Kico je napisao/la: 01.07.2020., 11:45
Mozda nema postera vise! Odustali i od postera!
Fokus na slijedeću godinu.
Pardon, slijedeće godine se ništa ne mijenja.
Fokus na 2022.
Ili su jednostavno odlučili da krenu sa rezanjem troškova tako što će prvo "škartirati" postere.
Ili su likovi koji to rade fasovali virus....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Iceman je napisao/la: 01.07.2020., 14:14
U ovoj temi samo crnjaci
Naprotiv.
Vlada baš ona standardna višegodišnja atmosfera zajebancije na račun Ferrarija.
Jbga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Al sto nema neke drazi u isčekivanju famoznog B ili C paketa obicno u Barceloni, ovaj puta u Mađarskoj? Vi se sprdate s time, al ljudi ipak neki k rade
Vidim imamo više volje raspravljati o posterima nego o samoj momčadi i očekivanjima.
Kad smo kod razočaranih, podsjetilo me na onu našu UOFO (Udruga oboljelih od Ferrarijevih obećanja).
Jbt nekoć smo imali barem neka obećanja i neko slijepo radovanje sezoni, sada ni to. Ugasio Binotto svaku nadu.
Nekoć smo bili prvi na testiranjima...
Nekoć smo imali samo plan A i B....
#nostalgija
senna66 je napisao/la: 01.07.2020., 22:30
Vidim imamo više volje raspravljati o posterima nego o samoj momčadi i očekivanjima.
Kad smo kod razočaranih, podsjetilo me na onu našu UOFO (Udruga oboljelih od Ferrarijevih obećanja).
Jbt nekoć smo imali barem neka obećanja i neko slijepo radovanje sezoni, sada ni to. Ugasio Binotto svaku nadu.
#nostalgija
Meni je i dalje najdraži Plan F.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
senna66 je napisao/la: 01.07.2020., 22:30
#nostalgija
Osobno se sjecam plana "E" , ako se ne varam.
Mislim da je Seb imao plan E . Mozda i grijesim.
A ako su imali spreman plan E , tko zna do kojeg je slova razradeno u biljeznici
AlkY je napisao/la: 02.07.2020., 10:35
Osobno se sjecam plana "E" , ako se ne varam.
Mislim da je Seb imao plan E . Mozda i grijesim.
A ako su imali spreman plan E , tko zna do kojeg je slova razradeno u biljeznici