F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
I, dakako, u svim izjavama koje vidim spominje se samo dovođenje u red procedure o puštanju vozača u isti krug... Ta je procedura postojala i do sada, samo što je prekršena na zadnjoj utrci. Nema se tu što mijenjati, samo poštovati ono što već postoji.
A ni riječi o jasnim procedurama kazni, procjene što je nesportsko branjenje i, ponajprije, o track limitsima... Dakle, i opet se ne adresiraju stvarni problemi, nego onaj umjetno stvoren.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Nije poanta da ne treba nogirat massija treba al ga nemres nogirat radi pritiska jednog vozaca i momcadi jer tako samo pokazujes slabost.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Cale od Lewisa je napisao/la: 17.02.2022., 17:37 Nije poanta da ne treba nogirat massija treba al ga nemres nogirat radi pritiska jednog vozaca i momcadi jer tako samo pokazujes slabost.
Masi je samo Hamiltona oštetio? Nikog drugog svojim glupim odlukama nije oštetio?
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Oštetio je on mnoge, ali je zato glupo što ga smjenjuju samo zbog Hamiltona...
Znači ostale može, ali nekoga se ne smije dirati...

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Pastor je napisao/la: 17.02.2022., 19:43 Oštetio je on mnoge, ali je zato glupo što ga smjenjuju samo zbog Hamiltona...
Da zabrinjavajuca je moc Mercedesa.Da tako lako smjenis race directora sta je tek iza zatvorenih vrata ? premda se to vidjelo sa legalnim das sustavom samo jednu sezonu da oni imaju prednost i sa felgama za koje je pokojni race director rekao da su malo ilegalne.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Kao i inace. Sva krivica na onome tko radi za kasom. Njih je inace lako smjeniti. Sramota za sve nas.
No!

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Taj Niels Wittich je bio sudija zadnje trke DTM serije, prosle godine.

Ne uliva mi da ce biti bolji od Masije.

Naredne sezone vodice F2 i F3 trke
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Odlična vijest.

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Cale od Lewisa je napisao/la: 17.02.2022., 19:58
Pastor je napisao/la: 17.02.2022., 19:43 Oštetio je on mnoge, ali je zato glupo što ga smjenjuju samo zbog Hamiltona...
Da zabrinjavajuca je moc Mercedesa.Da tako lako smjenis race directora sta je tek iza zatvorenih vrata ? premda se to vidjelo sa legalnim das sustavom samo jednu sezonu da oni imaju prednost i sa felgama za koje je pokojni race director rekao da su malo ilegalne.
Zato što ga je u masu slučajeva izvlačila neka slobodna procjena njega ili sudaca jer su pravila mutno napisana. Kao što su bila mutno napisana pa su ostavila mjesta za DAS.
U Abu Dhabiu je ignorirao dva vrlo jasna pravila, pa ga ja bilo lakše stisnuti.
Iako naravno jasno da MB i Ham imaju jači utjecaj nego tipa AT i Gasly. Ne bi tako trebalo biti, ali je i to u svakom sportu.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Cini se da je na Interlagosu nastala rupa u stazi. Nisam cuo za ovakve slucajeve na F1 stazama pa ne znam koliko je problematicno sto zbog pitanja vremena popravka, a i same sigurnosti ostatka staze. Interesantno, ali nije na trkacoj putanji. Meni se cini da je to podrucje kod 6., “Ferra Dura” zavoja. Nadam se da ovo nece imati utjecaja na odrzavanje utrke ove sezone s obzirom da je jako rano u godini, a ocekujem i sto manje probleme u vezi svega s tom stazom jer vec smo bili jako blizu u gubitku nje.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

Eto rupe...

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
rupa u poravilniku

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Alonso king je napisao/la: 20.02.2022., 01:51 Cini se da je na Interlagosu nastala rupa u stazi. Nisam cuo za ovakve slucajeve na F1 stazama pa ne znam koliko je problematicno sto zbog pitanja vremena popravka, a i same sigurnosti ostatka staze. Interesantno, ali nije na trkacoj putanji. Meni se cini da je to podrucje kod 6., “Ferra Dura” zavoja. Nadam se da ovo nece imati utjecaja na odrzavanje utrke ove sezone s obzirom da je jako rano u godini, a ocekujem i sto manje probleme u vezi svega s tom stazom jer vec smo bili jako blizu u gubitku nje.
Vremena popravka? Nema se tu šta posebno za napraviti, to se sanira vrlo brzo, uobičajen popravak asfalta.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Da ne bi ko u Mečenčanima od male rupe nastale rupetine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
https://twitter.com/Motorsport_br/status/1495092620191842311 https://twitter.com/Motorsport_br/status/1495375796092944386 Zabetonirali su rupu :zubo:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Karte za VN Turske puštene u prodaju.
Mislim da nećemo gledati VN Rusije tako skoro.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Necemo mi nista gledat ako putin ne stane u roku par dana...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Vettel izjavio da neće voziti u Rusiji ako kojim slučajem utrka bude održana
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
zelot je napisao/la: 24.02.2022., 13:22 Necemo mi nista gledat ako putin ne stane u roku par dana...
Nadam se da do toga neće doći. :misli:
Zbog puno bitnijih stvari od F1.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡