Imati će dva hladnjaka zraka različitih veličina, te imati će kvačilo unutar mjenjača.
[ link do slike ]
fap je napisao/la:A sta Vettel je pravio sasiju i bio dizajner u RBu
Ako su u nečemu najbolji to je definitivno pouzdanosti. Kod njih ako se bolid pokvari je u 99% od sudara.manualgearboxfan je napisao/la:Lijepe i dobre vijesti iz ferraria iako mi se nemalo ne sviđa onaj dio članka vezan za pouzdanost jer vremena više nema....a interesantno da im u ove 2 godine turbo ere, pouzdanost motora nije nikad stvarala problem...hmm...ko će ga znati..
Kakav bezvezan zaključakreso20 je napisao/la:Ovaj video se fino poklapa s vijestima da je bolid upalio kako su i rekli prije par dana... Fino cure vijesti.
Ekipa na pocetku videa mi se ne doima opusteno, znaci radi se punom parom i vjerujem da potvrduje ona vijesti da postoje neki problemi.
Hatt daj nadji zvuk motora iz 2015 iz ove garaze.
Ma u Mercedesu su se usrali sve sa svojih 1000 konja [ link do slike ]Mr.Spaceguy je napisao/la:Novi Ferrari bi mogao biti 1.5sec brži od SF15-T.
Iz Merca nisu izjavili da imaju ergelu s 1000 komada, več da je to dostižno s ovim PU po ovim pravilima., ali su rekli da misle kako će ih Ferr. pobijediti. Vidim da tebe posebno pogađa Ferrari uzdignut iz pepela.dmw je napisao/la:Ma u Mercedesu su se usrali sve sa svojih 1000 konja [ link do slike ]Mr.Spaceguy je napisao/la:Novi Ferrari bi mogao biti 1.5sec brži od SF15-T.
Vidjet ćemo vrlo brzo.... Paljenje motora nije ozbiljna stvar, ne idu na Mjesec ili Mars da mora iz prve biti sve precizno ili da imaju samo 1 pokušaj... I ne, ne slažem se s tobom da je to ozbiljno. Ekipa je trebala biti uzbuđena (na početku videa)stoga je po meni ono što sam i naveo, radi se punom parom i vjerujem da još ima puno posla pred njima koje je potrebno dotjerati i da postoje još neka pitanja na koje treba dati odgovore i riješenja...Ferrari je napisao/la:Kakav bezvezan zaključakreso20 je napisao/la:Ovaj video se fino poklapa s vijestima da je bolid upalio kako su i rekli prije par dana... Fino cure vijesti.
Ekipa na pocetku videa mi se ne doima opusteno, znaci radi se punom parom i vjerujem da potvrduje ona vijesti da postoje neki problemi.
Hatt daj nadji zvuk motora iz 2015 iz ove garaze.![]()
![]()
Pa ovakve stvari poput prvog paljenja motora su ozbiljne pa neće se cerekati i zahebavati oko tih stvari...uz to to je ozbiljan tim kao i većina na gridu...nisu Manor.