Testiranja 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Covjece ova Honda je pocela i vatru bacati iz auspuha!!!

https://youtu.be/R6y3iOffvPY

Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mislim da su to LED-ice kada skuplja energiju u bateriji pa se onda ovako pale.

Nije to vatra iz ispuha.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Pogledaj drugi link na početku prvi par sekundi!
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Merc, Ferrari i RBR simulacije...mora se uzeti u obzir da su Merc i RBR svoje simulacije odradili na prvom testu u drugom i trećem danu, dok je Ferrari odradio zadnji dan testiranja, koristili su iste gume
slika
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
RB i Ferrari su tu negdje, mozda za deci na stranu RB,Mercedes je dobrano ispred (s tim da su i Merc i RB isli na duzi zadnji stint, dok je Ferrari menadzirao sva 3 podjednaka)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 28.02.2020., 20:18 RB i Ferrari su tu negdje, mozda za deci na stranu RB,Mercedes je dobrano ispred (s tim da su i Merc i RB isli na duzi zadnji stint, dok je Ferrari menadzirao sva 3 podjednaka)
Da, ali trebamo uzeti u obzir da su ovi ranije odradili svoje simulacije...e sad koliko bi bili bolji da su odradili u drugom testu, to ne možemo znati.
Mislim da RBR može puno bolje.
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Ha ja ipak polazem nade da jos ima lufta kaj se tice ferkanovog PU

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
RBR i Ferkan tu negdje, naštelat ce to Ferrari jos brze u Australiji, Mercedes kao na tračnicama.
Ne znam zasto su RP stavljali u kontekst top 3 ekipe. RP izgleda dobar na jednom krugu, Ali race pace nije blizu top 3, sredina ce biti opet zanimljiva, a nadam se da ce ovi alkemičari iz Ferrarija smislit nesto i bar baciti rukavicu Mercedesu.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Hvala na informacijama @Ferrari, ako me opasno ne vara pamćenje vrijeme je bilo puno pogodnije za bolje rezultate prošli tjedan. Danas je cijeli dan bilo oblačno i prohladno.
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Tocno. Vrijeme je losije nego prosli tjedan, jedino ne znam kakve su tempt bile prosli tjedans vs ovaj

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Temperature su bile tu negdje stalno oko 15-16 temperatura zraka, a staza oko 24-26 stupnjeva.

Jučer je bilo kiše + dosta vjetra pa kada je Seb radio svoju simulaciju to nije baš ličilo na nešto...staza sigurno sekundu sporija jučer dok je danas bila sve bolja i bolja kako je dan išao + puno manje vjetra.

Ali nekako mi je logično da su i Merc i RBR shvatili svoj bolid bolje u međuvremenu te bi sigurno mogli odvoziti bolju tj. bržu simulaciju nego što su to napravili 2. i 3. dan testa unatoč možda nešto sporijoj stazi u drugom tjednu.
slika slika

Facooo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari
ovo ja ovako tumacim sa motorom ko god dostigne mercedesa... sa motorom idu senzori ... kako svih ovih godina motor mercedesa ni je niti jedno upitan za senzora... ali najvise me nervira RB koji uvjek im smeta ferrarijev motor a nikako mercedesov... ali i njima ce biti isto za koju godinu kad dostignu mercedesa .... ali cekamo do australije...

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
„Ferrari će ove godine vjerovatno platiti cijenu na stazi. U Maranellu su preko zime morali napraviti potpuno novi motor—zahvaćeni su čak i turbopunjač i ERS sistem. Ovaj novi motor prema mjerenjima ima značajno manju snagu od starog i jedan je od razloga za razočaravajuću brzinu na pravcima,“ napisao je Schmidt. (AMuS)

gotovo je s Ferrarijem

da li to znaci i zbog onih 335 km/h Kimia Raikonena da su spori?
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
AMuS laprda.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
meni ne djeluju sporo. vremena su skroz ok. a vidjecemo kako ce to izgledati u Australiji.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ferrari ce u Melburnu zalipit takav šamar ostalim ekipama da ce to bit čudo. Da ekipa koja ima 1000+ ljudi cijelu zimu nista nije napravila, nerealno.

Facooo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
cuo te bog

Iceman
Formula 1
Formula 1
nelinjo je napisao/la: 28.02.2020., 22:06 „Ferrari će ove godine vjerovatno platiti cijenu na stazi. U Maranellu su preko zime morali napraviti potpuno novi motor—zahvaćeni su čak i turbopunjač i ERS sistem. Ovaj novi motor prema mjerenjima ima značajno manju snagu od starog i jedan je od razloga za razočaravajuću brzinu na pravcima,“ napisao je Schmidt. (AMuS)

gotovo je s Ferrarijem

Ovo znacajno manju snagu bas bode u oci i samo britansko-nizozemsko-njemacka maštovita medijska masinerija je u stanju igrati se rijecima.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Mr.Spaceguy je napisao/la: 28.02.2020., 22:25 AMuS laprda.
Oni već dvije godine zaredom apsolutno krive prognoze imaju. Likovi su govorili kako je Haas brži od Ferrarija 2018. jer 'GPS tako kaže'.

Ništa im ne vjerujem, zapravo nikome ništa ne vjerujem...jako puno nepoznanica, jedva čekam Australiju.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Iceman je napisao/la: 28.02.2020., 22:48
nelinjo je napisao/la: 28.02.2020., 22:06 „Ferrari će ove godine vjerovatno platiti cijenu na stazi. U Maranellu su preko zime morali napraviti potpuno novi motor—zahvaćeni su čak i turbopunjač i ERS sistem. Ovaj novi motor prema mjerenjima ima značajno manju snagu od starog i jedan je od razloga za razočaravajuću brzinu na pravcima,“ napisao je Schmidt. (AMuS)

gotovo je s Ferrarijem

Ovo znacajno manju snagu bas bode u oci i samo britansko-nizozemsko-njemacka maštovita medijska masinerija je u stanju igrati se rijecima.
:) naravno da je sve ovo smijesno... i pored sveg forsiranja Merdza, imam osjecaj da nas napokon ceka uzbudljiva sezona.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡