F1 Vijesti
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma nije to pravi bolid. To se neki fan zajebavao sa renderom...
Ovo nije identičan onom FIA-inom modelu, ali nije puno ni drugačiji. A ova krilca sa strane nisu legalna.
Mislim da sam već sličan fan made model gledao, samo u drugim bojama.
Ovo nije identičan onom FIA-inom modelu, ali nije puno ni drugačiji. A ova krilca sa strane nisu legalna.
Mislim da sam već sličan fan made model gledao, samo u drugim bojama.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
https://pole-position.rs/sky-sports-f1- ... N3O0Ds59AA
Odsad ce bit 2 race directora haha koji diletanti
Mozda jednog bira Mercedes jednog Red bull ?

Odsad ce bit 2 race directora haha koji diletanti

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Jedan za Mercedes, drugi za ostale. HeheCale od Lewisa je napisao/la: 15.02.2022., 12:49 https://pole-position.rs/sky-sports-f1- ... N3O0Ds59AA
Odsad ce bit 2 race directora haha koji diletantiMozda jednog bira Mercedes jednog Red bull ?
![]()
![]()
![]()
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Ustvari. Nas sport je bio savrsen. Ali sverceri su znali da moze vise da se zaradi. Bernie tako nemocan da je glupost ne uraditi taj potez. A mogao se prodati ranije. Ali nije, mogao je on mnogo vise da ima na racunu.
Zbogom formula 1.
Zbogom formula 1.
No!
- Ferrari
- Formula 1
Malo dramatično, ali ok. To je prirodna evolucija sporta i načina da se dosegne nova publika.vlado je napisao/la: 16.02.2022., 21:55 Ustvari. Nas sport je bio savrsen. Ali sverceri su znali da moze vise da se zaradi. Bernie tako nemocan da je glupost ne uraditi taj potez. A mogao se prodati ranije. Ali nije, mogao je on mnogo vise da ima na racunu.
Zbogom formula 1.
Nije namijenjeno ni tebi ni meni, nego onima koji još nisu tu.

- vlado Verified
- Formula 1
Razumijem. Dramatičan sam.
Prije, kada upoznaš nekoga tko prati f1 je bio događaj uz koji se pilo. Sada svako tko ima netflix misli da nesto zna.
Ovo je ipak (bio) poseban sport. Gdje sinovi iz elitnog društva odlučuju da je ok izgoriti živ po nekim šumama evrope. Nego uživati na temeljima svojih roditelja. Pravi buntovnici.
Ne žalim se i razumijem šta se dešava. Samo mi malo/mnogo zao.
Prije, kada upoznaš nekoga tko prati f1 je bio događaj uz koji se pilo. Sada svako tko ima netflix misli da nesto zna.
Ovo je ipak (bio) poseban sport. Gdje sinovi iz elitnog društva odlučuju da je ok izgoriti živ po nekim šumama evrope. Nego uživati na temeljima svojih roditelja. Pravi buntovnici.
Ne žalim se i razumijem šta se dešava. Samo mi malo/mnogo zao.
No!
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
zadovoljan promjenama. nije mi šteta masija, jedino mi je šteta što nećemo više slušat 'no mikey, no!'
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari
- Formula 1
FIA je sramotna, to se već znalo. Ništa se tu ne mijenja.
Predstaviti takvu vijest u isto vrijeme kada se novi Ferrari otkriva je u potpunosti neprimjereno prema Ferrariju. Kukavice.
Predstaviti takvu vijest u isto vrijeme kada se novi Ferrari otkriva je u potpunosti neprimjereno prema Ferrariju. Kukavice.

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Pa ti proturjeci vuku i Mercedesu odma ti otkaz srede,reko mercedes nema vise free autica za guzonje ak to ne rjesite i poslusna fia radi sve za Mercedes