IT svijet, vijesti, pitanja itd.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Navodno OnePlus 5 izlazi sa 8gb RAM memorije perverzija, isti cpu kao i Samsung a biti će upola jeftiniji.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Nova S serija
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Specs
- 5.8in / 6.2in QHD+ Super AMOLED curved display (570ppi / 529ppi)
- 149x 68x8mm, 155g / 160x73x8.1 mm, 173g
- Android 7.0 Nougat with Samsung Experience
- IP68 certification
- Fingerprint sensor (on rear) and iris scanner (on front)
- Integrated heart rate sensor
- Qualcomm Snapdragon 835 chip (US), Exynos 9 (international)
- 4GB RAM (6GB in China and Korea)
- 3,000mAh / 3,500mAh battery
- 12MP main camera / 8MP front-facing camera
- Bixby AI assistant with dedicated button
- 3.5mm headphone jack
- USB-C charging
- 64GB storage with microSD (up to 256GB)
- Optional Samsung DeX HDMI dock for desktop mode
- Bluetooth 5.0, NFC
- Black Sky, Orchid Grey and Arctic Silver colour options.
https://youtu.be/Mjusk3sDBw8
Sent from my iPhone using Tapatalk
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Specs
- 5.8in / 6.2in QHD+ Super AMOLED curved display (570ppi / 529ppi)
- 149x 68x8mm, 155g / 160x73x8.1 mm, 173g
- Android 7.0 Nougat with Samsung Experience
- IP68 certification
- Fingerprint sensor (on rear) and iris scanner (on front)
- Integrated heart rate sensor
- Qualcomm Snapdragon 835 chip (US), Exynos 9 (international)
- 4GB RAM (6GB in China and Korea)
- 3,000mAh / 3,500mAh battery
- 12MP main camera / 8MP front-facing camera
- Bixby AI assistant with dedicated button
- 3.5mm headphone jack
- USB-C charging
- 64GB storage with microSD (up to 256GB)
- Optional Samsung DeX HDMI dock for desktop mode
- Bluetooth 5.0, NFC
- Black Sky, Orchid Grey and Arctic Silver colour options.
https://youtu.be/Mjusk3sDBw8
Sent from my iPhone using Tapatalk
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Frend ima taj OnePlus ali 3T i stvarno je dobar telefon, za sad nema bas nikakvih zamjerki..
Ja sam prije 2 i pol mjeseca dobio Mate 9 PRO i moram rec da je stvarno odlican telefon, svidja mi se ovaj EMUI..
Nisam bio zainteresiran za Samsung zbog losijih iskustava s njima, dosuse nije to bio nikad nekakav top model.
Do sad sam bio na WP i nedavno mi je krepala Lumia 950 XL, previse koristena na kisi i ekran je gecrk.. Dugo sam njegovo taj OS ( vjerojatno zbog Nokie ali i izrada samog telefona je bila razocaravajuca nakon sto su Lumije prije bile jako dobre izrade) ali nakon silnih obecanja i pomicanja unazad sam odusto..
Ja sam prije 2 i pol mjeseca dobio Mate 9 PRO i moram rec da je stvarno odlican telefon, svidja mi se ovaj EMUI..
Nisam bio zainteresiran za Samsung zbog losijih iskustava s njima, dosuse nije to bio nikad nekakav top model.
Do sad sam bio na WP i nedavno mi je krepala Lumia 950 XL, previse koristena na kisi i ekran je gecrk.. Dugo sam njegovo taj OS ( vjerojatno zbog Nokie ali i izrada samog telefona je bila razocaravajuca nakon sto su Lumije prije bile jako dobre izrade) ali nakon silnih obecanja i pomicanja unazad sam odusto..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Imo sam Huawei,W1 cini mi se, na Windowsima je bio i vec tad mi je bio dobro sklopljen uredjaj.. Dns je jos kvalitetniji..
Ne znam kakvi su ovi modeli nize klase u Samsunga ali Galaxy ( osim notea xD) serija je dobra, barem ono sto vidim kod ljudi..
Ne znam kakvi su ovi modeli nize klase u Samsunga ali Galaxy ( osim notea xD) serija je dobra, barem ono sto vidim kod ljudi..
Fino Alla Fine
- vlado Verified
- Formula 1
Samsung je prilikom predstavljanja s8 rekako kako svaki mob dolazi sa vrhunskim AKG slusalicama, kasnije, po internetu je prica kako je vrjednost istih cirka 100 $. Danas pocketnow citira samsung kako su slusalice ustvari made by samsung a tuned by AKG.
Mulja ga samsung samo tako. Ocekivao bih vise iskrenosti posebno nakon note 7 fijaska.
Mulja ga samsung samo tako. Ocekivao bih vise iskrenosti posebno nakon note 7 fijaska.
No!
- MrDoomroom
- Formula 1
Danas više manje telefoni su isti. Noviji telefoni imaju naravno noviji hardver, a oni premium trenutno najjače na tržištu. Ovisno o kupcu koju naljepnicu želi imati na telefonu toliko će i platiti isti. Malo slabije poznati brand koji se želi ustaliti na tržištu dati će korisniku isto za upola cijene.
Pamet vugla prilikom odabira!!!
Pamet vugla prilikom odabira!!!
- vlado Verified
- Formula 1
Ne kupujes samo naljepnicu. Jasna mi je logika kojom ulazes manje ali ne treba preterivati. Koliko sam shvatio te nove komanije prodaju mobitele uz minus, kada i ako uspiju onda rade isto kao i veliki igraci.
Isto je subjektivno, zavisi koliko zahtjevas. Upravo mi koji kupujem high end dajemo vama mogucnost da imate taj hardver za taj novac. Jer vi ne ulazete u najnovije tehnologije koje kasnije postaju jeftine.
Isto je subjektivno, zavisi koliko zahtjevas. Upravo mi koji kupujem high end dajemo vama mogucnost da imate taj hardver za taj novac. Jer vi ne ulazete u najnovije tehnologije koje kasnije postaju jeftine.
No!
- MrDoomroom
- Formula 1
Ne upravo suprotno veliki su postali toliko pohlepni da koče razvoj tako da anonimusi guraju jače telefone, tako da ih ovi moraju pokrivati istim preformansama. Tako da si imao eksplozivni Note (High end bomb)
- vlado Verified
- Formula 1
Ne bih rekao. Novi proizvodjaci ne mogu gurati granice, mogu samo raditi copy paste sa hardverom koji je bio kod vodecih godinu dvije prije. Hardver kupuju kada mu padne cjena zahvaljujuci uspjehu high end uredjaja.
Nije note imao problem sto ga je pritisla no name konkurencija, koja djeluje kao amater uspored sa samsungom. Takodje, nije taj problem bio tako veliki, mislim da je samsung tu bio fer i reagovao jako brzo, respect for that. Gotovo bih se smio kladiti da po broju prodanih uredjaja te male nove kompanije imaju daleko vise kvarova, vjerovatno i zapaljenih baterija ali koga briga, sitna su riba.
I svi oni zele ili se nadaju da budu veliki kao samsung ili apple da mogu nabiti cjene. Isto tako, dva najveca diva u tom svjetu su i ulozili najvise.
Da se razumijemo podrzavam sve te nove igrace, konkurencija je nesto najbolje za sve nas, samo ne bih preterivao i stavljao ih u istu klasu sa najboljima, jer to jednostavno nisu.
Nije note imao problem sto ga je pritisla no name konkurencija, koja djeluje kao amater uspored sa samsungom. Takodje, nije taj problem bio tako veliki, mislim da je samsung tu bio fer i reagovao jako brzo, respect for that. Gotovo bih se smio kladiti da po broju prodanih uredjaja te male nove kompanije imaju daleko vise kvarova, vjerovatno i zapaljenih baterija ali koga briga, sitna su riba.
I svi oni zele ili se nadaju da budu veliki kao samsung ili apple da mogu nabiti cjene. Isto tako, dva najveca diva u tom svjetu su i ulozili najvise.
Da se razumijemo podrzavam sve te nove igrace, konkurencija je nesto najbolje za sve nas, samo ne bih preterivao i stavljao ih u istu klasu sa najboljima, jer to jednostavno nisu.
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Svatko ima svoje preference kad kupuje mobitel ali sumnjam da slucajno Samsung i Apple unsitavaju konkurenciju, premda sam misljenja da nisu toliko kvalitetniji koliko pokazuju rezultati prodaje.
Osobno mi tek od S6 Samsung lici na dobar telefon ali to je osobna preferenca.. Ovaj novi je top topova ali mu je takva i cijena..
Huawei mi se nekako nametnuo kao broj 3 i nudi odlicnu alternativu za spomenuti dvojac premda sam misljenja da 95% ljudi i ne vidi razliku izmedju tih par top modela.
Sve ovo je na globalnoj sceni jer u nekim zemljama imas lokalne proizvodjace koje imaju veliki kolac prodaje.
BQ Spanjolska recimo, sasvim dobar telefon, koristim jednog na poslu.. Micromax, Xiaomi, Motorola... Svi telefoni bez nekih mana, za manju lovu .. Svakako da nece ponudit fluidnost, super bright ekran kao top brendovi ali definitivno se mogu kupit bez ikakvog straha da ce krepat nakon par dana..
HP Elite X3 recimo majka telefona na Windows platformi..
5 posto nas koji kupimo top model nekog od top brendova koristi taj isti za nesto drugo osim surfanja, tipkanja, igranja tako da u svakom slucaju pamet u glavu kad se kupuje..
Osobno mi tek od S6 Samsung lici na dobar telefon ali to je osobna preferenca.. Ovaj novi je top topova ali mu je takva i cijena..
Huawei mi se nekako nametnuo kao broj 3 i nudi odlicnu alternativu za spomenuti dvojac premda sam misljenja da 95% ljudi i ne vidi razliku izmedju tih par top modela.
Sve ovo je na globalnoj sceni jer u nekim zemljama imas lokalne proizvodjace koje imaju veliki kolac prodaje.
BQ Spanjolska recimo, sasvim dobar telefon, koristim jednog na poslu.. Micromax, Xiaomi, Motorola... Svi telefoni bez nekih mana, za manju lovu .. Svakako da nece ponudit fluidnost, super bright ekran kao top brendovi ali definitivno se mogu kupit bez ikakvog straha da ce krepat nakon par dana..
HP Elite X3 recimo majka telefona na Windows platformi..
5 posto nas koji kupimo top model nekog od top brendova koristi taj isti za nesto drugo osim surfanja, tipkanja, igranja tako da u svakom slucaju pamet u glavu kad se kupuje..
Fino Alla Fine
- vlado Verified
- Formula 1
Mislim da ljudi itekako vide razliku posebno kada se ide ios vs android. Opet se moram vratiti na nesto. Ne znam odakle ti 5% statistika ali ok. Fora je da kada bi slucajno i bio u pravu za tih 5% i kada bi se islo tom logikom da 95 % ne treba top model onda ga niko ne bi imao, ili bi mu cjena bila visestruko veca.
Ovo su all in one uredjaji, nema vise granice koja je nekada djelila poslovne od "obicnih" korisnike. Imamo izuzetke kao npr. blackbarry ili cat. Ako neko ne zna da kaze koliko gb rama ima u telefonu to ne znaci da nije svjestan kakvo mu iskustvo pruza ili da on ne moze procjeniti sta zeli.
Inace HP X3 mi je jedan od najzanimljivijh telefona koji je izasao posljednih godina.
Ovo su all in one uredjaji, nema vise granice koja je nekada djelila poslovne od "obicnih" korisnike. Imamo izuzetke kao npr. blackbarry ili cat. Ako neko ne zna da kaze koliko gb rama ima u telefonu to ne znaci da nije svjestan kakvo mu iskustvo pruza ili da on ne moze procjeniti sta zeli.
Inace HP X3 mi je jedan od najzanimljivijh telefona koji je izasao posljednih godina.
No!
- vlado Verified
- Formula 1
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bas zato sto ta granica vise nije definirana ljudi kupuju novi s6,s7 i sad evo s8 da bi koristili snapchat, face, kameru, instagram i za surfanje samo zato e sad, znas, izaso je novi model, ovaj treba prodat i nekako u nekoj debilno tarifi nabavit novu makinu. Ja znam previse takvih ljudi..
Svaka cast onima koji malo proguglaju pa kupe nesto slicno za dosta manje novce.
Izmedju top modela korisnik koji ga koristi samo za drustvene mreze, razliku nece vidjet da ga ugrize za guzicu i ako mu nesto i bude drukcije, nece znat rec u cemu se radi..
Cekajuci sunce na horizontu od Microsofta u vidu famoznog surface phonea, taj x3 mi je izaso na radar i sto je vrijeme vise odmicalo i postajalo jasnije da od surface phone nema nista, taj je trebao bit moj novi telefon za posao.
Onda je taj w10 poceo pokazivati znakovi trulezi, umire vec dugo ali eto, iz neke privrzenosti sam ostao, koristene aplikacije su postajale sporije, neke su nestale sa platforme, neke su prestale dobivat podrsku....
Svaka cast onima koji malo proguglaju pa kupe nesto slicno za dosta manje novce.
Izmedju top modela korisnik koji ga koristi samo za drustvene mreze, razliku nece vidjet da ga ugrize za guzicu i ako mu nesto i bude drukcije, nece znat rec u cemu se radi..
Cekajuci sunce na horizontu od Microsofta u vidu famoznog surface phonea, taj x3 mi je izaso na radar i sto je vrijeme vise odmicalo i postajalo jasnije da od surface phone nema nista, taj je trebao bit moj novi telefon za posao.
Onda je taj w10 poceo pokazivati znakovi trulezi, umire vec dugo ali eto, iz neke privrzenosti sam ostao, koristene aplikacije su postajale sporije, neke su nestale sa platforme, neke su prestale dobivat podrsku....
Fino Alla Fine
- MrDoomroom
- Formula 1
Android uservlado je napisao/la:Mislim da ljudi itekako vide razliku posebno kada se ide ios vs android. Opet se moram vratiti na nesto. Ne znam odakle ti 5% statistika ali ok. Fora je da kada bi slucajno i bio u pravu za tih 5% i kada bi se islo tom logikom da 95 % ne treba top model onda ga niko ne bi imao, ili bi mu cjena bila visestruko veca.
Skidam/slušam/gledam/proslijeđujem besplatno kakvo iskustvo propuštam? Sve mi je dostupno na internetu besplatno nije li to poanta imati smartphone?
- vlado Verified
- Formula 1
Crash, te dvije kategorije su se ujedinile ne postoje vise. Ne razumijem zasto tebe ili bilo koga drugog briga sta neko koristi, to mi nikada nije bilo jasno. Posebno kako trosi svoj novac. Bezveze mi je to.
Ja nigdje ne kazem ili tvrdim sta neko treba da koristi vec samo kako je sve povezano, ne ide jedno bez drugoga. Ako bi prebacio vecinu sa high end na nizu klasu razvoj bi se usporio. Svima odgovora ovako kako je, posebno onima koji zele povoljnije. Sta je tu tesko za shvatiti. I cemu to podcjenjivati kako neko ne cjeni odredjeno iskustvo jer koristi mob samo za drustvene mreze. Ako neko ima zadovljstvo sta god koristio to nije ni do koga drugog vec do korisnika.
Mr. ako je tebi ok nemam ja nista protiv toga, apsolutno me ne smeta. To i jeste poenta, koristi ono sto ti odgovara. Ne samo to, posto znam da imas vise znanja o novim proizvodima, povoljnim, samo postaj i predstavljaj ih svima nama.
Ja nigdje ne kazem ili tvrdim sta neko treba da koristi vec samo kako je sve povezano, ne ide jedno bez drugoga. Ako bi prebacio vecinu sa high end na nizu klasu razvoj bi se usporio. Svima odgovora ovako kako je, posebno onima koji zele povoljnije. Sta je tu tesko za shvatiti. I cemu to podcjenjivati kako neko ne cjeni odredjeno iskustvo jer koristi mob samo za drustvene mreze. Ako neko ima zadovljstvo sta god koristio to nije ni do koga drugog vec do korisnika.
Mr. ako je tebi ok nemam ja nista protiv toga, apsolutno me ne smeta. To i jeste poenta, koristi ono sto ti odgovara. Ne samo to, posto znam da imas vise znanja o novim proizvodima, povoljnim, samo postaj i predstavljaj ih svima nama.
No!
- vlado Verified
- Formula 1
Btw. Kada sam kupio prvu seriju Notea, tada aktuelan model. Nije ih bilo mnogo. Bukvalno sam bio osudjivan zbog svog izbora. A pogledaj danas, ta velicina ekrana je standard. Taj mobitel i podrska nas koji smo ulagali u tu seriju je promjenila citavu mobilnu industriju.
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma fucka se meni za sta neko koristi mobitel
Samo eto tipkam tako da prodje vrijeme ..Na mobitelu
Meni sto je ekran veci to sam ja vise happy
Bio sam najhepi kad sam koristio Lumiu 1520
6 inches baby
Kakav telefon .. Nazalost, kupanje mu nije bilo u opisu radnog mjesta
Dobio je neke siptome i nakon duge bolesti, krepo..

Meni sto je ekran veci to sam ja vise happy

Fino Alla Fine
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ekipo, trebam pomoć!
Naime, trenutno sam na mobitelu jer moram izbjegavati laptop, a moram ga izbjegavati zbog problema za kojeg se nadam da netko zna rješenje.
S obzirom da nemam neograničen internet moram paziti na potrošnju, a čini mi se da mi je u ovom trenutku pokrenut neki update. Problem je što ja ne mogu pratiti status tog updatea, ne vidim ni koliko megabajta je potrebno niti bar u postocima koliko je toga skinuto dosad, samo gledam kako mi megabajti odlaze
Pretpostavljam da je riječ o Dell updateu za koji mi stiže obavijest već neko vrijeme, ali ja stalno klikćem da me sjeti kasnije pa se valjda sad skidanje pokrenulo samo. Ja nikako da nađem gdje se može pratiti status ili prekinuti update, stoga trebam pomoć ako itko zna.
Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk
Naime, trenutno sam na mobitelu jer moram izbjegavati laptop, a moram ga izbjegavati zbog problema za kojeg se nadam da netko zna rješenje.
S obzirom da nemam neograničen internet moram paziti na potrošnju, a čini mi se da mi je u ovom trenutku pokrenut neki update. Problem je što ja ne mogu pratiti status tog updatea, ne vidim ni koliko megabajta je potrebno niti bar u postocima koliko je toga skinuto dosad, samo gledam kako mi megabajti odlaze

Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk