F1 Vijesti

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Stvarno ne vidim nikakvo poboljŔanje u odnosu na staro pravilo. A joŔ možeŔ ispaŔtat ni kriv ni dužan ako te netko npr. pokupi u prvom zavoju. Za motor joŔ razumijem, ipak svježi motor bez ikakve kazne nosi i dosta performansi, ali za mjenjač nije toliko presudno.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Izgleda da prvi 10 ne moraju viÅ”e koristi gume iz q2 na startu, tj da će imati slobodan izbor!

https://www.planetf1.com/news/formula-1 ... e-comments
Engine mode 11!
Position 5!

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Fabrega javlja da je iz viŔe izvora čuo da je Eduardo Freitas kandidat za RD
https://twitter.com/padavies3/status/1491503159050706947

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dobar Race Director. Ono Å”to F1 joÅ” treba implementirati je WEC-ov sustav komunikacije sa svim vozačima. Znači kada je npr. VSC trkaći direktor ima direktni kontakt sa svima i on kaže "VSC za 10,9,8..." i nema zajebancije.

Svi sve znaju, nema gluhog telefona.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Å to ovo kola okolo po twitteru o nekakvoj ne baÅ” ugodnoj audio snimci relacije Masi - Red Bull u Abu Dhabiju?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 10.02.2022., 13:48 Å to ovo kola okolo po twitteru o nekakvoj ne baÅ” ugodnoj audio snimci relacije Masi - Red Bull u Abu Dhabiju?
Ma niŔta posebno Ŕta nismo čuli u prijenosu uživo. Komunikacija Wheatleya i Masija. Kao zato Ŕto je Wheatley rekao riječ "we can have a MOTOR-RACE" i onda je Masi kasnije istu riječ ponovio Wolffu u odgovoru.

SmijeÅ”ne stvari zaleđenih LH fanova koji su trenutno puni teorija zavjere i imaju Å”izofreno ponaÅ”anje. Hvataju se jedne obične anglosaksonske riječi...smijei.
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Multi 21 je napisao/la: 10.02.2022., 13:48 Å to ovo kola okolo po twitteru o nekakvoj ne baÅ” ugodnoj audio snimci relacije Masi - Red Bull u Abu Dhabiju?
niŔta novo, englezi kmeče, ponovio je riječ motor race. :gandalf:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Love Parade

edit: Jedno je sigurno a to je da je Masi bivŔi.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Znači niŔta :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Multi 21 je napisao/la: 10.02.2022., 14:17 Znači niŔta :chill:
Wolffa podsjetili samo Å”ta je motor-race, a ovi se na tom materijalu joÅ” uvijek podsjećaju.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Što ne pričaju kako je Wolff lobirao kod Massija da ne pozove SC kad se Giovinazzi parkirao pored staze. I ovaj ga posluŔao...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Ali ovi likovi izgleda nikada neće shvatiti da je donesena odluka onakva kakva je i trebala biti, barem za prvu dvojicu, odnosno njihovu borbu za prvaka. GreÅ”ka je samo Å”to je malo zakasnila... Puno bi gora odluka bila ostaviti 4, 5 bolida između prve dvojice. Tada bi puno viÅ”e materijala bilo za kontroverzu, uključujući i ranije odluke, i u zadnjoj utrci i u sezoni. Ali siguran sam da Red Bull i Maxovi navijači nebi ovakav shit show napravili. A nebi ih ni mediji podržavali. Ovi britanski mediji isto ko američki oko izbora...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 10.02.2022., 14:01
Ma niŔta posebno Ŕta nismo čuli u prijenosu uživo. Komunikacija Wheatleya i Masija. Kao zato Ŕto je Wheatley rekao riječ "we can have a MOTOR-RACE" i onda je Masi kasnije istu riječ ponovio Wolffu u odgovoru.

SmijeÅ”ne stvari zaleđenih LH fanova koji su trenutno puni teorija zavjere i imaju Å”izofreno ponaÅ”anje. Hvataju se jedne obične anglosaksonske riječi...smijei.
Ja tu snimku nisam čuo u prijenosu uživo. Ne znam da li je bila dostupna na F1tvpro. Ali čitao sam da je ta snimka je postala dostupna tek 4 dana nakon utrke.
Nije problem samo ta riječ, veći je problem da je nakon tog team radija, Masi promijenio svoju prvobitnu odluku.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 10.02.2022., 15:37

Ja tu snimku nisam čuo u prijenosu uživo. Ne znam da li je bila dostupna na F1tvpro. Ali čitao sam da je ta snimka je postala dostupna tek 4 dana nakon utrke.
Nije problem samo ta riječ, veći je problem da je nakon tog team radija, Masi promijenio svoju prvobitnu odluku.
Ne vidim problem? Čekao je da vidi hoće li se staza raŔčisti ili ne.
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 10.02.2022., 15:41
Har Kl je napisao/la: 10.02.2022., 15:37

Ne vidim problem? Čekao je da vidi hoće li se staza raŔčisti ili ne.
Ne vjerujem da ne vidiÅ”, ali nema veze :thumbs:
Da je zaista tako ne bi minimizirao stvari, tipa mogli smo čuti komunikaciju u utrci uživo, ne bi u komentaru ignorisao da je Masi, nakon Ŕto mu je Wheatley objasnio kako treba da uradi, Masi rekao "understood" i promijenio svoju odluku.
Ovo za zaluđene LH fanove i tvoje "čitanje" Masija se mora staviti u isti koÅ” i preskočiti :)

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
14 god. :O
šŸ’°šŸ’°
https://twitter.com/F1/status/1492076651039137820

miki the pirate
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Ne znam jel netko već stavio... ali navodno neki leak mečke
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
To bi trebao provjeriti u Mercedes temi ;)

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
miki the pirate je napisao/la: 11.02.2022., 11:13 Ne znam jel netko već stavio... ali navodno neki leak mečke
slika
Jel ovo dozvoljeno?
slika
slika

pero iz bukureŔta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
NaŔli su rupu u pravilu :mrgreen:
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔