F1 Vijesti
- jenson
- Formula 4
- S nama veÄ: 8 god 10 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Stvarno ne vidim nikakvo poboljÅ”anje u odnosu na staro pravilo. A joÅ” možeÅ” ispaÅ”tat ni kriv ni dužan ako te netko npr. pokupi u prvom zavoju. Za motor joÅ” razumijem, ipak svježi motor bez ikakve kazne nosi i dosta performansi, ali za mjenjaÄ nije toliko presudno.
-
Kico
- Formula 2
- S nama veÄ: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Izgleda da prvi 10 ne moraju viÅ”e koristi gume iz q2 na startu, tj da Äe imati slobodan izbor!
https://www.planetf1.com/news/formula-1 ... e-comments
https://www.planetf1.com/news/formula-1 ... e-comments
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dobar Race Director. Ono Å”to F1 joÅ” treba implementirati je WEC-ov sustav komunikacije sa svim vozaÄima. ZnaÄi kada je npr. VSC trkaÄi direktor ima direktni kontakt sa svima i on kaže "VSC za 10,9,8..." i nema zajebancije.
Svi sve znaju, nema gluhog telefona.
Svi sve znaju, nema gluhog telefona.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari
- Formula 1
Ma niÅ”ta posebno Å”ta nismo Äuli u prijenosu uživo. Komunikacija Wheatleya i Masija. Kao zato Å”to je Wheatley rekao rijeÄ "we can have a MOTOR-RACE" i onda je Masi kasnije istu rijeÄ ponovio Wolffu u odgovoru.Multi 21 je napisao/la: 10.02.2022., 13:48 Å to ovo kola okolo po twitteru o nekakvoj ne baÅ” ugodnoj audio snimci relacije Masi - Red Bull u Abu Dhabiju?
SmijeÅ”ne stvari zaleÄenih LH fanova koji su trenutno puni teorija zavjere i imaju Å”izofreno ponaÅ”anje. Hvataju se jedne obiÄne anglosaksonske rijeÄi...smijei.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
niÅ”ta novo, englezi kmeÄe, ponovio je rijeÄ motor race.Multi 21 je napisao/la: 10.02.2022., 13:48 Å to ovo kola okolo po twitteru o nekakvoj ne baÅ” ugodnoj audio snimci relacije Masi - Red Bull u Abu Dhabiju?

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
Multi 21 je napisao/la: 10.02.2022., 13:48 Å to ovo kola okolo po twitteru o nekakvoj ne baÅ” ugodnoj audio snimci relacije Masi - Red Bull u Abu Dhabiju?
edit: Jedno je sigurno a to je da je Masi bivŔi.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Wolffa podsjetili samo Å”ta je motor-race, a ovi se na tom materijalu joÅ” uvijek podsjeÄaju.
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Ali ovi likovi izgleda nikada neÄe shvatiti da je donesena odluka onakva kakva je i trebala biti, barem za prvu dvojicu, odnosno njihovu borbu za prvaka. GreÅ”ka je samo Å”to je malo zakasnila... Puno bi gora odluka bila ostaviti 4, 5 bolida izmeÄu prve dvojice. Tada bi puno viÅ”e materijala bilo za kontroverzu, ukljuÄujuÄi i ranije odluke, i u zadnjoj utrci i u sezoni. Ali siguran sam da Red Bull i Maxovi navijaÄi nebi ovakav shit show napravili. A nebi ih ni mediji podržavali. Ovi britanski mediji isto ko ameriÄki oko izbora...
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ja tu snimku nisam Äuo u prijenosu uživo. Ne znam da li je bila dostupna na F1tvpro. Ali Äitao sam da je ta snimka je postala dostupna tek 4 dana nakon utrke.Ferrari je napisao/la: 10.02.2022., 14:01Ma niÅ”ta posebno Å”ta nismo Äuli u prijenosu uživo. Komunikacija Wheatleya i Masija. Kao zato Å”to je Wheatley rekao rijeÄ "we can have a MOTOR-RACE" i onda je Masi kasnije istu rijeÄ ponovio Wolffu u odgovoru.Multi 21 je napisao/la: 10.02.2022., 13:48 Å to ovo kola okolo po twitteru o nekakvoj ne baÅ” ugodnoj audio snimci relacije Masi - Red Bull u Abu Dhabiju?
SmijeÅ”ne stvari zaleÄenih LH fanova koji su trenutno puni teorija zavjere i imaju Å”izofreno ponaÅ”anje. Hvataju se jedne obiÄne anglosaksonske rijeÄi...smijei.
Nije problem samo ta rijeÄ, veÄi je problem da je nakon tog team radija, Masi promijenio svoju prvobitnu odluku.
- Ferrari
- Formula 1
Ne vidim problem? Äekao je da vidi hoÄe li se staza raÅ”Äisti ili ne.Har Kl je napisao/la: 10.02.2022., 15:37Ja tu snimku nisam Äuo u prijenosu uživo. Ne znam da li je bila dostupna na F1tvpro. Ali Äitao sam da je ta snimka je postala dostupna tek 4 dana nakon utrke.Ferrari je napisao/la: 10.02.2022., 14:01Ma niÅ”ta posebno Å”ta nismo Äuli u prijenosu uživo. Komunikacija Wheatleya i Masija. Kao zato Å”to je Wheatley rekao rijeÄ "we can have a MOTOR-RACE" i onda je Masi kasnije istu rijeÄ ponovio Wolffu u odgovoru.Multi 21 je napisao/la: 10.02.2022., 13:48 Å to ovo kola okolo po twitteru o nekakvoj ne baÅ” ugodnoj audio snimci relacije Masi - Red Bull u Abu Dhabiju?
Nije problem samo ta rijeÄ, veÄi je problem da je nakon tog team radija, Masi promijenio svoju prvobitnu odluku.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ne vjerujem da ne vidiÅ”, ali nema vezeFerrari je napisao/la: 10.02.2022., 15:41Ne vidim problem? Äekao je da vidi hoÄe li se staza raÅ”Äisti ili ne.Har Kl je napisao/la: 10.02.2022., 15:37Ja tu snimku nisam Äuo u prijenosu uživo. Ne znam da li je bila dostupna na F1tvpro. Ali Äitao sam da je ta snimka je postala dostupna tek 4 dana nakon utrke.Ferrari je napisao/la: 10.02.2022., 14:01
Ma niÅ”ta posebno Å”ta nismo Äuli u prijenosu uživo. Komunikacija Wheatleya i Masija. Kao zato Å”to je Wheatley rekao rijeÄ "we can have a MOTOR-RACE" i onda je Masi kasnije istu rijeÄ ponovio Wolffu u odgovoru.

Da je zaista tako ne bi minimizirao stvari, tipa mogli smo Äuti komunikaciju u utrci uživo, ne bi u komentaru ignorisao da je Masi, nakon Å”to mu je Wheatley objasnio kako treba da uradi, Masi rekao "understood" i promijenio svoju odluku.
Ovo za zaluÄene LH fanove i tvoje "Äitanje" Masija se mora staviti u isti koÅ” i preskoÄiti

-
miki the pirate
- Karting
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
Ne znam jel netko veÄ stavio... ali navodno neki leak meÄke

- Gilles
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
Jel ovo dozvoljeno?miki the pirate je napisao/la: 11.02.2022., 11:13 Ne znam jel netko veÄ stavio... ali navodno neki leak meÄke
![]()

- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
NaŔli su rupu u pravilu