Kakve veze ima humanitarna organizacija sa necim sto dolazi iz privatnog zivota!? Sve jedan vozac ima svoju fondaciju, tako da Hamilton nije jedini majka Tereza!
Ovo sto Ricciardo cini, je zanimljivo za mladji narastaj, za moje, tvoje - tudje dijete da pogleda nesto zanimljivo - zabavno! Sad bi ja trebao ko i ti da rovi po netu pa da ukucam budalastine Hamilton nasao bi hrpu gluposti, mnogo vise nego ovakvih stvari.
Jedini ko je turio glavusu u pjesak si ti, ne vidi nista od Hamiltona.
Ponovo generaliziraš. Ja ti govorim da i Hamilton ima dobrih stvari u svome privatnome životu. Međutim iza tvojih hejterskih naočala se to ne vidi. Probaj ih skinuti. Hamilton je vrlo aktivan oko udruge koja se bavi djecom sa downovim sindromom jer je i sam ima brata koji ima taj poremećaj. Međutim to naravno po tebi nije privatni već PR događaj. Kao recimo kada Kimi provodi ljeto opijajući se. Odličan primjer djeci. Samo naprijed i pokaži to svojoj djeci.
Opet kakve veze ima Kimi sa ovom pricom!? Al kad me vec vuces za jezik, Hamiltona sam spomenuo u komentaru jer je on to boze "ambasador" F1 sporta ili kako on vec sebe naziva. U posljednje vrijeme Hamilton je taj koji se mota po portalima, tako da ovo sa Ricciardom i Massom jr. je pravo osvjezenje!
I opet se hvatas za fondacije koje OPET nemaju nikakve veze sa ovom temom. No kad zazires tamo, znas li uopste zasto se Kimi svake godine pojavi na Goodwood Festival-u!?
Ne znam jel ti treba crtat, ako treba nije problem. Ovo sa Ricciardom je nesto spontano, nesto simpaticno i zanimljivo. Ovo je cisto slobodno vrijeme, provedeno na lijepom druzenju, koje nema nikakav humanitarni karakter.
Dani je napisao/la:Ponovo generaliziraš. Ja ti govorim da i Hamilton ima dobrih stvari u svome privatnome životu. Međutim iza tvojih hejterskih naočala se to ne vidi. Probaj ih skinuti. Hamilton je vrlo aktivan oko udruge koja se bavi djecom sa downovim sindromom jer je i sam ima brata koji ima taj poremećaj. Međutim to naravno po tebi nije privatni već PR događaj. Kao recimo kada Kimi provodi ljeto opijajući se. Odličan primjer djeci. Samo naprijed i pokaži to svojoj djeci.
Ili kada se Ham pijan zabija u auta po Monacu. Isto za pokazati djeci. Vjerujem ja da Ham radi super stvari ali 99% tih stvari je nevidljivo pored svih njegovih gluposti. To ti je ono, dobra vijest se čuje daleko, a loša tri put dalje.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Haha, tko zna kakvo je stanje po tom pitanju. Primijetio sam da je uvijek prilično otvorena u tim intervjuima, sad kako se stvari odvijaju kad se ugase kamere, volio bih vidjet <3
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Pa bas zato i kazem za taj komentar, iz razloga sto njeni intervjui su za razliku od drugih novinara koji to profesionalno odrade npr. Lee Mckenzie, kako se vec speluje, uglavnom ona sa Channel 4, kod nje nema okolisanja i price van teme i pitanja koje postavlja, dok kod Natalie je to otvoreno i svasta nesto poput ovog gore sa Danielom mozes ocekivat... aaa logicno odmah ti padne na pamet sta bi bilo da nema kamera, možda bi Daniela i poljubila