VN ŠPANJOLSKE (08. - 10. svibnja 2015.)
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Sjetio sam se da ju je neko na redditu objavio za vrijeme Bahreina, ali 'tiho', ne žele previše širiti stvar da ne naiđe na FOM agenta.hattrick je napisao/la:Super stvarčica David, Big thx!![]()
Gdje si to uspio isčupat?
Nisam ju koristio tada jer sam imao live timing na BBC-ju, ali ovu trku prenosi samo Sky, i jutros se slučajno sjetim.

Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Huh vidjeti cemo kad ih bude top 10 koliko ce Ferrari zaostajati u kvalama, sad nisam nesto hepi jer je Kimi na mediumu sporiji za 0,2 sek od Hamiltona koji je na hardu! S pbzirom da su im kvale boljka, ne ocekujem pole, ali isto tako neocekujem velik zaostatak!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Dobra ova Kimijeva. Kako se ono zove? 

Obrigado Felipe
- Medicinar
- Karting
- Navija za: Scuderia Ferrari
E moj Kimiiiiii, izgubljen...
Svaka čast za ovu dječicu u TR, nek su pomeli Kimija kad hoće već stare dijelove na bolid...
Penzija,
Kako lijepo otvara Bottasu mjesto ovakvim nastupima.
Svaka čast za ovu dječicu u TR, nek su pomeli Kimija kad hoće već stare dijelove na bolid...

Penzija,

Zadnja izmjena: Medicinar, dana/u 09.05.2015., 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Bravo Nico, bravo Valtteri.
E moj Felipe...
E moj Felipe...
Obrigado Felipe
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Pa neka Kimi vozi "stari" bolid...
A Brundle bi trebao znati više, a ne šaplastiti o tome kako je Vettel dobio poboljšanja a Kimi ne! Kimi je htje da mu se maknu mnoge stvari sa bolida!
[ link do slike ]
Honda tri sekunde iza pole position vremena...
A mnogi fanovi su pričali o postoljima u Barceloni
A Brundle bi trebao znati više, a ne šaplastiti o tome kako je Vettel dobio poboljšanja a Kimi ne! Kimi je htje da mu se maknu mnoge stvari sa bolida!
[ link do slike ]
Honda tri sekunde iza pole position vremena...
A mnogi fanovi su pričali o postoljima u Barceloni
Zadnja izmjena: pero iz bukurešta, dana/u 09.05.2015., 15:07, ukupno mijenjano 3 puta.
- Medicinar
- Karting
- Navija za: Scuderia Ferrari
Penzionisat i Kimija i Felipea, sporadični bljesci nisu više opcija. Ne možeš sekundu kasniti za timskim kolegom na stazi koja je ogledalo pola sezone..Felipe je napisao/la:Bravo Nico, bravo Valtteri.
E moj Felipe...

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Koliko znam na FP2 su testirali dvije specifikacije samo da vide razlike na pojedinim nadogradnjama.. i vidjeli koji radi više posla, ne zato što su mislili da su stari bolji.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
No coment za Kimija!
A Brundle je glup ko k........ Nije mi jasno da je on bio vozač u F1. Je namjerno ide Ferrari sabotirati Kimija kako bi Vettel imao prednost. I to na petoj utrci stari moj!
Moram zaboraviti ove kvale i čekam sutra utrku....

A Brundle je glup ko k........ Nije mi jasno da je on bio vozač u F1. Je namjerno ide Ferrari sabotirati Kimija kako bi Vettel imao prednost. I to na petoj utrci stari moj!

Moram zaboraviti ove kvale i čekam sutra utrku....

- Slavenowsky
- Formula 1
Mislim da nebi trebali odmah osudjivati Kimija, jednostavno ovo nije njegov vikend! U Vettelu trenutacno postoji malo veci plamen, pa je spreman na sve. I mene malo nervira to Kimijevo prilagodjavanje, ali kao sto sam rekao mozda je samo los vikend. Nadam se da ce sutra doci iza Vettela, a za malog Švabu ocekujem postolje 
I jos da dodam, drago mi je zbog Rosberga, nek malo uznemiri Hamiltona, jer ovaj previse cool-ira, a ujedno i sampionat ce biti malo zanimljiviji

I jos da dodam, drago mi je zbog Rosberga, nek malo uznemiri Hamiltona, jer ovaj previse cool-ira, a ujedno i sampionat ce biti malo zanimljiviji

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Kimi je morao biti četvrti. Nikakva opravdanja tu ne prolaze...
- Slavenowsky
- Formula 1
Ove nadogradnje su ucinile dosta toga dobrog, jer i Mercedes je dosao sa dosta novih rijesenja na bolidu, na kraju je zaostatak ostao isti na 0,6 sekundi, barem u kvalama, mozda na utrci ce biti manji. No, Ferrari i dalje ima mali deficit sa snagom motora i tek na VN Kanade ce biti rame uz rame Mercu, ako ne uz rame, onda barem 0,2 sekunde! Bitno je sad samo da kupe dosta bodova i da motor dobro radi!
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
sekunda je razlike izmedu Seba i Kimija
, Bravo za Rosberga napokon da je i on nesto napravio. Toro rosso rastura
Zeljno iscekujem sutrasnji start, ove godine je Hamilton imao vrlo dobre startove.

Carlos Sainz Jr broj 55 ce startati kao 5. u svojoj petoj utrci. Not bad. Zvijezda dana

Ne nisu, ne preuveličavaj izjave, govorili su o sezoni ne o barcelonipero iz bukurešta je napisao/la: A mnogi fanovi su pričali o postoljima u Barceloni

Carlos Sainz Jr broj 55 ce startati kao 5. u svojoj petoj utrci. Not bad. Zvijezda dana

Zadnja izmjena: Ferrari1345, dana/u 09.05.2015., 15:58, ukupno mijenjano 1 put.

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
https://twitter.com/FansOfSebVettel/status/597029822984888321
Ipak su imali različite specifikacije.. Kimi je imao stare sidepodove.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Pa za Kimija ne znam, ali za Felipea to nisu 'sporadični bljesci'. Moraš se sjetiti da je cijelo vrijeme bio jednako dobar, ako ne i bolji od Valtterija ove sezone. U kvalifikacijama, do danas, je imao 3-1, u trkama su bili jako izjednačeni (osim Bahreina).Medicinar je napisao/la: Penzionisat i Kimija i Felipea, sporadični bljesci nisu više opcija. Ne možeš sekundu kasniti za timskim kolegom na stazi koja je ogledalo pola sezone..![]()
Ni prošlu godinu ne možeš nazvati sporadičnim bljescima jer je konstantno bio brz. Ne zaboravi da bi imao pobjedu da nije bilo ERS problema u Abu Dhabiju, a imao je i taj pole u Austriji...

Možda je moje mišljenje subjektivno, ali Felipe je jako dobro vozio od kad je u Williamsu. Ok, možeš mu manu naći prošle sezone u onim incidentima, ali nije ih bilo mnogo njegovom krivicom, ako izuzmemo Njemačku ne mogu se sjetiti koji incident je on prouzrokovao.

Inače, Massa je Q3 vozio samo jedan krug na starim gumama, ali deveto mjesto je i dalje previše... Nadam se nekom njegovom super startu sutra, kakve je znao izvoditi.

Obrigado Felipe
- JFK
- Formula 4
- Navija za: No.7
Sutra ce ionako na kraju 1. a najkasnije 2. kruga opet biti 4. pa je vise-manje svejedno.pero iz bukurešta je napisao/la:Kimi je morao biti četvrti. Nikakva opravdanja tu ne prolaze...
Sutra je ionako za Ferrari cilj realno 3. i 4. mjesto osim ako za Mercedes nesto ne pođe po zlu.
Sa novim ili starim aero novitetima 3. i 4. mjesto su zicer a dobit ce dobru usporedbu jer imaju cijelu utrku za prikupljanje podataka.
- JFK
- Formula 4
- Navija za: No.7
Keep cool man!Medicinar je napisao/la:Penzionisat i Kimija i Felipea, sporadični bljesci nisu više opcija. Ne možeš sekundu kasniti za timskim kolegom na stazi koja je ogledalo pola sezone..Felipe je napisao/la:Bravo Nico, bravo Valtteri.
E moj Felipe...![]()

Istina je da je sad vec postalo pravilo da je Q3 za Kimija katastrofa, ali u Q2 je bio brzi od Vettela.
Ne mozes nekoga slat u penziju na osnovu 1 kruga, uostalom sutra se tek bodovi broje.