče Khabib vs McGregor, to bi trebao biti spektakl, jedva čekam. U oktogon se nakon 2 godine vraća i Nate Diaz, on se na UFC-u 230 bori protiv Dustina Poiriera mjesec dana nakon Khabiba i Conora.
Čudno mi je što nisu njih stavili na isti card. Pobjednik Diaz-Poirier 99% će dobiti šansu za pojas protiv pobjednika Khabiba i Mcgregora.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Multi 21 je napisao/la: 04.08.2018., 01:01 Čudno mi je što nisu njih stavili na isti card. Pobjednik Diaz-Poirier 99% će dobiti šansu za pojas protiv pobjednika Khabiba i Mcgregora.
Pa mislim da će ovako jednostavno zaraditi više love, Khabib-McGregor će sam po sebi donijeti ogromnu zaradu, a odvajanje Diazovog povratka trebalo bi donijeti više nego da su ih stavili na isti card.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Napokon sam dočekao snimku na Novoj, očekivanja od oba meča za prvaka su itekako ispunjena, fantastični okršaji :klanjam:

Demetrious je stvarno zvijer, čovjek je u 5. rundi jednako svjež kao i u 1., leti po oktogonu i stvarno izgleda nevjerojatno. Mnogi osporavaju Cejudovu pobjedu, ali meni se čini pošteno. Johnson nije pokazao ništa konkretno, Cejudo je imao dosta rušenja i mislim da je zbog toga zaslužio pobjedu. Neki kažu da je trebao pokazati više jer je meč za prvaka, ali mora mu se priznati da je odradio odličan posao. Impresionirao me Johnsonov stav nakon poraza, pravi sportaš :thumbs: Cejudo sad želi titulu u bantamu...

A u bantamu je također bilo fenomenalno, nije dugo trajalo, ali vidjeli smo spektakl kakav smo i očekivali. Dillashaw zasluženo obranio titulu, ja bih volio i treći okršaj ovog dvojca jer je jednostavno fantastično ih gledati :D

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Kapa dolje DJ-u nakon meča. Cormier je dobro napisao https://twitter.com/dc_mma/status/1026138157777965057 :klanjam:
Najbolji p4p današnjice što se mene tiče. Cejudo je pobijedio zasluženo, ne vidim razlog zašto ne bi probao u bantamu. Tu mu se negdje vjerojatno vrti prirodna težina. Cody me ponovno razočarao...U obje borbe je mogao pobijediti da je bio smireniji, a TJ je to dobro iskorištavao. Ja stojim pri tom da je Cody bolji fighter overall, ali neće dobiti ubrzo borbu za pojas.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Legendarni Cro Cop sutra ima zakazan 51. MMA meč. Borba se održava u sklopu Rizin 13 eventa, a protivnik mu je Roque Martinez (13-4-2). Mirko u Saitama Arenu dolazi s 8 uzastopnih pobjeda prekidom, nadajmo se da će taj niz sutra nastaviti :thumbs:

Prijenos je na gol.hr od 11:15.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
I taj covjek nikako da se zasiti tih batina lomova ozljeda krvarenja i ne znam cega sve.

Mislim svaka cast u 44. godini i dalje bit nabrijan ali sta je je izgleda sad vec kao neki ovisnik o tucnjavama...

Naravno, neka pobjedi. Nek uzme lovu i nek se citav vrati. Lik

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Svaka čast Mirkecu na pobjedi, odlična borba i nimalo bezazlena, jer je Martinez imao glavni cilj da mu ozlijedi nedavno operirano koljeno. Ali je Filipović jednim laktom završio priču i upisao još jednu pobjedu u karijeri :thumbs:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Taman sam htio pogledati meč nakon F2, ali pomaknuli su ga sat vremena ranije. Čestitke Mirku na devetom uzastopnom prekidu, nek bude i deseti na Staru godinu :thumbs:

Pogledajte kako je Cro Cop pobijedio Roquea Martineza! (video)

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Mirko je odlicnim potezom rijesio mec. Kako je kolega rekao , Martinezu ce ocita taktika bila "stjeraj Mirka na konope i deri po lijevom koljenu". Iskreno malo sam se i prepao , jer da je mec potrajao nadrljalo bi to koljeno.

Ali ponavljam , iskusni Mirko je to rijesio.
Steta za mec da je kratko trajao ali krv jednostavno preplavila cijelu facu i to je to
slikaslika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Nisam neki fan al malo le ivaj mc gregor i khabib ili kako vec mec, zainteresirao.

Bit ce zanimljivo to je sigirno mo monaco. Ali kisni :)

Mislim da ce khabib doslovno isprebijat mc gregora i pobjedit. Ako i izgubi, svejedno ce ovaj bit isprebijan ko 100 mamicevih macaka.

Lik se cini nevjerojatan. Khabin jel, ispaljuje valjda 2 udarca po sekundi. U prosjeku. U padanju, u dizanju, prije i nakon toga, u pripremi takodjer.. Kao da ima 5 ruku i 3 noge.. A i u parteru djeluje jednak..

Mc gregor se bolje tuce. Trenutno vjerojatno i najbolje. Ovaj pak se najbolje bori i mislim da ce borba pobjedit tucu :)

Nazalost, bit cu na svadbi u vrijeme meca ako je u sitne sate, jos ne znam jel je al ako bude tako, janjetinom cu tugu zatrpat :) i skoljku nakon sto nagivorim nekog da se wc ocisti slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡